|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:02 pm
Kimagure-chan hej wszystkim blaugh zna ktoś z was łacine?? google mrgreen mrgreen mrgreen 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54] heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:03 pm
Mirabell Omega Sun ja nie mam cierpliwosci do przesiadywania w markecie. Zyje ze sprzedazy starych itemkow eventowych i inwestowania kasy w listy tzn, zbierasz sobie wiecej niz jeden zestaw i duble sprzedajesz, czy nic sobie z eventowych itemow nie zostawiasz? po jakim czasie najlepiej sprzedawac takie itemy? Zalezy... Jak mi sie podoba to zostawiam i sprzedaje tylko duble. Jak mi sie nie podoba to sprzedaje wszystko. Itemki eventowe najlepiej sprzedawac po roku tzn. przed eventem o tej samej tematyce, albo zaraz po ich otrzymaniu, kiedy jeszcze malo kto je ma. Wtedy sa najdrozsze, jak event sie konczy mozna je odkupic za pol ceny ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:04 pm
Kimagure-chan hej wszystkim blaugh zna ktoś z was łacine?? hej, 'uczylem sie' przez rok i potrafie tylko czytac, a slow kilka tylko znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Oye, S.
Nu, poprawiam, poprawiam... szarpne sie na ksiazke o anatomii chyba. Szkoda, ze zlotowki jak goldy nie rosna... ostatnio kupilam Euri w promocji za niecale 20zł. W KDC byla (www.kdc.pl) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:07 pm
Omega Sun Ibris Oye, S.
Nu, poprawiam, poprawiam... szarpne sie na ksiazke o anatomii chyba. Szkoda, ze zlotowki jak goldy nie rosna... ostatnio kupilam Euri w promocji za niecale 20zł. W KDC byla (www.kdc.pl) 3nodding Za tyle to ja mam przejazd w obie strony do K-ce XD A tam jest milej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:07 pm
Omega Sun Mirabell Omega Sun ja nie mam cierpliwosci do przesiadywania w markecie. Zyje ze sprzedazy starych itemkow eventowych i inwestowania kasy w listy tzn, zbierasz sobie wiecej niz jeden zestaw i duble sprzedajesz, czy nic sobie z eventowych itemow nie zostawiasz? po jakim czasie najlepiej sprzedawac takie itemy? Zalezy... Jak mi sie podoba to zostawiam i sprzedaje tylko duble. Jak mi sie nie podoba to sprzedaje wszystko. Itemki eventowe najlepiej sprzedawac po roku tzn. przed eventem o tej samej tematyce, albo zaraz po ich otrzymaniu, kiedy jeszcze malo kto je ma. Wtedy sa najdrozsze, jak event sie konczy mozna je odkupic za pol ceny ninja nyo, mi sie niby tez nie wszystkie podobaja, ale troche szkoda mi tego sprzedawac. mam na zbyciu bunny hat (kiedys za 600 kupilem), sprzedac teraz za ponad 3k (po tyle chyba stoja) czy czekac do przedwielkanocy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:09 pm
Mirabell nyo, mi sie niby tez nie wszystkie podobaja, ale troche szkoda mi tego sprzedawac. mam na zbyciu bunny hat (kiedys za 600 kupilem), sprzedac teraz za ponad 3k (po tyle chyba stoja) czy czekac do przedwielkanocy? moze poczekaj jesli nie potrzebujesz pilnie kasy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:10 pm
Ibris Za tyle to ja mam przejazd w obie strony do K-ce XD A tam jest milej. ale ksiazke masz na zawsze, a wycieczka jest jednorazowa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|