|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 1:58 am
... i bolace oczy. Zaraz zaczne marudzic sama do siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:00 am
crying KUSZA ... niemoge sie wykapac bo czekam na sasiada bo mam jego klucze, niemoge słuchac muzyki "głosno" bo nieusłysze dzwonka, niemoge slchac muzyki bo sasiadka spi i zostane zamordowany przez matke jak wroci. zycie jest do dupy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:01 am
BeeWolf_san crying KUSZA ... niemoge sie wykapac bo czekam na sasiada bo mam jego klucze, niemoge słuchac muzyki "głosno" bo nieusłysze dzwonka, niemoge slchac muzyki bo sasiadka spi i zostane zamordowany przez matke jak wroci. zycie jest do dupy. eek eek co jest wilczku sad biedny wilczus cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:03 am
Twisted_Exile BeeWolf_san crying KUSZA ... niemoge sie wykapac bo czekam na sasiada bo mam jego klucze, niemoge słuchac muzyki "głosno" bo nieusłysze dzwonka, niemoge slchac muzyki bo sasiadka spi i zostane zamordowany przez matke jak wroci. zycie jest do dupy. eek eek co jest wilczku sad biedny wilczus cry twisted I włosy mi wypadaja crying Kuźwa to farbowanie zabija rzeczywiscie moje sienko ... ... ufarbuje sie jeszczeee... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:03 am
... #Yngwie Malmsteen - Cross The Line cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:04 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san crying KUSZA ... niemoge sie wykapac bo czekam na sasiada bo mam jego klucze, niemoge słuchac muzyki "głosno" bo nieusłysze dzwonka, niemoge slchac muzyki bo sasiadka spi i zostane zamordowany przez matke jak wroci. zycie jest do dupy. eek eek co jest wilczku sad biedny wilczus cry twisted I włosy mi wypadaja crying Kuźwa to farbowanie zabija rzeczywiscie moje sienko ... ... ufarbuje sie jeszczeee... biggrin ==" Ty mnie czasami poprostu dobijasz xd xd mrgreen twisted kocham te twoje hustawki nastrojow xd xd heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:05 am
BeeWolf_san I włosy mi wypadaja crying Kuźwa to farbowanie zabija rzeczywiscie moje sienko ... ... ufarbuje sie jeszczeee... biggrin ...Nawet sie nie zorientujesz kiedy zaczniesz dostawac pierwsze siwe wlosy ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:05 am
Kiart ... #Yngwie Malmsteen - Cross The Line cool 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54] heart _ heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:07 am
Twisted_Exile Kiart ... #Yngwie Malmsteen - Cross The Line cool 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54] heart _ heart twisted #Yngwie Malmsteen - Time Will Tell smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:08 am
Kiart Twisted_Exile Kiart ... #Yngwie Malmsteen - Cross The Line cool 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54] heart _ heart twisted #Yngwie Malmsteen - Time Will Tell smile *monotematycznosc on*03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54] rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:10 am
Kiart BeeWolf_san I włosy mi wypadaja crying Kuźwa to farbowanie zabija rzeczywiscie moje sienko ... ... ufarbuje sie jeszczeee... biggrin ...Nawet sie nie zorientujesz kiedy zaczniesz dostawac pierwsze siwe wlosy ... 3nodding zacznijmy od tego ze ja mam białe wlosy wink Oh Twistus naprawde 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 3:12 am
Twisted_Exile Kiart Twisted_Exile Kiart ... #Yngwie Malmsteen - Cross The Line cool 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54] heart _ heart twisted #Yngwie Malmsteen - Time Will Tell smile *monotematycznosc on*03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54] rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted heart HEh ... xd Eh ... niedlugo zaczne pierwsze sprzatanie w tym roku ... sweatdrop rofl ...#Busta Rhymes - Breck Ya Neck
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Kiart BeeWolf_san I włosy mi wypadaja crying Kuźwa to farbowanie zabija rzeczywiscie moje sienko ... ... ufarbuje sie jeszczeee... biggrin ...Nawet sie nie zorientujesz kiedy zaczniesz dostawac pierwsze siwe wlosy ... 3nodding zacznijmy od tego ze ja mam białe wlosy wink Oh Twistus naprawde 4laugh eek .... sad ..... cry .... Eli nie wiem jakz jutrem bo co po nikeotrzy odemnie cos przebakuja by isc na orkiestre wiec nie wiem czy sie spotkamy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Kiart BeeWolf_san I włosy mi wypadaja crying Kuźwa to farbowanie zabija rzeczywiscie moje sienko ... ... ufarbuje sie jeszczeee... biggrin ...Nawet sie nie zorientujesz kiedy zaczniesz dostawac pierwsze siwe wlosy ... 3nodding zacznijmy od tego ze ja mam białe wlosy wink Oh Twistus naprawde 4laugh ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|