|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:44 am
Ridsu Autark wcale nie, cynicy jak dobrze pamietam byli podowni do ascetow (przynajmniej tak ich opisuja w wiekrzosci ksiazek) wg. mnie w filozofi nie ma nic podobnego bo kazda sie czyms rozni. Boze i o czym ja gadam w sobotnie popludnie gorzej ze mna blaugh jak chcesz to mozesz mi zrobic prace na konkurs filozoficzny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:45 am
mama jest ZLAAAAAAAAA crying sprzatac wc kaze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:45 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Platon to przereklamowany pozer. ale ja go lubie podobnie jak Marxa 3nodding a ja lubiesiebie bo szerze, filozofie nierubstwa i obijania sie wink a to juz zauwazylismy mrgreen Zauwarzyliscie, teraz czas docenic moje starania. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:46 am
Aidanna Ridsu Autark wcale nie, cynicy jak dobrze pamietam byli podowni do ascetow (przynajmniej tak ich opisuja w wiekrzosci ksiazek) wg. mnie w filozofi nie ma nic podobnego bo kazda sie czyms rozni. Boze i o czym ja gadam w sobotnie popludnie gorzej ze mna blaugh jak chcesz to mozesz mi zrobic prace na konkurs filozoficzny xd rofl rofl rofl jestes pewna ze twoja nauczycielka to przezyje? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:46 am
Ridsu mama jest ZLAAAAAAAAA crying sprzatac wc kaze crying A ja sie nudze i scagam gre, moze sie scagnie to pogram, ale w ten czas zniose jajo. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:47 am
BeeWolf_san Zauwarzyliscie, teraz czas docenic moje starania. 4laugh doceniam i od 3 dni przyklad biore 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:47 am
Ridsu Aidanna Ridsu Autark wcale nie, cynicy jak dobrze pamietam byli podowni do ascetow (przynajmniej tak ich opisuja w wiekrzosci ksiazek) wg. mnie w filozofi nie ma nic podobnego bo kazda sie czyms rozni. Boze i o czym ja gadam w sobotnie popludnie gorzej ze mna blaugh jak chcesz to mozesz mi zrobic prace na konkurs filozoficzny xd rofl rofl rofl jestes pewna ze twoja nauczycielka to przezyje? xp mnie to nie obchodzi... xd to na jakis konkurs idzie... mam dwa tygodnie na zrobienie go... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:49 am
Ridsu BeeWolf_san Zauwarzyliscie, teraz czas docenic moje starania. 4laugh doceniam i od 3 dni przyklad biore 3nodding Dobrze dobrze, bedziesz moim pierwszym uczniem wink . Musze swoj nort jakos nazwac... hm jakies PROPOZYSZYN ? foo:. Kury - Smierdzi mi z ust [3:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Autark wcale nie, cynicy jak dobrze pamietam byli podowni do ascetow (przynajmniej tak ich opisuja w wiekrzosci ksiazek) głosili pohwałe swiadomego egoizmu. ograniczenie dubr, minimalizmu zyciowego, gupi ludzie nie ... tyle fajnych spraw, panienki, alkohcol od jakiegos czasu, narkotyki co po niektorzy lubia. no ale mieli jeden fajny poglad, "Kobiety powinny byc wspulne -Diogenes" i ja sie z tym zgadzam, tylko nie moje kobiety wink z tym swiadomym egoizmem to nie dokonca tak, chyba chodzi o to ze jak ktos nimjest to nie powinien udawac kogos innego (po prostu byc soba) To z kobietami tez mi sie podobalo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna mnie to nie obchodzi... xd to na jakis konkurs idzie... mam dwa tygodnie na zrobienie go... xp to chyba ci podrzuce historie doktryn politycznych i Filozofie prawa to sobie napiszesz wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:50 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Zauwarzyliscie, teraz czas docenic moje starania. 4laugh doceniam i od 3 dni przyklad biore 3nodding Dobrze dobrze, bedziesz moim pierwszym uczniem wink . Musze swoj nort jakos nazwac... hm jakies PROPOZYSZYN ? foo:. Kury - Smierdzi mi z ust [3:11] bee..seksualizm - ta nazwa juz zajeta rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:51 am
Ridsu Autark wcale nie, cynicy jak dobrze pamietam byli podowni do ascetow (przynajmniej tak ich opisuja w wiekrzosci ksiazek) wg. mnie w filozofi nie ma nic podobnego bo kazda sie czyms rozni. Boze i o czym ja gadam w sobotnie popludnie gorzej ze mna blaugh ludzie postepuja wedlug pewnych narzuconych przez srodowisko wzorcow i tym samym wszystko w filozofii jest podobne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:52 am
BeeWolf_san Aidanna mnie to nie obchodzi... xd to na jakis konkurs idzie... mam dwa tygodnie na zrobienie go... xp to chyba ci podrzuce historie doktryn politycznych i Filozofie prawa to sobie napiszesz wink 4laugh ale to nie o prawie... takies jakies glupie tematy sa.. xp nie mam ich ze soba woec nie podam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:53 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Zauwarzyliscie, teraz czas docenic moje starania. 4laugh doceniam i od 3 dni przyklad biore 3nodding Dobrze dobrze, bedziesz moim pierwszym uczniem wink . Musze swoj nort jakos nazwac... hm jakies PROPOZYSZYN ? foo:. Kury - Smierdzi mi z ust [3:11] bee..seksualizm - ta nazwa juz zajeta rofl ale co to ma z pogarda do pracy wysiłku i propagowaniem niesamowitego lenistwa? moze moja szkłe jak i nort nazwiemy poporostu B..N.N.R.T.S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|