|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:01 pm
foo: KMFDM - [Brute #05] Revolution II [5:26]
Nie ma boga... uuuuuuuuŁLLLLLllłłłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaaaaa twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:02 pm
BeeWolf_san foo: KMFDM - [Brute #05] Revolution II [5:26] Nie ma boga... uuuuuuuuŁLLLLLllłłłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaaaaa twisted czesc beeczuszko ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:03 pm
Czesc Kobiety mojego zycia mła mła mokre buzi dla was piekne ...
foo: Depeche Mode - Tainted Love (Techno Remix).Mp3 [5:42]
rofl Przywaliłem dziewczynie w głowe Shinai-em ... ciekawe czy bedzie miała siniaczka ... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:04 pm
BeeWolf_san Czesc Kobiety mojego zycia mła mła mokre buzi dla was piekne ... foo: Depeche Mode - Tainted Love (Techno Remix).Mp3 [5:42] rofl Przywaliłem dziewczynie w głowe Shinai-em ... ciekawe czy bedzie miała siniaczka ... twisted Zawsze mozesz potem pocalowac XD W siniaczka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:05 pm
Ibris BeeWolf_san Czesc Kobiety mojego zycia mła mła mokre buzi dla was piekne ... foo: Depeche Mode - Tainted Love (Techno Remix).Mp3 [5:42] rofl Przywaliłem dziewczynie w głowe Shinai-em ... ciekawe czy bedzie miała siniaczka ... twisted Zawsze mozesz potem pocalowac XD W siniaczka...nie ja to akorat wole walić po głowie ... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:06 pm
BeeWolf_san rofl Przywaliłem dziewczynie w głowe Shinai-em ... ciekawe czy bedzie miała siniaczka ... twisted taaa... to rzeczywiscie powod do radosci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:08 pm
BeeWolf_san Czesc Kobiety mojego zycia mła mła mokre buzi dla was piekne ... foo: Depeche Mode - Tainted Love (Techno Remix).Mp3 [5:42] rofl Przywaliłem dziewczynie w głowe Shinai-em ... ciekawe czy bedzie miała siniaczka ... twisted a tam ! nic jej nie bedzie. To takie standardowe wypadki przy zabawach razz mnie na przykład od czasu do czasu brat kopie desantami po głowie, jest fajnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:09 pm
Mr. Smokey BeeWolf_san Czesc Kobiety mojego zycia mła mła mokre buzi dla was piekne ... foo: Depeche Mode - Tainted Love (Techno Remix).Mp3 [5:42] rofl Przywaliłem dziewczynie w głowe Shinai-em ... ciekawe czy bedzie miała siniaczka ... twisted a tam ! nic jej nie bedzie. To takie standardowe wypadki przy zabawach razz mnie na przykład od czasy do czasu brak kopie desantami po głowie, jest fajnie mrgreen nic jej nie bedzie crying szkoda. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:13 pm
Hej ludki. Hej onnichan smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:15 pm
Kagaio Hej ludki. Hej onnichan smile hje imochan... opcy ? dżu ? dżupa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:15 pm
cześć *głos dochodzi gdzies z tamtąd*
EDIT : *notsuchagoodmood mode on* Ide zrobić tosty i przytyc nastepne pare kilo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|