|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:54 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Zauwarzyliscie, teraz czas docenic moje starania. 4laugh doceniam i od 3 dni przyklad biore 3nodding Dobrze dobrze, bedziesz moim pierwszym uczniem wink . Musze swoj nort jakos nazwac... hm jakies PROPOZYSZYN ? foo:. Kury - Smierdzi mi z ust [3:11] romantyzm -to nurt ktory powinien pasowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:54 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna mnie to nie obchodzi... xd to na jakis konkurs idzie... mam dwa tygodnie na zrobienie go... xp to chyba ci podrzuce historie doktryn politycznych i Filozofie prawa to sobie napiszesz wink 4laugh ale to nie o prawie... takies jakies glupie tematy sa.. xp nie mam ich ze soba woec nie podam ninja no wlasnie bo ja teksiazki czytam i tu tez nie ma nic oprawie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:57 am
Autark BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Zauwarzyliscie, teraz czas docenic moje starania. 4laugh doceniam i od 3 dni przyklad biore 3nodding Dobrze dobrze, bedziesz moim pierwszym uczniem wink . Musze swoj nort jakos nazwac... hm jakies PROPOZYSZYN ? foo:. Kury - Smierdzi mi z ust [3:11] romantyzm -to nurt ktory powinien pasowac no chyba nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Zauwarzyliscie, teraz czas docenic moje starania. 4laugh doceniam i od 3 dni przyklad biore 3nodding Dobrze dobrze, bedziesz moim pierwszym uczniem wink . Musze swoj nort jakos nazwac... hm jakies PROPOZYSZYN ? foo:. Kury - Smierdzi mi z ust [3:11] bee..seksualizm - ta nazwa juz zajeta rofl ale co to ma z pogarda do pracy wysiłku i propagowaniem niesamowitego lenistwa? moze moja szkłe jak i nort nazwiemy poporostu B..N.N.R.T.S mialam bardziej na mysli nazwe utworzona od twego pseudonimu artystycznego whee moze cos z laciny. np: fallusizm.... nie nie to bardziej do kukusa ten nurt przypisac mozna. cos prostego i zapadajacego w ucho 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:58 am
BeeWolf_san Autark BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Zauwarzyliscie, teraz czas docenic moje starania. 4laugh doceniam i od 3 dni przyklad biore 3nodding Dobrze dobrze, bedziesz moim pierwszym uczniem wink . Musze swoj nort jakos nazwac... hm jakies PROPOZYSZYN ? foo:. Kury - Smierdzi mi z ust [3:11] romantyzm -to nurt ktory powinien pasowac no chyba nie. oj, jednak tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:59 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna mnie to nie obchodzi... xd to na jakis konkurs idzie... mam dwa tygodnie na zrobienie go... xp to chyba ci podrzuce historie doktryn politycznych i Filozofie prawa to sobie napiszesz wink 4laugh ale to nie o prawie... takies jakies glupie tematy sa.. xp nie mam ich ze soba woec nie podam ninja no wlasnie bo ja teksiazki czytam i tu tez nie ma nic oprawie crying to zle... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:01 am
Ridsu mialam bardziej na mysli nazwe utworzona od twego pseudonimu artystycznego whee moze cos z laciny. np: fallusizm.... nie nie to bardziej do kukusa ten nurt przypisac mozna. cos prostego i zapadajacego w ucho 3nodding No chyba ze tak na to spojrzec to tak. Fallusizm to pogarda dla ludzi. moze Beeczyzm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:02 am
a wytłumacz mi czemu tak uwarzasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:03 am
BeeWolf_san Ridsu mialam bardziej na mysli nazwe utworzona od twego pseudonimu artystycznego whee moze cos z laciny. np: fallusizm.... nie nie to bardziej do kukusa ten nurt przypisac mozna. cos prostego i zapadajacego w ucho 3nodding No chyba ze tak na to spojrzec to tak. Fallusizm to pogarda dla ludzi. moze Beeczyzm ot to moze byc. Beeczyzm napewno bedzie oki , i przyjmie sie na stale w filozofi a ty zostaniesz najwiekszym prekursorem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:06 am
Ridsu ot to moze byc. Beeczyzm napewno bedzie oki , i przyjmie sie na stale w filozofi a ty zostaniesz najwiekszym prekursorem whee ale jak to wpłynie na cała populacje ? Myslisz ze waskie umysły ludzie są w stanie pojac te wspaniała ideeologie ? i jak to sie odbije na swiecie ? Szkoła Beczyzmu, Ridsu ty zostaniesz moim najwiekszym uczniem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:08 am
CYTATY buraki
foo:! WWW.POLSKIE-MP3.TK ! kazik - [el dupa] 10. cocoa augen [2:36]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 7:08 am
Autark czlowiek z natury probuje oblic normy poprzednikow (nauczycieli), gdy teoretycznie mu sie to uda sam zostaje nauczycielem i wtedy jego uczniowie z czasem chca obalic jego teorie i powracaja do pomyslow nauczyciela ich nauczyciela. taki maly krag zawisci wink czyli narazie mam racje zasadniczo nie masz racji poniewaz w epokach literackich sa jedynie nawiazania do innych epok np mloda polska / romantyzm. A w filozofi tak juz nie ma. Filozofow bylo od metra i ciut ciut a kazdy zakladal co innego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|