|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu taki gosciu co myslal wiecej niz inni i byl cynikiem jak i wiekrzosc ludzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Platon to przereklamowany pozer. ale ja go lubie podobnie jak Marxa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:36 am
Autark Ridsu taki gosciu co myslal wiecej niz inni i byl cynikiem jak i wiekrzosc ludzi ale on byl fajniejszy bo byl bardziej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:38 am
Ridsu BeeWolf_san Platon to przereklamowany pozer. ale ja go lubie podobnie jak Marxa 3nodding a ja lubiesiebie bo szerze, filozofie nierubstwa i obijania sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:39 am
Ridsu Autark Ridsu taki gosciu co myslal wiecej niz inni i byl cynikiem jak i wiekrzosc ludzi ale on byl fajniejszy bo byl bardziej wcale nie, cynicy jak dobrze pamietam byli podowni do ascetow (przynajmniej tak ich opisuja w wiekrzosci ksiazek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:40 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Platon to przereklamowany pozer. ale ja go lubie podobnie jak Marxa 3nodding a ja lubiesiebie bo szerze, filozofie nierubstwa i obijania sie wink odpowesz o co z nimi chodzilo czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
chcialam cos naisac ale lepiej nie xp rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Platon to przereklamowany pozer. ale ja go lubie podobnie jak Marxa 3nodding a ja lubiesiebie bo szerze, filozofie nierubstwa i obijania sie wink a to juz zauwazylismy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:41 am
Aidanna chcialam cos naisac ale lepiej nie xp rofl twisted napisz napisz slonko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:42 am
Autark wcale nie, cynicy jak dobrze pamietam byli podowni do ascetow (przynajmniej tak ich opisuja w wiekrzosci ksiazek) wg. mnie w filozofi nie ma nic podobnego bo kazda sie czyms rozni. Boze i o czym ja gadam w sobotnie popludnie gorzej ze mna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 6:43 am
Autark wcale nie, cynicy jak dobrze pamietam byli podowni do ascetow (przynajmniej tak ich opisuja w wiekrzosci ksiazek) głosili pohwałe swiadomego egoizmu. ograniczenie dubr, minimalizmu zyciowego, gupi ludzie nie ... tyle fajnych spraw, panienki, alkohcol od jakiegos czasu, narkotyki co po niektorzy lubia. no ale mieli jeden fajny poglad, "Kobiety powinny byc wspulne -Diogenes" i ja sie z tym zgadzam, tylko nie moje kobiety wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|