|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:28 pm
Kimagure-chan hehe biggrin ja mam sie na historie nauczyc 20 sentencji łacinskich blaugh hehe. co do łacinskich sentencji - Ave Anarchia Morituri te Salutant xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:29 pm
Kimagure-chan hehe biggrin ja mam sie na historie nauczyc 20 sentencji łacinskich blaugh moge Ci wyslac kilkadziesiat jak chcesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:30 pm
Omega Sun Kimagure-chan hehe biggrin ja mam sie na historie nauczyc 20 sentencji łacinskich blaugh moge Ci wyslac kilkadziesiat jak chcesz blaugh xd xd xd xd nie chce zgadywac z jakiego dzialu xd mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:30 pm
Kimagure-chan Mirabell Kimagure-chan hej wszystkim blaugh zna ktoś z was łacine?? hej, 'uczylem sie' przez rok i potrafie tylko czytac, a slow kilka tylko znam hehe biggrin ja mam sie na historie nauczyc 20 sentencji łacinskich blaugh pokolorował by mi ktoś rysuneczek?? przed chwilką dostałam heart ładnie prosze whee zacznij od sentencji pieniadze nie smierdza. i od drugiej bardzo waznej autorstwa mego oznaczajaca ja pierdole.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:36 pm
Kimagure-chan Mirabell Kimagure-chan hej wszystkim blaugh zna ktoś z was łacine?? hej, 'uczylem sie' przez rok i potrafie tylko czytac, a slow kilka tylko znam hehe biggrin ja mam sie na historie nauczyc 20 sentencji łacinskich blaugh moja ulubiona: per aspera ad astra, niestety ostatnio nie bardzo da sie to w moim zyciu zaobserwowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Smokey Kimagure-chan hehe biggrin ja mam sie na historie nauczyc 20 sentencji łacinskich blaugh hehe. co do łacinskich sentencji - Ave Anarchia Morituri te Salutant xd blaugh blaugh blaugh Omi- nio dobra blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:38 pm
Mirabell Kimagure-chan Mirabell Kimagure-chan hej wszystkim blaugh zna ktoś z was łacine?? hej, 'uczylem sie' przez rok i potrafie tylko czytac, a slow kilka tylko znam hehe biggrin ja mam sie na historie nauczyc 20 sentencji łacinskich blaugh moja ulubiona: per aspera ad astra, niestety ostatnio nie bardzo da sie to w moim zyciu zaobserwowac... a moja clava curva in spelunca mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:38 pm