|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:46 am
opcy Twisted_Exile ninja a posrednio procz urazanie twojej meskiej dumy mrgreen twisted ninja sytuacja jest duzo prosciejsza.... posrednio prez to ze ja bede to ja od Anku oberwe... oo wlasnie przyszla.. mrgreen heart ja czasmi nie mam pojecia o czym ty mowisz ale niech Ci bedzie...no nie teraz bedziesz znowu rozradowany i wogole mily gonk gonk gonk xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:49 am
przyszla w zanczeniu ze na skajpie jest.... ninja
i wlasnie mnie splawila na chwile... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:50 am
opcy przyszla w zanczeniu ze na skajpie jest.... ninja i wlasnie mnie splawila na chwile... crying a juz myslalam, ze nas bedziesz wlasnie opuszczal... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:51 am
uff...*ociera czolo z potu* ale jestem zmeczona...
nigdy nie jeccie 4 duzych paczek snakow i 2 misek fasolki po bretonsku bo to strasznie wykancza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:51 am
*odbiera meska* macie pozdrowienia od Rynn smile . Cos jej przekazać ?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:53 am
Jaswinder opcy przyszla w zanczeniu ze na skajpie jest.... ninja i wlasnie mnie splawila na chwile... crying a juz myslalam, ze nas bedziesz wlasnie opuszczal... rofl te wlasnie... daj no skajpa twego... nie znaczy to coprawda ze bede z toba gadal ale nicka moge miec....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:07 pm
Twisted_Exile Jaswinder opcy Twisted_Exile ninja a posrednio procz urazanie twojej meskiej dumy mrgreen twisted ninja sytuacja jest duzo prosciejsza.... posrednio prez to ze ja bede to ja od Anku oberwe... oo wlasnie przyszla.. mrgreen heart to ją pozdr�w od twojej wiernej wyznawczyni, oi! 4laugh i od jej wyznawczyni za tamten gaz xd mrgreen twisted bo opcy jest moim duchowym guru... nie wiedzialas? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:11 pm
Jaswinder Twisted_Exile Jaswinder opcy Twisted_Exile ninja a posrednio procz urazanie twojej meskiej dumy mrgreen twisted ninja sytuacja jest duzo prosciejsza.... posrednio prez to ze ja bede to ja od Anku oberwe... oo wlasnie przyszla.. mrgreen heart to ją pozdr�w od twojej wiernej wyznawczyni, oi! 4laugh i od jej wyznawczyni za tamten gaz xd mrgreen twisted bo opcy jest moim duchowym guru... nie wiedzialas? 3nodding mrgreen ale ja o czym innym juz mowie xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:17 pm
opcy Jaswinder opcy przyszla w zanczeniu ze na skajpie jest.... ninja i wlasnie mnie splawila na chwile... crying a juz myslalam, ze nas bedziesz wlasnie opuszczal... rofl te wlasnie... daj no skajpa twego... nie znaczy to coprawda ze bede z toba gadal ale nicka moge miec.... darcyanzałapałam doła... idem... nara... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:27 pm
*zasłania szparke w nakryciu głowy Ibris --> ninja tym w sensie razz * yyy i co teraz ?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:30 pm
Mr. Smokey *zasłania szparke w nakryciu głowy Ibris --> ninja tym w sensie razz * yyy i co teraz ?? mrgreen Ty... Ty mi nie zaslaniaj mojej szparki! XD
Ja tu tylko przelotem, przerwa w rysowaniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:33 pm
yhy *przestaje zasłaniać szparke* a co rysujesz ? *zadaje typowe pytanie osoby nie umiejacej narysowac prostej kreski od linijki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|