|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 12:46 pm
Twisted_Exile Terrorystka Frania Twisted_Exile ninja dalej bez Emki? twisted ninja bez crying ninja ale modzi cos Ci odpisali jak do nich pisalas czy co? bo chyba taka sytuacja byla z postacia Ity ninja twisted no nic mi nie odpisali neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 12:48 pm
Terrorystka Frania Twisted_Exile Terrorystka Frania Twisted_Exile ninja dalej bez Emki? twisted ninja bez crying ninja ale modzi cos Ci odpisali jak do nich pisalas czy co? bo chyba taka sytuacja byla z postacia Ity ninja twisted no nic mi nie odpisali neutral confused moze poczekaj do jutra bo raczej zchakowana nie bylas bo osatnie logwanie masz 23 i wszystko co mialas wstrzymaj sie z rozwaleniem gai do jutramax do niedzieli xd mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 12:54 pm
Twisted_Exile confused moze poczekaj do jutra bo raczej zchakowana nie bylas bo osatnie logwanie masz 23 i wszystko co mialas wstrzymaj sie z rozwaleniem gai do jutramax do niedzieli xd mrgreen twisted wink kurde kurde kurde.... XP crying
ale teraz moje najwikesze zartwienie to historia... musze doszliwowac od powstania listopadowego w gore...... jutro nauka wszytkiego co tylko sie da ... w niedziele powtorka wszystkiego co tylko sie da... poniedzialek powtorka wsyztkiego co tylko sie da a we wtorek rzeź x____X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 12:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 12:57 pm
To po ile teraz stoja? oO'
Oye :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 12:58 pm
Yakim cudem i gdzie? x__x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:03 pm
przed chwila byly jeszcze po 5,55 k razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:03 pm
A gdzie czasy, gdy staly za 4.5k? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:04 pm
Rynn the Vampire Yakim cudem i gdzie? x__x wygladasz przepieknie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:07 pm
ja za 5k zdobylam...a tak wogole to zauwazylam ze tak miedzy 6 a 7 rano listy bywaja nawet po 3,5k xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:10 pm
Ibris A gdzie czasy, gdy staly za 4.5k? ^^' piekne czasy.....
Twisted: SERIO!?!?!? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:11 pm
Terrorystka Frania Ibris A gdzie czasy, gdy staly za 4.5k? ^^' piekne czasy.....
Twisted: SERIO!?!?!? eek tia czasami sei takie rzeczy dzieje bo 6-7 to taki trojkat ermudzki troche na markecie dziwne rzeczy sie dzieja ktore normalnie nie maja prawa istniec xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|