|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:52 pm
Twisted_Exile Ibris Mirabell Rynn the Vampire Co do kitsune mask - dawno, dawno temu nie podobała mi się ani trochę i sprzedałam jak jeszcze chodziły po 5k xD noooooooooo!!! crying @Twis: jak? jakies hinty prosze... Nie martw sie. Jedna dziewoja sprzedala komus OMG za 15k? Cos kolo tego ;P xd to sie nazywa kopanie lezacego xd rofl mrgreen twisted ninja hooo... 15k... raz w zyciu mialem tyle... co do dziwkowania marketowego, to czasem uda mi sie cos kupic taniej i sprzedac drozej. najwiecej jednorazowo w ten sposob 2k zarobilem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
W tym wypadku jestem od rysowania XD Avek nie moj... Na aukcje :3 Dorobie do mlotka szybke i 'w razie potrzeby - zbic'
Rynn - stan przed lustrem w podobnej pozycji, jendo ramie opada :3 A linie i szyjke sprawdze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moj kot mnie zameczy na smierc....... stare D: czego sie nie robi dla miłości?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Twisted_Exile ninja ten mloteczek troche przypomina jaki mieli kiedys tam i on sluzyl do zabijnaia wszow kotre sie legly pod perulkami xd mrgreen twisted ninja Barok, o ile się nie mylę ;D Złote młoteczki, tak <3nu wlasnie barok brakowal mi tego slowa xd wtedy wogole ludzie bardzo byli porzadni i dbali o higiene xd rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:57 pm
Mirabell hooo... 15k... raz w zyciu mialem tyle... co do dziwkowania marketowego, to czasem uda mi sie cos kupic taniej i sprzedac drozej. najwiecej jednorazowo w ten sposob 2k zarobilem. ja nie mam cierpliwosci do przesiadywania w markecie. Zyje ze sprzedazy starych itemkow eventowych i inwestowania kasy w listy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:58 pm
Oye, S.
Nu, poprawiam, poprawiam... szarpne sie na ksiazke o anatomii chyba. Szkoda, ze zlotowki jak goldy nie rosna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:59 pm
Omega Sun Mirabell hooo... 15k... raz w zyciu mialem tyle... co do dziwkowania marketowego, to czasem uda mi sie cos kupic taniej i sprzedac drozej. najwiecej jednorazowo w ten sposob 2k zarobilem. ja nie mam cierpliwosci do przesiadywania w markecie. Zyje ze sprzedazy starych itemkow eventowych i inwestowania kasy w listy ninja ale satre itemy sie kiedys skoncza blaugh mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*łasi sie do Rynn ocierając sie głową o uda Rynn*
co porabiacie ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Mirabell hooo... 15k... raz w zyciu mialem tyle... co do dziwkowania marketowego, to czasem uda mi sie cos kupic taniej i sprzedac drozej. najwiecej jednorazowo w ten sposob 2k zarobilem. ja nie mam cierpliwosci do przesiadywania w markecie. Zyje ze sprzedazy starych itemkow eventowych i inwestowania kasy w listy tzn, zbierasz sobie wiecej niz jeden zestaw i duble sprzedajesz, czy nic sobie z eventowych itemow nie zostawiasz? po jakim czasie najlepiej sprzedawac takie itemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:00 pm
Twisted_Exile Omega Sun ja nie mam cierpliwosci do przesiadywania w markecie. Zyje ze sprzedazy starych itemkow eventowych i inwestowania kasy w listy ninja ale satre itemy sie kiedys skoncza blaugh mrgreen twisted ninja mam spore zapasy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:00 pm
hej wszystkim blaugh
zna ktoś z was łacine??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:02 pm
Ibris Oye, S.
Nu, poprawiam, poprawiam... szarpne sie na ksiazke o anatomii chyba. Szkoda, ze zlotowki jak goldy nie rosna... za gadanie, lazenie po miescie, glosowanie - o, to ostatnie to by nam frekfencje w wyborach poprawilo xd siema, Smokey!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|