|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:10 pm
Omega Sun Ibris Za tyle to ja mam przejazd w obie strony do K-ce XD A tam jest milej. ale ksiazke masz na zawsze, a wycieczka jest jednorazowa wink Za internet tez mam stala cene wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:13 pm
Ibris Mirabell - jeszcze wypatruj Trunksow i reszty XD problem w tym, ze od bardzo dawna, jakiegos roku moze wiecej nic nie przylecialo ani sie nie zarozowilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:14 pm
Omega Sun Mirabell nyo, mi sie niby tez nie wszystkie podobaja, ale troche szkoda mi tego sprzedawac. mam na zbyciu bunny hat (kiedys za 600 kupilem), sprzedac teraz za ponad 3k (po tyle chyba stoja) czy czekac do przedwielkanocy? moze poczekaj jesli nie potrzebujesz pilnie kasy 3nodding oki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:15 pm
Mirabell Ibris Mirabell - jeszcze wypatruj Trunksow i reszty XD problem w tym, ze od bardzo dawna, jakiegos roku moze wiecej nic nie przylecialo ani sie nie zarozowilo... Ja ze dwa dni temu dostalam Blue Box'a ze Spejs Monsta Mask w srodku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oz w dupe sie zawieslam znow sweatdrop nie ma to jak shizy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Mirabell Ibris Mirabell - jeszcze wypatruj Trunksow i reszty XD problem w tym, ze od bardzo dawna, jakiegos roku moze wiecej nic nie przylecialo ani sie nie zarozowilo... Ja ze dwa dni temu dostalam Blue Box'a ze Spejs Monsta Mask w srodku XDdobre i to (cholerny random stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:23 pm
*probuje nadgonic poprzednie posty ale miesza sie jak gowno w sedesie* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:25 pm
Mirabell Kimagure-chan hej wszystkim blaugh zna ktoś z was łacine?? hej, 'uczylem sie' przez rok i potrafie tylko czytac, a slow kilka tylko znam hehe biggrin ja mam sie na historie nauczyc 20 sentencji łacinskich blaugh pokolorował by mi ktoś rysuneczek?? przed chwilką dostałam heart ładnie prosze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:28 pm
Kimagure-chan Mirabell Kimagure-chan hej wszystkim blaugh zna ktoś z was łacine?? hej, 'uczylem sie' przez rok i potrafie tylko czytac, a slow kilka tylko znam hehe biggrin ja mam sie na historie nauczyc 20 sentencji łacinskich blaugh pokolorował by mi ktoś rysuneczek?? przed chwilką dostałam heart ładnie prosze whee A ile zapłacisz? <;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|