|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:30 pm
znikam ninja dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:31 pm
Mirabell Ridsu Mirabell Ridsu crying ziom ja umieram crying mam hopla na punkcie nieszpetnosci crying moze nie calkowicie, ale rozumiem Twoj bol. sam mam roznorakie problemy, moze nie az tak widoczne i ekstremalne, zeby laserem trzeba bylo jezdzic, ale mimo wszystko (w pon do lekarza ide bo mi sie cos wysypalo znowu crying ). Trzymaj sie, na pewno bedzie dobrze. pryszcze? eek rofl niee, na to juz jestem za stary (i chwala Bogu!). takie cos co sie pojawilo nad pacha, niepozorne ale lepiej nie draznic, bo gryzc wtedy zaczyna. lupierz swetego jakiegostam to sie chyba nazywa (tak przynajmniej moj kumpel twierdzi) ożby... wiesz moj brat ma 27lat i pryszczy dostal, ale takich ze ojezu.... zawsze mowilam mu ze te tluste jedzenie sie na nim odbije whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:31 pm
to sie jeszcze misiu okaze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:33 pm
Omega Sun znikam ninja dobranoc 4laugh papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:35 pm
to i ja ide. Godzina pozna wiec sniezka ziewa a chor krasnali wesolo spiewa *ziew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:38 pm
Ridsu to i ja ide. Godzina pozna wiec sniezka ziewa a chor krasnali wesolo spiewa *ziew* papatki, to ja tez w koncu sobie pojde :poof!:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 4:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:46 am
znam Cie? [moze mam skleroze...] *wyciąga ręke* czesc smile Gaabs jestem:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:48 am
a ja jestem Edmund Danthes *wymienia całe swoje nazwisko* de Monte Christo *podaje rękę* raczej nie miałem tego zaszczytu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 07, 2006 12:51 am
Danthes a ja jestem Edmund Danthes *wymienia całe swoje nazwisko* de Monte Christo *podaje rękę* raczej nie miałem tego zaszczytu eh. smile no zadko jestem na polskiej gildii. jakos nigdy nie moglam sie wpasowac w tutejszy klimat i pogadac z kims normalnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|