Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22279 22280 22281 22282 22283 22284 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mirabell

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 1:52 pm

Twisted_Exile
Ibris
Mirabell
Rynn the Vampire
Co do kitsune mask - dawno, dawno temu nie podobała mi się ani trochę i sprzedałam jak jeszcze chodziły po 5k xD

noooooooooo!!! crying

@Twis: jak? jakies hinty prosze...
Nie martw sie. Jedna dziewoja sprzedala komus OMG za 15k? Cos kolo tego ;P
xd to sie nazywa kopanie lezacego xd rofl mrgreen twisted ninja

hooo... 15k... raz w zyciu mialem tyle...

co do dziwkowania marketowego, to czasem uda mi sie cos kupic taniej i sprzedac drozej. najwiecej jednorazowo w ten sposob 2k zarobilem.

W tym wypadku jestem od rysowania XD Avek nie moj... Na aukcje :3 Dorobie do mlotka szybke i 'w razie potrzeby - zbic'

Rynn - stan przed lustrem w podobnej pozycji, jendo ramie opada :3 A linie i szyjke sprawdze ^^

Gailenquen

Terrorystka Frania

moj kot mnie zameczy na smierc....... stare D: czego sie nie robi dla miłości?

Rynn the Vampire
Twisted_Exile
ninja ten mloteczek troche przypomina jaki mieli kiedys tam i on sluzyl do zabijnaia wszow kotre sie legly pod perulkami xd mrgreen twisted ninja

Barok, o ile się nie mylę ;D Złote młoteczki, tak <3
nu wlasnie barok brakowal mi tego slowa xd wtedy wogole ludzie bardzo byli porzadni i dbali o higiene xd rofl mrgreen twisted ninja

Twisted_Exile

Mr. Smokey

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 1:54 pm

siema 3nodding
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 1:57 pm

Mirabell

co do dziwkowania marketowego, to czasem uda mi sie cos kupic taniej i sprzedac drozej. najwiecej jednorazowo w ten sposob 2k zarobilem.

ja nie mam cierpliwosci do przesiadywania w markecie. Zyje ze sprzedazy starych itemkow eventowych i inwestowania kasy w listy

Omega Sun
Captain

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 1:57 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 1:58 pm

Oye, S.

Nu, poprawiam, poprawiam... szarpne sie na ksiazke o anatomii chyba. Szkoda, ze zlotowki jak goldy nie rosna...

Gailenquen

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 1:59 pm

Omega Sun
Mirabell

ja nie mam cierpliwosci do przesiadywania w markecie. Zyje ze sprzedazy starych itemkow eventowych i inwestowania kasy w listy
ninja ale satre itemy sie kiedys skoncza blaugh mrgreen twisted ninja

*łasi sie do Rynn ocierając sie głową o uda Rynn*

co porabiacie ? mrgreen

Mr. Smokey

Mirabell

Omega Sun
Mirabell

tzn, zbierasz sobie wiecej niz jeden zestaw i duble sprzedajesz, czy nic sobie z eventowych itemow nie zostawiasz? po jakim czasie najlepiej sprzedawac takie itemy?
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:00 pm

Twisted_Exile
Omega Sun

ninja ale satre itemy sie kiedys skoncza blaugh mrgreen twisted ninja

mam spore zapasy wink

Omega Sun
Captain

Kimagure-chan

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:00 pm

hej wszystkim blaugh

zna ktoś z was łacine??
PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:01 pm

[ Message temporarily off-line ]

Rynn the Vampire
Crew

Mirabell

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 2:02 pm

Ibris
Oye, S.

Nu, poprawiam, poprawiam... szarpne sie na ksiazke o anatomii chyba. Szkoda, ze zlotowki jak goldy nie rosna...

za gadanie, lazenie po miescie, glosowanie - o, to ostatnie to by nam frekfencje w wyborach poprawilo xd

siema, Smokey!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22279 22280 22281 22282 22283 22284 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games