|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:05 pm
Sayokun Omega Sun Sayokun tia ja mam podobnie z fiza, ale pewnie dlatego ze nie mialem jej w gimnazium w ogole (nauczyciel se robil 3 letni urlop i nie mogli znalezc innego xp ) hehe u mnie tez tak bylo, ale tylko przez rok. Nauczyciela wyslali na przymusowy odwyk, bo kuratorium kiedys niechcacy odkrylo, ze nigdy nie prowadzil lekcji na trzezwo xd Ale fizyke jako dziedzine wiedzy lubie 3nodding ja lube praktyke ale nie teorie... to do fajnej szkoly chodzilas wink u mnie w szkolach najbardziej zdziwaczala nauczycielka byla babka z niemca w gimnazium bo codziennie zmieniala kolor wlosow sweatdrop mowie o szkolach nie u uniwerku bo tu nikogo normalnego nie ma sweatdrop Jej ja sie boje 3ciej klasy, to bedzie straaasznee =/ Taki ogrom nauki ;/. A co tam najwyzej sie poucze rok, albo dwa lata dlużej. Na nauke nigdy nie jest za mało czasu razz Co do dziwnych nauczycieli to mamy w szkole taką jedną ktora ma oczy jak Kermit z ulicy sezamkowej (takie wyłupiaste w sensie) razz Swego czasu miała ksywke Golden Eye. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:06 pm
Mr. Smokey Sayokun Mr. Smokey a tak btw to Kooocham Ją bardzo <333 xD wierze wink i z tego co widzialem w sierakenzie z gleboka wzajemnoscia wink Nyaaa !! *Milusio Smokyemu* biggrin O_o Rynn ma na ciebie ciekawy wplyw... za kilka lat bedziesz jej meskim klonem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:08 pm
Mr. Smokey Jej ja sie boje 3ciej klasy, to bedzie straaasznee =/ Taki ogrom nauki ;/. A co tam najwyzej sie poucze rok, albo dwa lata dlużej. Na nauke nigdy nie jest za mało czasu razz Co do dziwnych nauczycieli to mamy w szkole taką jedną ktora ma oczy jak Kermit z ulicy sezamkowej (takie wyłupiaste w sensie) razz Swego czasu miała ksywke Golden Eye. mrgreen spoko xd jak 3 klase przezyjesz to cie 1 rok studiow wykonczy xd bee: a jak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:08 pm
Sayokun Mr. Smokey Sayokun Mr. Smokey a tak btw to Kooocham Ją bardzo <333 xD wierze wink i z tego co widzialem w sierakenzie z gleboka wzajemnoscia wink Nyaaa !! *Milusio Smokyemu* biggrin O_o Rynn ma na ciebie ciekawy wplyw... za kilka lat bedziesz jej meskim klonem... Hmm... Jak sie przebywa pol dnia, lub wiecej, codziennie z osobą tak charyzmatyczną jak Rynn to nie dziwić sie prosze ze sie influence jej uwidacznia razz A co do zrobienia z siebie klonu to nie, nie. Ajm her bicz simply razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:09 pm
Sayokun ja lube praktyke ale nie teorie... to do fajnej szkoly chodzilas wink u mnie w szkolach najbardziej zdziwaczala nauczycielka byla babka z niemca w gimnazium bo codziennie zmieniala kolor wlosow sweatdrop mowie o szkolach nie u uniwerku bo tu nikogo normalnego nie ma sweatdrop Wlasnie, ze niefajnej. Nienawidzilam jej juz po pierwszym semestrze! I w ogole odradzam wszystkim szkoly ktore przechwalaja sie swoim wysokim poziomem xp W mojej uczyly same zadufane w sobie oszolomy. Gdybym miala dzis wybierac jeszcze raz, to poszlabym do jakiegos przecietnego liceum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:09 pm
foo: Amina - [EMG] - [Perfect Remixes Vol.1 #09] Belly dance (land of oz mix) [6:17] To ejst bardziej przypałowe nawet od... i'm your litle buterlfly ... lalala i'm your litle samurai ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:12 pm
Sayokun spoko xd jak 3 klase przezyjesz to cie 1 rok studiow wykonczy xd wcale nie, studia sa fajniejsze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:13 pm
Omega Sun Sayokun ja lube praktyke ale nie teorie... to do fajnej szkoly chodzilas wink u mnie w szkolach najbardziej zdziwaczala nauczycielka byla babka z niemca w gimnazium bo codziennie zmieniala kolor wlosow sweatdrop mowie o szkolach nie u uniwerku bo tu nikogo normalnego nie ma sweatdrop Wlasnie, ze niefajnej. Nienawidzilam jej juz po pierwszym semestrze! I w ogole odradzam wszystkim szkoly ktore przechwalaja sie swoim wysokim poziomem xp W mojej uczyly same zadufane w sobie oszolomy. Gdybym miala dzis wybierac jeszcze raz, to poszlabym do jakiegos przecietnego liceum hmm ja bylem w jednym z lepszych w poznaniu i mi sie podobalo... u mnie przynajmniej starali sie pomoc i wytlumaczyc jak trzeba to nawet w 4 oczy a nie jak mialem w gimnazium ze nas od razu przeznaczyli na straty... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:13 pm
foo: The Prodigy - [Experience #12] Death of the Prodigy Dancers [Live] [3:28]
Teraz juz nie robia dobrej Elektroniki, .... juz nie ma takich jak Prodigy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:16 pm
Omega Sun Sayokun spoko xd jak 3 klase przezyjesz to cie 1 rok studiow wykonczy xd wcale nie, studia sa fajniejsze blaugh hmm no nie wiem... dla mnie sa fajne ale ciezkie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 3:17 pm