|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:47 am
Baliaur oi! hey Pierogi cool heart witaj Pierozku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:55 am
Kiray Baliaur oi! hey Pierogi cool heart witaj Pierozku... witay Zamaskowany Muchacho blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:29 am
witam siersciuchy i inne takie.... mrgreen
oi! generale Kiray!
co tam sie wczoraj jeszcze dzialo? ja jestem tylko na chwile....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:33 am
dobra nikog tu nie ma to spadam...moze potem wejde....see ya! mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:33 am
revcat witam siersciuchy i inne takie.... mrgreen oi! generale Kiray! co tam sie wczoraj jeszcze dzialo? ja jestem tylko na chwile.... mwahahah witay i do zobaczyska mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:34 am
revcat dobra nikog tu nie ma to spadam...moze potem wejde....see ya! mrgreen pirate gonk jakto nikogo nie ma gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:25 am
sru tu tu tu tuu... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:30 am
jak mi fajnie ... mrgreen
Now Playing : Billy Idol - Plastic Jesus rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:42 am
Czesc... mrgreen czemu wczoraj sie tak szybko zmyłes ?:> mielismy własnie przechodzic do nastepnego punktu chrzcin - przyjemnosci cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:43 am
YumiTao Czesc... mrgreen czemu wczoraj sie tak szybko zmyłes ?:> mielismy własnie przechodzic do nastepnego punktu chrzcin - przyjemnosci cool cii.. to możemy dzis wypić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:45 am
YumiTao Czesc... mrgreen czemu wczoraj sie tak szybko zmyłes ?:> mielismy własnie przechodzic do nastepnego punktu chrzcin - przyjemnosci cool ja tam przyjemnosci troche inaczej widze *rozmarzyl sie patrzac na Yumi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:46 am
Ozzwald YumiTao Czesc... mrgreen czemu wczoraj sie tak szybko zmyłes ?:> mielismy własnie przechodzic do nastepnego punktu chrzcin - przyjemnosci cool ja tam przyjemnosci troche inaczej widze *rozmarzyl sie patrzac na Yumi* no tak... pora sie rozzmnarzac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:47 am
Labudziak Ozzwald YumiTao Czesc... mrgreen czemu wczoraj sie tak szybko zmyłes ?:> mielismy własnie przechodzic do nastepnego punktu chrzcin - przyjemnosci cool ja tam przyjemnosci troche inaczej widze *rozmarzyl sie patrzac na Yumi* no tak... pora sie rozzmnarzac xd moze nie rozmnarzac ale trzeba mi bliskosci..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:47 am
Labudziak YumiTao Czesc... mrgreen czemu wczoraj sie tak szybko zmyłes ?:> mielismy własnie przechodzic do nastepnego punktu chrzcin - przyjemnosci cool cii.. to możemy dzis wypić xd *wyciaga bimber* tak wiec Labu przyszło mi pokazac Ci nasza tradycje (?) *podaje bimber* pij ...bedziesz łatwiejszy rofl mrgreen cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|