|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:36 pm
czesc ludziki ninja Co porabiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:39 pm
Omega Sun czesc ludziki ninja Co porabiacie? domokun szykujemy bunt domokun domokun domokun mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:41 pm
Omega Sun czesc ludziki ninja Co porabiacie? Myslimy jak zmusic sie do spoczynku :3
Smokey - nagroda na aukcje ^^ Gaiowy avek, aj min.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czesc ludziki ninja Co porabiacie? *zlo przyszlo...* zlooooo zloooooo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Omega Sun czesc ludziki ninja Co porabiacie? *zlo przyszlo...* zlooooo zloooooo mrgreen A chcesz ciastko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:43 pm
Ibris opcy Omega Sun czesc ludziki ninja Co porabiacie? *zlo przyszlo...* zlooooo zloooooo mrgreen A chcesz ciastko?oooo francuski lacznik......... mam sprawe do kagego.. on na gygy jeast w jakis sposob dostepny nacodzien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:43 pm
Twisted_Exile Omega Sun czesc ludziki ninja Co porabiacie? domokun szykujemy bunt domokun domokun domokun mrgreen twisted bunt przeciwko czemu? ninja widze, ze mamy nowy gildiowy nabytek - witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:44 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun czesc ludziki ninja Co porabiacie? domokun szykujemy bunt domokun domokun domokun mrgreen twisted bunt przeciwko czemu? ninja widze, ze mamy nowy gildiowy nabytek - witaj smile stare bunt na RP chodzi o idealy ktore dzis zostaly zbrukane crying crying crying mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:46 pm
*kowa kij za siebie i podchodzi do obcego* siema mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:46 pm
Twisted_Exile Omega Sun bunt przeciwko czemu? ninja widze, ze mamy nowy gildiowy nabytek - witaj smile stare bunt na RP chodzi o idealy ktore dzis zostaly zbrukane crying crying crying mrgreen twisted a moze cos blizej? bo nie jestem w temacie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:47 pm
Mr. Smokey *kowa kij za siebie i podchodzi do obcego* siema mrgreen eee.. jakby co to ja nie z 'tych' gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:47 pm
Omega Sun Twisted_Exile Omega Sun bunt przeciwko czemu? ninja widze, ze mamy nowy gildiowy nabytek - witaj smile stare bunt na RP chodzi o idealy ktore dzis zostaly zbrukane crying crying crying mrgreen twisted a moze cos blizej? bo nie jestem w temacie sweatdrop newazne nie zrozumiesz xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:48 pm
*wyciaga energicznie kij zza siebie w strone obcego... i zatrzymuje mu przed nosem* Fajny co nie ? xD razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:49 pm
opcy oooo francuski lacznik......... mam sprawe do kagego.. on na gygy jeast w jakis sposob dostepny nacodzien? Jasne :3 Wystarczy zagadac i czekac, az odpowie. Tylko ma czasem problemy z netem (jak teraz) albo przesypia dzien... X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|