|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:27 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun *wchodzi z miska porozdwajanych paczkow* xp Nie rozumiem co zrobilam zle. Mialam przepis dla tumanow- ze zdjeciami krok po kroku- wszystkie proporcje byly zachowane, ciasto uroslo... a przy smazeniu sie porozdzielaly na pol xp ninja moze przepsi byl zly *kradnie paczka* mrgreen twisted z gazety byl, ciasto jest dobre w smaku tylko wygladaja tak byle jak xp Nie chcialy mi sie posklejac placki confused Placki na poczatki? oO' *psuje sobie oczy przed PS*
eMka - byl art contest z Halo w nagrodzie glownej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:27 pm
Mirabell Omega Sun *wchodzi z miska porozdwajanych paczkow* xp Nie rozumiem co zrobilam zle. Mialam przepis dla tumanow- ze zdjeciami krok po kroku- wszystkie proporcje byly zachowane, ciasto uroslo... a przy smazeniu sie porozdzielaly na pol xp no to masz ich 2 razy wiecej! masz racje, trzeba widziec pozytywne strony sytuacji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:28 pm
co do listow, to zauwazylem ze nie oplaca sie ich kupowac. przez kilka miesiecy z rzedu staly po 5-7k a potem itemy z nich mozna bylo juz od 3,5k kupic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:29 pm
Rynn the Vampire Mirabell..skąd ja Cię kojarzę? ;D Rynn, Rynn... juz gdzies slyszalem to imie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:29 pm
Mirabell Omega Sun *wchodzi z miska porozdwajanych paczkow* xp Nie rozumiem co zrobilam zle. Mialam przepis dla tumanow- ze zdjeciami krok po kroku- wszystkie proporcje byly zachowane, ciasto uroslo... a przy smazeniu sie porozdzielaly na pol xp no to masz ich 2 razy wiecej! neutral jakby miala dwa razy wiecej to w piekarniku wyhodowałoby sie jeszcze drugie takie samo neutral
powiedmzy tak: omi chcialas jedno masz dwa ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:30 pm
Mirabell co do listow, to zauwazylem ze nie oplaca sie ich kupowac. przez kilka miesiecy z rzedu staly po 5-7k a potem itemy z nich mozna bylo juz od 3,5k kupic. Ja juz nie kupuje. Nie oplaca sie placic w ciemno 7k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:32 pm
Omega Sun Mirabell co do listow, to zauwazylem ze nie oplaca sie ich kupowac. przez kilka miesiecy z rzedu staly po 5-7k a potem itemy z nich mozna bylo juz od 3,5k kupic. Ja juz nie kupuje. Nie oplaca sie placic w ciemno 7k i tak zawsze w dniu otwarcia ceny lece na leb na szyje mrgreen twisted ja kupuje tanio listy i sprzedaje drozej xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|