|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:23 am
opcy ugabuga.... DangerMouse [The Grey Album #04] December 4th [3:34] 3nodding oi bucus mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:24 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile crying crying crying 18. Hey - [Echosystem #07] Mimo wszystko [4:15] crying crying crying crying heart twisted do tego zadania nie znalazlem rozwiazania wiem widzialm ale dzieki za chec 3nodding czego oni w tych gimnazjach teaz ucza sweatdrop twisted jako O musialo by byc zero albo 9 (9 jesli T bylo by wieksze od 5, ale wtedy zostaje problem z K) i sie zastanawiam czy ja dobrze je odczytuje no chyba ze ja zle zrozumialme zadanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:24 am
Twisted_Exile opcy ugabuga.... DangerMouse [The Grey Album #04] December 4th [3:34] 3nodding oi bucus mrgreen twisted na dorze jest ziiimno... a ja musialem po sklepach lazic..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:26 am
moja klawiatura została wyposarzona w lurzki z Filcu :0 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:26 am
opcy Twisted_Exile opcy ugabuga.... DangerMouse [The Grey Album #04] December 4th [3:34] 3nodding oi bucus mrgreen twisted na dorze jest ziiimno... a ja musialem po sklepach lazic..... xp co chesz lazenie po sklepach jest dobre @_@ Ozz ja wogole tego nie rozumiem sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:28 am
Twisted_Exile co chesz lazenie po sklepach jest dobre @_@ talk2hand rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:28 am
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile opcy ugabuga.... DangerMouse [The Grey Album #04] December 4th [3:34] 3nodding oi bucus mrgreen twisted na dorze jest ziiimno... a ja musialem po sklepach lazic..... xp co chesz lazenie po sklepach jest dobre @_@ Ozz ja wogole tego nie rozumiem sweatdrop twisted udalo by sie jedynie naginajac ostro prawa matmy i zrobic ze (-4) 9 (-7) i zakladamy ze przenosimy o rzad wielkosci wyzej wartosc bezwzgledna z 1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:29 am
opcy Twisted_Exile co chesz lazenie po sklepach jest dobre @_@ talk2hand rolleyes rofl rofl rofl rofl jak typowy facet rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:30 am
Ozzwald Twisted_Exile opcy Twisted_Exile opcy ugabuga.... DangerMouse [The Grey Album #04] December 4th [3:34] 3nodding oi bucus mrgreen twisted na dorze jest ziiimno... a ja musialem po sklepach lazic..... xp co chesz lazenie po sklepach jest dobre @_@ Ozz ja wogole tego nie rozumiem sweatdrop twisted udalo by sie jedynie naginajac ostro prawa matmy i zrobic ze (-4) 9 (-7) i zakladamy ze przenosimy o rzad wielkosci wyzej wartosc bezwzgledna z 1 confused mow mi tak dlugo i namietnie ale i tak nie zrozumiem ja nie lubie nie rozumiem matmy talk2hand mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:31 am
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile co chesz lazenie po sklepach jest dobre @_@ talk2hand rolleyes rofl rofl rofl rofl jak typowy facet rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted na szczescie Anku mysli podobnie jak ja.... kupowanie w sklepach -> tak chodzenie po sklepach -> nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:31 am
BeeWolf_san moja klawiatura została wyposarzona w lurzki z Filcu :0 crying eek ze co? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:32 am
Twisted_Exile co chesz lazenie po sklepach jest dobre @_@ stressed rofl hehehe... ... idz do maratonu usmiechu, hehe.. tarza sie po ziemi smiejac z Twisted.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:33 am
Twisted_Exile BeeWolf_san moja klawiatura została wyposarzona w lurzki z Filcu :0 crying eek ze co? eek twisted nurzki z filcu ..od co.. ide szamac se dupe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 5:34 am
BeeWolf_san Twisted_Exile co chesz lazenie po sklepach jest dobre @_@ stressed rofl hehehe... ... idz do maratonu usmiechu, hehe.. tarza sie po ziemi smiejac z Twisted. stare tia widze ze ylaples ta delikatna nutke sarkazmu stressed stressed wiedzialam ze teraz tak bedzie stressed stressed spadam na piwo zegnam wszystkich stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|