|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 12:30 pm
stranger12 Nem aggodalmaskodtam sokat....tudtam hogy Ao-ra mindig lehet számítani....legalább lesz valaki aki nem béna ha táncra kerül a sor xd és a 3centis sarokkal mi ?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 12:39 pm
Hungarian Aoyama stranger12 Nem aggodalmaskodtam sokat....tudtam hogy Ao-ra mindig lehet számítani....legalább lesz valaki aki nem béna ha táncra kerül a sor xd és a 3centis sarokkal mi ?XD jah.... legalább még magasabb leszel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 1:21 pm
RockNekoGirl94 Obilia Nekem is megvan az egyik cuccom, ez a keringős. Hogy tetszik? smile Valaki javasolta hogy az imp miatt tegyek bele több aranyat. Lesz még 1 "forró" és egy aranyhalféle. Egyébként korábban lefordítottam a promageddonos announcement nagy részét... stare Jövő csüt-től azutáni keddig lesz. igenigen most olvastam vissza... bocsi sweatdrop am nagyon szép ez a kinézet smile jó választás. én azt a ruhát akartam volna ami az enchanted book-ban van az a rózsaszín mert az oan mint a Suzumiyában Mikurunak csak a Mikurué rövidszoknyás szinte olyan.. xD de maradok egy sima koktélos rucinál ^^ mert az túúl drága nekem. nincs keret xD Köszi smile 1 lány nyitott témát kb hogy "na milyen az avim?" és volt aki kérte hogy ő is mondja el a véleményét az avijukról. Nekem azt javasolta hogy az angel imp miatt tegyek be több aranyat. Némi eladogatás után meglett smile Egyébként rajtam nincs is cipő biggrin Tektek rulez csak néha előfordul hogy pl 2 fajta felsőt a tektek egymásra hajlandó tenni, a Gaia viszont nem. Womi én szabad vagyok razz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 1:23 pm
Obilia RockNekoGirl94 Obilia Nekem is megvan az egyik cuccom, ez a keringős. Hogy tetszik? smile Valaki javasolta hogy az imp miatt tegyek bele több aranyat. Lesz még 1 "forró" és egy aranyhalféle. Egyébként korábban lefordítottam a promageddonos announcement nagy részét... stare Jövő csüt-től azutáni keddig lesz. igenigen most olvastam vissza... bocsi sweatdrop am nagyon szép ez a kinézet smile jó választás. én azt a ruhát akartam volna ami az enchanted book-ban van az a rózsaszín mert az oan mint a Suzumiyában Mikurunak csak a Mikurué rövidszoknyás szinte olyan.. xD de maradok egy sima koktélos rucinál ^^ mert az túúl drága nekem. nincs keret xD Köszi smile 1 lány nyitott témát kb hogy "na milyen az avim?" és volt aki kérte hogy ő is mondja el a véleményüket. Nekem azt javasolta hogy az angel imp miatt tegyek be több aranyat. Némi eladogatás után meglett smile Egyébként rajtam nincs is cipő biggrin Tektek tulez csak néha előfordul hogy pl 2 fajta felsőt a tektek egymásra hajlandó tenni, a Gaia viszont nem. Womi én szabad vagyok razz smile ez így tökéletes biggrin nagyon szép smile és az arany tényleg jó ötlet volt ^^ jajam ez igaz... meg van amit a tektek nem enged meg vmit meg a gaia enged meg.. xDD majd nézegetek cipőt... ráérünk.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 1:54 pm
Egyébként a tekteken az az idegesítő hogy inkább foglalkoznak azzal hogy újítják az invertory szűrési rendszerét a dreemaviban mint csinálnák meg a kézmozgást, guggolást... vagy ép álom ház építést... Obila: Szegény Womi... xd (Ne vedd komolyan Obila csak vicceltem...) És ha az én véleményem is érdekel a haj meg a maszk nem olyan jó...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 2:41 pm
Lálálá Agusztus 14.... koncert...lálálá...aligvárom.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 2:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 3:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 23, 2009 11:52 pm
sgergely Egyébként a tekteken az az idegesítő hogy inkább foglalkoznak azzal hogy újítják az invertory szűrési rendszerét a dreemaviban mint csinálnák meg a kézmozgást, guggolást... vagy ép álom ház építést... Obila: Szegény Womi... xd (Ne vedd komolyan Obila csak vicceltem...) És ha az én véleményem is érdekel a haj meg a maszk nem olyan jó... A haj nekem se a kedvencem, legalábbis elöl, de "ki akartam engednni" akkor lehet hogy átváltok a foxy hajra (25 goldos csak). A maszk tudom kicsit fura, de nekem azért tetszik. Bár van a vékonyabb valami Lord's Elegant Gold Falcon Mask (azt lehet látni a Promageddon hirdetésénél a barna hajú lány avin). No ilyen a másik arany maszkkal: Arany maszkkal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 1:16 am
Visszaváltottam a hosszú fonott Lara-hajra, és ez az az elegáns nemtomhogyhívják avim (cilinder bot stb) biggrin És már rájöttem hogy kell elmentett avi képét úgy belinkelni hogy mindenki lássa és nem kell máshova feltenni: a link végén a pár számot a png-ig ki kell törölni. Remélem működni fog. Belinkelem. És rajt! Cilinderes avatar smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 4:03 am
Medvelaszlo Lálálá Agusztus 14.... koncert...lálálá...aligvárom.... rofl whee whee whee biggrin biggrin biggrin 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh
am nekem ez lesz a prom ruhám... imádom az enchantednak ezt a ruciját.... olyan szép 4laugh így hátulról meg *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 4:25 am
akkor jó.....nagyon csini.....azt hittem megsértődtél sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 4:36 am
neeeem.... csak beleszerettem a hátsó felembe xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 4:49 am
napsugar Medvelaszlo Lálálá Agusztus 14.... koncert...lálálá...aligvárom.... rofl whee whee whee biggrin biggrin biggrin 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh
am nekem ez lesz a prom ruhám... imádom az enchantednak ezt a ruciját.... olyan szép 4laugh így hátulról meg *.* Én amúgy láttam valakit aki azt hiszem szemből volt de valami fényes izé volt az arca helyén, asszem death whisper. Néztem is aha holy gauntletset hordasz hátat fordítva? biggrin Valóban szép az a ruha smile Én meg bírom azt a piconemtommiicsoda urn velencei maszk formát. smile Amúgy jók lennének azok az elegant satin cuccok is, a nagy masnis szoknyájú cuccok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 4:59 am
juuj a pico urn ollllyan szép *.* egyszeeeeer...... ha sok pénzem leeeeesz.... veszek egy olyat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|