|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:54 pm
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun hmm nie wiem jak Ci to wytlumaczyc. To takie cos, co robi sie glownie z przetopionej czekolady (bialej albo czarnej- do wyboru) i bakalii. Cos pomiedzy chalwa a zastygnietym kremem czekoladowym 3nodding Pyszniutkie heart Skarbie, tuczace? :* heart baaaaardzo xd Wszystko co jest wspaniale jest niezdrowe, tuczace albo niemoralne ninja a ja zyje niezdrowo, tuczaco i niemoralnie 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:57 pm
foo: simple plan - [still not getting any] untitled [4:00]
OZZY to dla ciebie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:04 pm
BeeWolf_san a ja zyje niezdrowo, tuczaco i niemoralnie 4laugh twisted ale przynajmniej szczesliwie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:11 pm
jakby co to spadam! nara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:13 pm
Omega Sun BeeWolf_san a ja zyje niezdrowo, tuczaco i niemoralnie 4laugh twisted ale przynajmniej szczesliwie wink pewno baaardzo szczęsliwie, szczegolnie biorąc pod uwage to niemoralnie twisted Ibris, opcy - cya wam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:24 pm
nya piszcie cos bo zaraz padne przy tym komputerze, miałem nadzieje ze obcy mnie pogoni troche ale sobie poszedł =/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:25 pm
Mr. Smokey nya piszcie cos bo zaraz padne przy tym komputerze, miałem nadzieje ze obcy mnie pogoni troche ale sobie poszedł =/ *pisze cos* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:30 pm
Super *zastanawia sie nad tematem do rozpoczecia rozmowy ale ze jakos myslenie nigdy nie bylo jego mocną stroną wiec odpalił pierwsze co mu przyszło do głowy* Omega powiedz coś o sobie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:32 pm
Mr. Smokey Super *zastanawia sie nad tematem do rozpoczecia rozmowy ale ze jakos myslenie nigdy nie bylo jego mocną stroną wiec odpalił pierwsze co mu przyszło do głowy* Omega powiedz coś o sobie :> http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=1857483 moze tez zalozysz topik o sobie (w subforum "O Nas..." ) smile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:35 pm
Ooo. hał sniki razz hehe. oki sproboje cos naszryfac moze to zabije troche czasu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:36 pm
... nie chce mi sie zakuwac witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:39 pm
Sayokun ... nie chce mi sie zakuwac witam czego sie uczysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|