Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2225 2226 2227 2228 2229 2230 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Eurina Vam

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:35 am

Christoff_Gangrell

A to oto chodzi.... sweatdrop sorki... no ale to nie tylko ja tak robię...
więc czemu mnie cytujesz???

Bo starczy jedna ramka z ostania wypowiedzia....... Regulamin wyraznie o czyms mowi.... razz
PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:35 am

Eurina Vam
Christoff_Gangrell

Bo starczy jedna ramka z ostania wypowiedzia....... Regulamin wyraznie o czyms mowi.... razz
no okej... ale nie pij tylko do ,mnie skoro mało kto go przestrzega....

Christoff_Gangrell

Eurina Vam

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:38 am

Christoff_Gangrell

tak akurat rzuciles mi sie w oczy... a skoro inni nie przestrzegaja tutaj zasad to po co tutaj sa?
PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:38 am

Eurina Vam
Christoff_Gangrell

To go zaskarż razz I mnie też , bo mam regulamin w dupie razz
Czeu tobie zawsze cośnie pasuje , zawsze się czegoś musisz uczepić...

PointZer0

PointZer0

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:39 am

Eurina Vam
Christoff_Gangrell

tak akurat rzuciles mi sie w oczy... a skoro inni nie przestrzegaja tutaj zasad to po co tutaj sa?

Hmmm.. może dlatego że nie jara ich przestrzeganie zasad tylko chcą porozmawiać na forum ze znajomymi ?
PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:41 am

Eurina Vam
Christoff_Gangrell

mnie się pytasz??? awąłśiwie opytasz o zasady czy ludz???
Bo nie czaje....
Uber.Zer0
Eurina Vam wrote:
Christoff_Gangrell wrote:

A to oto chodzi.... sorki... no ale to nie tylko ja tak robię...

Bo starczy jedna ramka z ostania wypowiedzia....... Regulamin wyraznie o czyms mowi....

To go zaskarż I mnie też , bo mam regulamin w dupie
Czeu tobie zawsze cośnie pasuje , zawsze się czegoś musisz uczepić...

OOOO dobrze prawisz towarzyszu... Uber...
Czepiasz sie jak mój kot firanki.....daj se luz... domokun

Christoff_Gangrell

Eurina Vam

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:48 am

Uber.Zer0

Hmmm.. może dlatego że nie jara ich przestrzeganie zasad tylko chcą porozmawiać na forum ze znajomymi ?

No ja tez przychodze tutaj porozmaiwac, ale ogolny pierdolec na tym forum nikomu nie sluzy.

Christoff_Gangrell

Czepiasz sie jak mój kot firanki.....daj se luz...

Nie rozumiem czym sie tu zachwycasz... stare A z tym kotem to chyba zle porownanie.......
PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:54 am

Eurina Vam
Uber.Zer0

No ja tez przychodze tutaj porozmaiwac, ale ogolny pierdolec na tym forum nikomu nie sluzy.

Aha , no dobrze - czyli uwagi w stylu " wy się tylko śmiejecie " pomagają w zachowaniu pożądku ?

PointZer0

Kukus

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 9:57 am

Eurina Vam
Uber.Zer0

Christoff_Gangrell

Nie rozumiem czym sie tu zachwycasz... stare A z tym kotem to chyba zle porownanie.......

mimo wszystko jestem po stronie Euriny... przestrzeganie zasad jest nudne... ale kurwicy można dostać z tworzeniem zbędnych topiców... cytatami na 3/4 strony i niubami, ktoorzy od razu po wejściu stają się panami wszechświata...

Wać panowie... kultury rządacie, a gdy sami o przestrzeganie jej proszeni jesteście nagle zdanie wasze się zmienia... wtyd to przecież i hańba
PostPosted: Wed Sep 15, 2004 10:00 am

Kukus
Eurina Vam
Uber.Zer0

Christoff_Gangrell

mimo wszystko jestem po stronie Euriny... przestrzeganie zasad jest nudne... ale kurwicy można dostać z tworzeniem zbędnych topiców... cytatami na 3/4 strony i niubami, ktoorzy od razu po wejściu stają się panami wszechświata...

Wać panowie... kultury rządacie, a gdy sami o przestrzeganie jej proszeni jesteście nagle zdanie wasze się zmienia... wtyd to przecież i hańba

Owszem - z też jestem zdenerwowany bezsensowymi topicami i długim cytowaniem , ale ONA ZAWSZE KOGOŚ KONIERUJE , KAŻDA JEJ WYPOWIEDŹ TO UWAGA O CZYIMŚ PRZEWINIENIU !

PointZer0

Falcone

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 10:05 am

Witam wszystkich zebranych
PostPosted: Wed Sep 15, 2004 10:06 am

Falcone

Witaj Falcone xd

PointZer0

Kukus

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 10:07 am

Uber.Zer0

Owszem - z też jestem zdenerwowany bezsensowymi topicami i długim cytowaniem , ale ONA ZAWSZE KOGOŚ KONIERUJE , KAŻDA JEJ WYPOWIEDŹ TO UWAGA O CZYIMŚ PRZEWINIENIU !

podobnie jak niemalże każda wypowiedź Kage'a... co trzecia moja... Eurina jest charakterna baba... z resztą nie będę jej bronił, bo sama jest w stanie sobie poradzić xd
PostPosted: Wed Sep 15, 2004 10:07 am

Falcone
joł, Falc

Kukus

Falcone

PostPosted: Wed Sep 15, 2004 10:08 am

Uber.Zer0
Falcone

Witaj Falcone xd

co masz taka twarz jestem brudny na buzi czy co stare
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2225 2226 2227 2228 2229 2230 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games