|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:58 pm
Kagenoyami Witam wszystkich Milusinskich Kreci sie gdzies tu moze Bucu? oi! wlasnie prowadze eksperymwent.... czy piwo i orzeszki ziemne sa dobre na bol gardla......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami jezeli gritings byly do mnie, to witam panie S. zreszta.. tak czy siak, witam Był dla Ciebie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Strzeszcie sie ludzie bo Sei chan zdala egzamin praktyczny i niedlugo dostanie prawko xd xd Oh shizzle ;P Dobrze, że nie mieszkasz w Tychach ;D Nie czułabym się bezpiecznie xD
Dobrze, mili państwo, jutro od rana kwestuję dla WOŚP'a więc trzeba się wyspać... Zmykam, miłego wieczorka życzę <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:59 pm
opcy Kagenoyami Witam wszystkich Milusinskich Kreci sie gdzies tu moze Bucu? oi! wlasnie prowadze eksperymwent.... czy piwo i orzeszki ziemne sa dobre na bol gardla...... *Wyciaga septolete*To jest lepsze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:59 pm
Sei chan opcy Kagenoyami Witam wszystkich Milusinskich Kreci sie gdzies tu moze Bucu? oi! wlasnie prowadze eksperymwent.... czy piwo i orzeszki ziemne sa dobre na bol gardla...... *Wyciaga septolete*To jest lepsze sweatdrop *lekomania mode-on* *zżera całe opakowanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:00 pm
Rynn the Vampire Sei chan Strzeszcie sie ludzie bo Sei chan zdala egzamin praktyczny i niedlugo dostanie prawko xd xd Oh shizzle ;P Dobrze, że nie mieszkasz w Tychach ;D Nie czułabym się bezpiecznie xD
Dobrze, mili państwo, jutro od rana kwestuję dla WOŚP'a więc trzeba się wyspać... Zmykam, miłego wieczorka życzę <3Papa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:02 pm
opcy Kagenoyami Witam wszystkich Milusinskich Kreci sie gdzies tu moze Bucu? oi! wlasnie prowadze eksperymwent.... czy piwo i orzeszki ziemne sa dobre na bol gardla...... Ja tam dzisiaj sprawdzalem, czy suszone morele sa dobre na bol zeba.. Nie sa XD Co ja to chcialem.. gadu sie wiesza.. wyslesz mi zdjontka na pi-ema jak masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:03 pm
Sei chan Strzeszcie sie ludzie bo Sei chan zdala egzamin praktyczny i niedlugo dostanie prawko xd xd a z jakiego jestes miasta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:06 pm
o Omis surprised , Czesc Sloneczko ^_^ Ladnie rozswietlasz wieczorny, zimowy nastroj. Szkoda, tylko, ze to nie moja zielen. Gryzie sie z kolorem mojej hipisowskiej rozowej opaski mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:07 pm
Kagenoyami opcy Kagenoyami Witam wszystkich Milusinskich Kreci sie gdzies tu moze Bucu? oi! wlasnie prowadze eksperymwent.... czy piwo i orzeszki ziemne sa dobre na bol gardla...... Ja tam dzisiaj sprawdzalem, czy suszone morele sa dobre na bol zeba.. Nie sa XD Co ja to chcialem.. gadu sie wiesza.. wyslesz mi zdjontka na pi-ema jak masz? wlasnie poslalem.... doslac wiecej...? czy na razie tyle starczy... bo te byly takie najbardziej chrakterystyczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:07 pm
Omega Sun Sei chan Strzeszcie sie ludzie bo Sei chan zdala egzamin praktyczny i niedlugo dostanie prawko xd xd a z jakiego jestes miasta? Kielc xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:08 pm
heart Husky [Polskie Leniwe - Porcja Pierwsza #09] Iskrzy , Iskrzy [2:42] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:11 pm
Kagenoyami o Omis surprised , Czesc Sloneczko ^_^ Ladnie rozswietlasz wieczorny, zimowy nastroj. Szkoda, tylko, ze to nie moja zielen. Gryzie sie z kolorem mojej hipisowskiej rozowej opaski mrgreen czesc smile i chyba troche z tym "uroczym" rozem w Twoim profilu wink Masz fajny gif w sygnaturce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:12 pm
Sei chan Omega Sun Sei chan Strzeszcie sie ludzie bo Sei chan zdala egzamin praktyczny i niedlugo dostanie prawko xd xd a z jakiego jestes miasta? Kielc xd xd ufff... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|