|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:35 am
Ridsu Autark Ridsu Autark czlowiek z natury probuje oblic normy poprzednikow (nauczycieli), gdy teoretycznie mu sie to uda sam zostaje nauczycielem i wtedy jego uczniowie z czasem chca obalic jego teorie i powracaja do pomyslow nauczyciela ich nauczyciela. taki maly krag zawisci wink czyli narazie mam racje zasadniczo nie masz racji poniewaz w epokach literackich sa jedynie nawiazania do innych epok np mloda polska / romantyzm. A w filozofi tak juz nie ma. Filozofow bylo od metra i ciut ciut a kazdy zakladal co innego. przepraszam, nie zrozumialas, podalem za duze uogolniki, filozofia od sredniowiecznej do wspolczesnosci to same nawiazania do filozofii antycznych, a te z antyku zostaly stworzone przez zgraje powizanych ze soba osob (ich filozofie maja wspolne korzenie i sposob pogladania swiata jest podobny, nawet miedzy np. hedonizmem i asceta (inaczej nie powstalo by zagadnienie zlotego srodka)) ale to nie znaczy ze sa takie same , bo kurde nie sa, mam wrazenie ze ty tworzysz jakas wlasna definicje niektorych nurtow filozoficznych. Mowisz o romantyzmie a bardzo malo o nim wiesz , przynajmniej takie mam wrazenie. Warto dodac ze caly romantyzm byl picem na wode , poniewaz np taki Mickiewicz Slowacki. Jeden wzdychal do sniadeckiej drugi do wereszczakowny a obaj dymali co innego no nie sa takie same ale bazuja na tych samych schematch (caly czas mowimy o czyms innym, ty o jednym ja o drugim) tak tworze wlasne definicje, w koncu mam wlasny rozumek i on po to jest duzo wiem o romantyzmie (kiedys uwazalem sie za romantyka ale po przerobieniu kilku innych epok doszlem do kilku wlasnych konkluzji ktore moga byc niezrozumiale dla niekturych) jakbys zobaczyla moja mature ustna z polaka to bys sie przestraszyla wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:16 am
mało nas, mało nas do pieczenia chleba... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:34 am
Jaswinder mało nas, mało nas do pieczenia chleba... xd *tarza sie po podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:36 am
czesc ludziki. Jak wam mija weekend ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:39 am
Omega Sun czesc ludziki. Jak wam mija weekend ninja ? nie ma to jak hippie Omi mrgreen bry @OPC: ty tam to ciasto wałkujesz bezemnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:42 am
Omega Sun czesc ludziki. Jak wam mija weekend ninja ? tęskno......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:47 am
Self [Feels Like Breakin' s**t #12] Fat Man And Dancing Girl [2:16]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:52 am
opcy Self [Feels Like Breakin' s**t #12] Fat Man And Dancing Girl [2:16] czyli? Co to ma byc? Weekend i jego przemijanie. Jakos nie zauwazam. BO SIEDZE Z NOSEM W KODEKSIE PRAWA!! sweatdrop Coz, sesja to ta gorsza czesc studiow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:54 am
Kasmizar Weekend i jego przemijanie. Jakos nie zauwazam. BO SIEDZE Z NOSEM W KODEKSIE PRAWA!! sweatdrop Coz, sesja to ta gorsza czesc studiow. w sumie tez powinnam: mam 40 zagadnien i kilkanascie ustaw do przerobienia tylko z jednego przedmiotu gonk ...a przedmiotow jest 5 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:56 am
Omega Sun Kasmizar Weekend i jego przemijanie. Jakos nie zauwazam. BO SIEDZE Z NOSEM W KODEKSIE PRAWA!! sweatdrop Coz, sesja to ta gorsza czesc studiow. w sumie tez powinnam: mam 40 zagadnien i kilkanascie ustaw do przerobienia tylko z jednego przedmiotu gonk ...a przedmiotow jest 5 xp a ty tez prawo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:57 am
Kasmizar opcy Self [Feels Like Breakin' s**t #12] Fat Man And Dancing Girl [2:16] czyli? Co to ma byc? Weekend i jego przemijanie. Jakos nie zauwazam. BO SIEDZE Z NOSEM W KODEKSIE PRAWA!! sweatdrop Coz, sesja to ta gorsza czesc studiow. taki moj zwyczaj ze pisze czego slucham aktualnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 8:59 am
Jaswinder Omega Sun w sumie tez powinnam: mam 40 zagadnien i kilkanascie ustaw do przerobienia tylko z jednego przedmiotu gonk ...a przedmiotow jest 5 xp a ty tez prawo? nie, administracje, ale ten kierunek sie glownie sklada z prawa i polityki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|