|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 7:05 am
racqel A ja powiem tak: Lubie filmy, i chodzic do kina tez lubie, tylko ze jak sie mieszka w chorym kraju, to lepiej juz nie wychodzic z domu, tylko kupic sobie kilka kilo internetu i sie zamknac w sobie. Dlaczego? A mianowicie... Bo w gazecie mozna przeczytac jak jakis gentelman poszedl sobie obejrzec film a siadajac w fotelu poczul uklucie na posladku, oczywiscie podniosl sie, zeby sprawdzic co to. Na siedzeniu znalazl mala igle z krotka notka lezaca tuz obok : "Ta igla byla uzywana przez nosiciela wirusa HIV. Milego dnia." Naturalnie facet oddal krew do badan a po jakims czasie okazalo sie, ze notka nie klamala a ow gentelman zostal zakazony AIDS. Az chce sie wychodzic z domu co? Dlatego ja sie do anglii nie wybieram, a moze zrobic karty magnetyczne na ktorych bedzie nabite czy ktos ma jakas chorobe zakaźna czy nie.? wiem dyskryminacja ale jaka przyjemna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 6:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 3:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 7:55 am
nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:03 am
czikka nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:08 am
czikka nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada. ja pierdole. gowno mnie obchodzi wasz jakis babski zatarg ale jedyna cipa durna w okolicy to jestes ty z tego co widze. wkurwiasz mnie dziewucho i w dodatku pol wydzialu. A kamila nie jest przemadrzala lecz w przeciwienstwie do ciebie inteligentna. A ty jestes .... brak slow, nie bede cie obrazal przeczytaj jeszcze raz swoja wypowiedz na kl to moze ogarniesz baze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:09 am
granat czikka nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada. ja pierdole. gowno mnie obchodzi wasz jakis babski zatarg ale jedyna cipa durna w okolicy to jestes ty z tego co widze. wkurwiasz mnie dziewucho i w dodatku pol wydzialu. A kamila nie jest przemadrzala lecz w przeciwienstwie do ciebie inteligentna. A ty jestes .... brak slow, nie bede cie obrazal dymy dymy........ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:10 am
opcy granat czikka nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada. ja pierdole. gowno mnie obchodzi wasz jakis babski zatarg ale jedyna cipa durna w okolicy to jestes ty z tego co widze. wkurwiasz mnie dziewucho i w dodatku pol wydzialu. A kamila nie jest przemadrzala lecz w przeciwienstwie do ciebie inteligentna. A ty jestes .... brak slow, nie bede cie obrazal dymy dymy........ mrgreen oi gosciu ciesz sie ze nie musisz z tym czyms do jednej grupy na studiach uczeszczac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:17 am
granat opcy granat czikka nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada. ja pierdole. gowno mnie obchodzi wasz jakis babski zatarg ale jedyna cipa durna w okolicy to jestes ty z tego co widze. wkurwiasz mnie dziewucho i w dodatku pol wydzialu. A kamila nie jest przemadrzala lecz w przeciwienstwie do ciebie inteligentna. A ty jestes .... brak slow, nie bede cie obrazal dymy dymy........ mrgreen oi gosciu ciesz sie ze nie musisz z tym czyms do jednej grupy na studiach uczeszczac tak? a czy uwazasz ze to: http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=1670799&page=9 bylo mile? bo ja sadze ze nie! i mam swoje zdanie o tym!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:19 am
granat opcy granat czikka nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada. ja pierdole. gowno mnie obchodzi wasz jakis babski zatarg ale jedyna cipa durna w okolicy to jestes ty z tego co widze. wkurwiasz mnie dziewucho i w dodatku pol wydzialu. A kamila nie jest przemadrzala lecz w przeciwienstwie do ciebie inteligentna. A ty jestes .... brak slow, nie bede cie obrazal dymy dymy........ mrgreen oi gosciu ciesz sie ze nie musisz z tym czyms do jednej grupy na studiach uczeszczac masz szczescie ze nie powiedziales 'chlopie'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:21 am
opcy granat opcy granat czikka nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada. ja pierdole. gowno mnie obchodzi wasz jakis babski zatarg ale jedyna cipa durna w okolicy to jestes ty z tego co widze. wkurwiasz mnie dziewucho i w dodatku pol wydzialu. A kamila nie jest przemadrzala lecz w przeciwienstwie do ciebie inteligentna. A ty jestes .... brak slow, nie bede cie obrazal dymy dymy........ mrgreen oi gosciu ciesz sie ze nie musisz z tym czyms do jednej grupy na studiach uczeszczac masz szczescie ze nie powiedziales 'chlopie' tez nie lubie jak sie do mnie gosciu mowi bo to takie nieciekawe confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:31 am
czikka tez nie lubie jak sie do mnie gosciu mowi bo to takie nieciekawe confused no i conajmniej dziwne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:37 am
czikka nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada. Kurde, zazdroscisz? Ja tam bym wolala, zeby jacys wykladowcy docenili moja urode i za nia stawiali oceny... no i w ogole nie podejrzewalabym, ze jestem na studiach... w tym wieku chyba jest sie madrzejszym... co to w ogole za zwyczaj, zeby pisac takie rzeczy o kims na forum? O kimkolwiek! Myslalas, ze podchwycimy temat i zaczniemy Ridsu obrazac? nie wiem, czy do tego sluzy ten topic? Jesli tak, to tego powyzej nie bylo, przepraszam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:41 am
EvilYuki czikka nienawidze ridsu ona jest durna przemadrzala cipa ktora uwaza ze wie wszystko lepiej, osobiscie uwazam ze swoja srednia ocen zawdziencza jedynie temu ze ladnie wyglada. Kurde, zazdroscisz? Ja tam bym wolala, zeby jacys wykladowcy docenili moja urode i za nia stawiali oceny... no i w ogole nie podejrzewalabym, ze jestem na studiach... w tym wieku chyba jest sie madrzejszym... co to w ogole za zwyczaj, zeby pisac takie rzeczy o kims na forum? O kimkolwiek! Myslalas, ze podchwycimy temat i zaczniemy Ridsu obrazac? nie wiem, czy do tego sluzy ten topic? Jesli tak, to tego powyzej nie bylo, przepraszam xp bo ty nie wiesz jaka ona jest okropna! crying wejdz sobie na krokiety litweskie to sie przekonasz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:13 am
czikka bo ty nie wiesz jaka ona jest okropna! crying crying crying masz racje Ona jest okrpona crying crying crying czemu wczesniej tego nie zauwazylismy crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|