|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:58 pm
a ja mam blizne na pol ryja i zyje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:58 pm
Ridsu Mirabell Ridsu zasadniczo nie bede bo ni mam ferionow mam tydzien przerwy miedzysemestrami ale dypam do szczawnicy sweatdrop a ja w tym roku nie mam sesji zimowej! mam za to 3 tygodnie wolnego a potem jeszcze 2 tygodnie praktyk, co daje w sumie 5 tygodni laby!!! a ja musze pozaliczac i mam fajnie i dostane moze to jebane stypke ooo... stypendium... jestes z tamtych? mrgreen (joke)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:59 pm
Ridsu a ja mam blizne na pol ryja i zyje pokaz, pokaz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Ridsu Mirabell Ridsu zasadniczo nie bede bo ni mam ferionow mam tydzien przerwy miedzysemestrami ale dypam do szczawnicy sweatdrop a ja w tym roku nie mam sesji zimowej! mam za to 3 tygodnie wolnego a potem jeszcze 2 tygodnie praktyk, co daje w sumie 5 tygodni laby!!! a ja musze pozaliczac i mam fajnie i dostane moze to jebane stypke ooo... stypendium... jestes z tamtych? mrgreen (joke) tak whee jestem z tamtych 3nodding i bogu dzieki najwyzszemu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:02 pm
Mirabell Ridsu a ja mam blizne na pol ryja i zyje pokaz, pokaz nie pokazuje nikomu od tygodnia z domu nie wychodze... od alergi sie zrobilo. Moj stary zabuli za laser bo to on chuj mnie przykryl pierzyna z pior crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:03 pm
Ridsu nie pokazuje nikomu od tygodnia z domu nie wychodze... od alergi sie zrobilo. Moj stary zabuli za laser bo to on chuj mnie przykryl pierzyna z pior crying cenzuruj sie troche
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:04 pm
Ridsu Mirabell Ridsu a ja mam blizne na pol ryja i zyje pokaz, pokaz nie pokazuje nikomu od tygodnia z domu nie wychodze... od alergi sie zrobilo. Moj stary zabuli za laser bo to on chuj mnie przykryl pierzyna z pior crying oh s**t, myslalem, ze to jakas blizna 'bojowa', a tu takie paskudztwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:06 pm
Omega Sun Ridsu nie pokazuje nikomu od tygodnia z domu nie wychodze... od alergi sie zrobilo. Moj stary zabuli za laser bo to on chuj mnie przykryl pierzyna z pior crying cenzuruj sie troche taaaaaaaaaa jasnie pani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:07 pm
Mirabell Ridsu Mirabell Ridsu a ja mam blizne na pol ryja i zyje pokaz, pokaz nie pokazuje nikomu od tygodnia z domu nie wychodze... od alergi sie zrobilo. Moj stary zabuli za laser bo to on chuj mnie przykryl pierzyna z pior crying oh s**t, myslalem, ze to jakas blizna 'bojowa', a tu takie paskudztwo... crying ziom ja umieram crying mam hopla na punkcie nieszpetnosci crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:12 pm
Ridsu crying ziom ja umieram crying mam hopla na punkcie nieszpetnosci crying moze nie calkowicie, ale rozumiem Twoj bol. sam mam roznorakie problemy, moze nie az tak widoczne i ekstremalne, zeby laserem trzeba bylo jezdzic, ale mimo wszystko (w pon do lekarza ide bo mi sie cos wysypalo znowu crying ). Trzymaj sie, na pewno bedzie dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:15 pm
Ridsu crying ziom ja umieram crying mam hopla na punkcie nieszpetnosci crying moze da sie to jakos zatuszowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:20 pm
Omega Sun Ridsu crying ziom ja umieram crying mam hopla na punkcie nieszpetnosci crying moze da sie to jakos zatuszowac blaugh jasne ze tak po 8zabiegach mam byc znow gladka niczym zad niemowlaka mrgreen ale tatus zabulic bedzie mosial za swe przewinienia, przy okazji jeszcze blizne z czola usune i znow bede piekna 4laugh ehh... jakie to szczescie ze bozia wymyslila laser 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:21 pm
Mirabell Ridsu crying ziom ja umieram crying mam hopla na punkcie nieszpetnosci crying moze nie calkowicie, ale rozumiem Twoj bol. sam mam roznorakie problemy, moze nie az tak widoczne i ekstremalne, zeby laserem trzeba bylo jezdzic, ale mimo wszystko (w pon do lekarza ide bo mi sie cos wysypalo znowu crying ). Trzymaj sie, na pewno bedzie dobrze. pryszcze? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 3:26 pm
Ridsu Mirabell Ridsu crying ziom ja umieram crying mam hopla na punkcie nieszpetnosci crying moze nie calkowicie, ale rozumiem Twoj bol. sam mam roznorakie problemy, moze nie az tak widoczne i ekstremalne, zeby laserem trzeba bylo jezdzic, ale mimo wszystko (w pon do lekarza ide bo mi sie cos wysypalo znowu crying ). Trzymaj sie, na pewno bedzie dobrze. pryszcze? eek rofl niee, na to juz jestem za stary (i chwala Bogu!). takie cos co sie pojawilo nad pacha, niepozorne ale lepiej nie draznic, bo gryzc wtedy zaczyna. lupierz swetego jakiegostam to sie chyba nazywa (tak przynajmniej moj kumpel twierdzi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|