|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:00 pm
Czuje sie niezręcznie ze w pokoju są dwie kobiety, bo ja nieśmiały jestem bardzo.... a w dodatku jedna z nich rozpala ognisko .. yy Omega może ja sie tym zajme, byłem harcerzem (lol buehehe i w ogole wyśmianie) mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:02 pm
Mr. Smokey Czuje sie niezręcznie ze w pokoju są dwie kobiety, bo ja nieśmiały jestem bardzo.... a w dodatku jedna z nich rozpala ognisko .. yy Omega może ja sie tym zajme, byłem harcerzem (lol buehehe i w ogole wyśmianie) mrgreen mrgreen ... Ja bylam Zuchem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:04 pm
Mr. Smokey Czuje sie niezręcznie ze w pokoju są dwie kobiety, bo ja nieśmiały jestem bardzo.... a w dodatku jedna z nich rozpala ognisko .. yy Omega może ja sie tym zajme, byłem harcerzem (lol buehehe i w ogole wyśmianie) mrgreen mrgreen *dorzuca na stosik jeszcze pare krzesel i plik czasopism wyciagnietych spod kanapy* Ok, jezeli tak bardzo chcesz wink *podaje mu zapalki i znika w kuchni, krojac kielbaski na ognisko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:07 pm
Ibris Mr. Smokey Czuje sie niezręcznie ze w pokoju są dwie kobiety, bo ja nieśmiały jestem bardzo.... a w dodatku jedna z nich rozpala ognisko .. yy Omega może ja sie tym zajme, byłem harcerzem (lol buehehe i w ogole wyśmianie) mrgreen mrgreen ... Ja bylam Zuchem XDkurcze, wszyscy w czyms byli tylko ja nic nie potrafie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:08 pm
Omega Sun Ibris Mr. Smokey Czuje sie niezręcznie ze w pokoju są dwie kobiety, bo ja nieśmiały jestem bardzo.... a w dodatku jedna z nich rozpala ognisko .. yy Omega może ja sie tym zajme, byłem harcerzem (lol buehehe i w ogole wyśmianie) mrgreen mrgreen ... Ja bylam Zuchem XDkurcze, wszyscy w czyms byli tylko ja nic nie potrafie sweatdrop Rozpalanie ogniska masz juz za soba :3
Ja w zuchach nauczylam sie rysowac syrenki.
Hej, Wampirku ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|