|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:35 pm
opcy pizza ze smalcem....... XDDDDDDDDDD mrgreen Ee tam...
kawalek chlebka ze smalcem *_* XDDDDD
Smokey - blok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:35 pm
opcy Omega Sun Ibris
...ja chce wiecej ciastek =='moge sie z Toba podzielic chalwa ninja bleeee... gonk eee tam, nie wiesz co dobre blaugh *podaje Ibris jedna paczuszke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:36 pm
opcy Ibris opcy Omega Sun Ibris
...ja chce wiecej ciastek =='moge sie z Toba podzielic chalwa ninja bleeee... gonk Jak mozesz?! ;_;
Chalwa XDDDDpizza ze smalcem....... XDDDDDDDDDD mrgreen Chipsy o smaku kiszonej kapusty i ogorka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:36 pm
Mr. Smokey od chalwy lepszy Blok ale prawie nigdzie go juz nie mozna dostać =/ *lament* hmm moze dlatego, ze mozna go zrobic bez trudu samodzielnie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:37 pm
BeeWolf_san Chipsy o smaku kiszonej kapusty i ogorka. Dodaj koperek XD Ghah...
*bierze chalwe od Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:38 pm
Omega Sun Mr. Smokey od chalwy lepszy Blok ale prawie nigdzie go juz nie mozna dostać =/ *lament* hmm moze dlatego, ze mozna go zrobic bez trudu samodzielnie? xd jak ? i co to ? foo: Green Jelly - Bear Went Over The Mountain [2:42]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:40 pm
no taka troche chauwa z balakiami i jednak ma inna konsystencje od chauwy. Ostatni raz go jadlem jakies 9 lat temu chyba =/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:42 pm
BeeWolf_san foo: Green Jelly - Bear Went Over The Mountain [2:42] oi! kojarze te piosenke! green jelly w licku sluchalem... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:43 pm
Bolek Lolek Olek Kaska, Kwasny Ocen Lubi Baska.
S. - mi wystarcza same bakalie ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:43 pm
opcy BeeWolf_san foo: Green Jelly - Bear Went Over The Mountain [2:42] oi! kojarze te piosenke! green jelly w licku sluchalem... mrgreen G.J słucham od kiedy pamientam ... a to foo: KMFDM Son of a Gun .mp3 [3:41] To tak apropo opisu Ani na GG w twoim syg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:45 pm
hmm nie wiem jak Ci to wytlumaczyc. To takie cos, co robi sie glownie z przetopionej czekolady (bialej albo czarnej- do wyboru) i bakalii. Cos pomiedzy chalwa a zastygnietym kremem czekoladowym 3nodding Pyszniutkie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:47 pm
Omega Sun hmm nie wiem jak Ci to wytlumaczyc. To takie cos, co robi sie glownie z przetopionej czekolady (bialej albo czarnej- do wyboru) i bakalii. Cos pomiedzy chalwa a zastygnietym kremem czekoladowym 3nodding Pyszniutkie heart Skarbie, tuczace? :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:50 pm
BeeWolf_san Omega Sun hmm nie wiem jak Ci to wytlumaczyc. To takie cos, co robi sie glownie z przetopionej czekolady (bialej albo czarnej- do wyboru) i bakalii. Cos pomiedzy chalwa a zastygnietym kremem czekoladowym 3nodding Pyszniutkie heart Skarbie, tuczace? :* heart baaaaardzo xd Wszystko co wspaniale jest niezdrowe, tuczace albo niemoralne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|