|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:35 am
Christoff_Gangrell A to oto chodzi.... sweatdrop sorki... no ale to nie tylko ja tak robię... więc czemu mnie cytujesz??? Bo starczy jedna ramka z ostania wypowiedzia....... Regulamin wyraznie o czyms mowi.... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:35 am
Eurina Vam Christoff_Gangrell A to oto chodzi.... sweatdrop sorki... no ale to nie tylko ja tak robię... więc czemu mnie cytujesz??? Bo starczy jedna ramka z ostania wypowiedzia....... Regulamin wyraznie o czyms mowi.... razz no okej... ale nie pij tylko do ,mnie skoro mało kto go przestrzega....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:38 am
Christoff_Gangrell no okej... ale nie pij tylko do ,mnie skoro mało kto go przestrzega.... tak akurat rzuciles mi sie w oczy... a skoro inni nie przestrzegaja tutaj zasad to po co tutaj sa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:38 am
Eurina Vam Christoff_Gangrell A to oto chodzi.... sweatdrop sorki... no ale to nie tylko ja tak robię... więc czemu mnie cytujesz??? Bo starczy jedna ramka z ostania wypowiedzia....... Regulamin wyraznie o czyms mowi.... razz To go zaskarż razz I mnie też , bo mam regulamin w dupie razz Czeu tobie zawsze cośnie pasuje , zawsze się czegoś musisz uczepić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:39 am
Eurina Vam Christoff_Gangrell no okej... ale nie pij tylko do ,mnie skoro mało kto go przestrzega.... tak akurat rzuciles mi sie w oczy... a skoro inni nie przestrzegaja tutaj zasad to po co tutaj sa? Hmmm.. może dlatego że nie jara ich przestrzeganie zasad tylko chcą porozmawiać na forum ze znajomymi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:41 am
Eurina Vam Christoff_Gangrell no okej... ale nie pij tylko do ,mnie skoro mało kto go przestrzega.... tak akurat rzuciles mi sie w oczy... a skoro inni nie przestrzegaja tutaj zasad to po co tutaj sa? mnie się pytasz??? awąłśiwie opytasz o zasady czy ludz??? Bo nie czaje.... Uber.Zer0 Eurina Vam wrote: Christoff_Gangrell wrote: A to oto chodzi.... sorki... no ale to nie tylko ja tak robię... więc czemu mnie cytujesz??? Bo starczy jedna ramka z ostania wypowiedzia....... Regulamin wyraznie o czyms mowi.... To go zaskarż I mnie też , bo mam regulamin w dupie Czeu tobie zawsze cośnie pasuje , zawsze się czegoś musisz uczepić... OOOO dobrze prawisz towarzyszu... Uber... Czepiasz sie jak mój kot firanki.....daj se luz... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:48 am
Uber.Zer0 Hmmm.. może dlatego że nie jara ich przestrzeganie zasad tylko chcą porozmawiać na forum ze znajomymi ? No ja tez przychodze tutaj porozmaiwac, ale ogolny pierdolec na tym forum nikomu nie sluzy. Christoff_Gangrell OOOO dobrze prawisz towarzyszu... Uber... Czepiasz sie jak mój kot firanki.....daj se luz... Nie rozumiem czym sie tu zachwycasz... stare A z tym kotem to chyba zle porownanie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:54 am
Eurina Vam Uber.Zer0 Hmmm.. może dlatego że nie jara ich przestrzeganie zasad tylko chcą porozmawiać na forum ze znajomymi ? No ja tez przychodze tutaj porozmaiwac, ale ogolny pierdolec na tym forum nikomu nie sluzy. Aha , no dobrze - czyli uwagi w stylu " wy się tylko śmiejecie " pomagają w zachowaniu pożądku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:57 am
Eurina Vam Uber.Zer0 Hmmm.. może dlatego że nie jara ich przestrzeganie zasad tylko chcą porozmawiać na forum ze znajomymi ? No ja tez przychodze tutaj porozmaiwac, ale ogolny pierdolec na tym forum nikomu nie sluzy. Christoff_Gangrell OOOO dobrze prawisz towarzyszu... Uber... Czepiasz sie jak mój kot firanki.....daj se luz... Nie rozumiem czym sie tu zachwycasz... stare A z tym kotem to chyba zle porownanie....... mimo wszystko jestem po stronie Euriny... przestrzeganie zasad jest nudne... ale kurwicy można dostać z tworzeniem zbędnych topiców... cytatami na 3/4 strony i niubami, ktoorzy od razu po wejściu stają się panami wszechświata... Wać panowie... kultury rządacie, a gdy sami o przestrzeganie jej proszeni jesteście nagle zdanie wasze się zmienia... wtyd to przecież i hańba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 10:00 am
Kukus Eurina Vam Uber.Zer0 Hmmm.. może dlatego że nie jara ich przestrzeganie zasad tylko chcą porozmawiać na forum ze znajomymi ? No ja tez przychodze tutaj porozmaiwac, ale ogolny pierdolec na tym forum nikomu nie sluzy. Christoff_Gangrell OOOO dobrze prawisz towarzyszu... Uber... Czepiasz sie jak mój kot firanki.....daj se luz... Nie rozumiem czym sie tu zachwycasz... stare A z tym kotem to chyba zle porownanie....... mimo wszystko jestem po stronie Euriny... przestrzeganie zasad jest nudne... ale kurwicy można dostać z tworzeniem zbędnych topiców... cytatami na 3/4 strony i niubami, ktoorzy od razu po wejściu stają się panami wszechświata... Wać panowie... kultury rządacie, a gdy sami o przestrzeganie jej proszeni jesteście nagle zdanie wasze się zmienia... wtyd to przecież i hańba Owszem - z też jestem zdenerwowany bezsensowymi topicami i długim cytowaniem , ale ONA ZAWSZE KOGOŚ KONIERUJE , KAŻDA JEJ WYPOWIEDŹ TO UWAGA O CZYIMŚ PRZEWINIENIU !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 10:05 am
Witam wszystkich zebranych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 10:06 am
Falcone Witam wszystkich zebranych Witaj Falcone xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 10:07 am
Uber.Zer0 Owszem - z też jestem zdenerwowany bezsensowymi topicami i długim cytowaniem , ale ONA ZAWSZE KOGOŚ KONIERUJE , KAŻDA JEJ WYPOWIEDŹ TO UWAGA O CZYIMŚ PRZEWINIENIU ! podobnie jak niemalże każda wypowiedź Kage'a... co trzecia moja... Eurina jest charakterna baba... z resztą nie będę jej bronił, bo sama jest w stanie sobie poradzić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 10:07 am
Falcone Witam wszystkich zebranych joł, Falc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 10:08 am
Uber.Zer0 Falcone Witam wszystkich zebranych Witaj Falcone xd co masz taka twarz jestem brudny na buzi czy co stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|