|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:37 pm
Taaa kochanie, akurat..W ferie to ja się Ciebie zapytam skąd ty te pomysły bierzesz ;P
Wampirek gonk I co, i jaki fryz ja Ci mam teraz machnąć niby? Tamten czy ten? D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:40 pm
Rynn the Vampire Taaa kochanie, akurat..W ferie to ja się Ciebie zapytam skąd ty te pomysły bierzesz ;P
Jakie pomysly ?? *sniki spojrzenie* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Rynn the Vampire Taaa kochanie, akurat..W ferie to ja się Ciebie zapytam skąd ty te pomysły bierzesz ;P
Jakie pomysly ?? *sniki spojrzenie* 3nodding A nie wiem, to się dopiero okaże ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Taaa kochanie, akurat..W ferie to ja się Ciebie zapytam skąd ty te pomysły bierzesz ;P
Wampirek gonk I co, i jaki fryz ja Ci mam teraz machnąć niby? Tamten czy ten? D: O kurcze XD Zapomnialam o tym xDDDDDDDD Tamten ;D na razie zmieniłam tylko bo już dość tamtej mialam smile Albo... walnij mi ten biggrin Tylko w czarnym kolorze biggrin (bo w salnie takiego nie ma ;()
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:47 pm
dark wampirek Rynn the Vampire Taaa kochanie, akurat..W ferie to ja się Ciebie zapytam skąd ty te pomysły bierzesz ;P
Wampirek gonk I co, i jaki fryz ja Ci mam teraz machnąć niby? Tamten czy ten? D: O kurcze XD Zapomnialam o tym xDDDDDDDD Tamten ;D na razie zmieniłam tylko bo już dość tamtej mialam smile Albo... walnij mi ten biggrin Tylko w czarnym kolorze biggrin (bo w salnie takiego nie ma ;() Mmm, ok ^^ ale itemki będziesz miała takie jak na poprzednim avatarku, nie pamiętam jakie, bo wczoraj zrzucałam obrazki na dyskietkę i przenosiłam na laptopa... ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:48 pm
Rynn the Vampire Mr. Smokey Rynn the Vampire Taaa kochanie, akurat..W ferie to ja się Ciebie zapytam skąd ty te pomysły bierzesz ;P
Jakie pomysly ?? *sniki spojrzenie* 3nodding A nie wiem, to się dopiero okaże ;PTak ?? Ojej.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:49 pm
Rynn the Vampire dark wampirek Rynn the Vampire Taaa kochanie, akurat..W ferie to ja się Ciebie zapytam skąd ty te pomysły bierzesz ;P
Wampirek gonk I co, i jaki fryz ja Ci mam teraz machnąć niby? Tamten czy ten? D: O kurcze XD Zapomnialam o tym xDDDDDDDD Tamten ;D na razie zmieniłam tylko bo już dość tamtej mialam smile Albo... walnij mi ten biggrin Tylko w czarnym kolorze biggrin (bo w salnie takiego nie ma ;() Mmm, ok ^^ ale itemki będziesz miała takie jak na poprzednim avatarku, nie pamiętam jakie, bo wczoraj zrzucałam obrazki na dyskietkę i przenosiłam na laptopa... ;3łokej biggrin wprawdzie nie pamiętam jakie itemki miałam wczoraj bo dzis juz pare razy zmienilam ale niech będzie XDDDDDDDDD ooo jak ja kocham to przenoszenie tgratow z kompa na laptopa lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:50 pm
Strzeszcie sie ludzie bo Sei chan zdala egzamin praktyczny i niedlugo dostanie prawko xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:51 pm
Witam wszystkich Milusinskich Kreci sie gdzies tu moze Bucu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:52 pm
Sei chan Strzeszcie sie ludzie bo Sei chan zdala egzamin praktyczny i niedlugo dostanie prawko xd xd Teraz już nikt nie bedzie bezpieczny na ulicy heart Witaj Kage 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:52 pm
Kagenoyami Witam wszystkich Milusinskich Kreci sie gdzies tu moze Bucu? Dobry, Kotku heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:53 pm
Czesc Wampirek, Czesc Kruszynka ;*
jezeli gritings byly do mnie, to witam panie S. zreszta.. tak czy siak, witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:57 pm
dark wampirek Sei chan Strzeszcie sie ludzie bo Sei chan zdala egzamin praktyczny i niedlugo dostanie prawko xd xd Teraz już nikt nie bedzie bezpieczny na ulicy heart Witaj Kage 3nodding Nyo twisted *rysuje celownik na przedniej szybie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|