|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:31 am
opcy Twisted_Exile ninja ten samiec chyba Rynn nalezy albo mam zwidy mrgreen dalej lurkuje ale wypada sie przywitac panie nieokrzesany prostaku mrgreen twisted heart 4laugh 'nieokrzesany' ?!?! domokun *puci puci* 4laugh mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:31 am
Mr. Smokey Ehem. no wiec jak juz wim ze ktoś tu jest to jako nowy samiec powiem jeszcze raz 'cześć'. Mam nadzieje ze nie bijecie za mocno. 3nodding SIEMANKO jestem Jas 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:33 am
opcy Mr. Smokey Ehem. no wiec jak juz wim ze ktoś tu jest to jako nowy samiec powiem jeszcze raz 'cześć'. Mam nadzieje ze nie bijecie za mocno. 3nodding oi! jakby co to ja jestem opcuch - miejscowy buc, cwaniak i przedstawiciel faszystowskich, niesprawiedliwych, zlych, zlych wladz tejze gildii.... 4laugh *beeek* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:37 am
opcy redface nono.... od kiedy...? no wiesz...... ninja uwazaj z tym 'pucipuci' bo jak juz mowilem Anku jest dobrze uzbrojona...... rofl rofl tez cie uwielbiam wink ja tez mowilam ze jestem niezle uzbrojona a pozatym chyba krzywdy Ci nie robie robiac *puci puci* 4laugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:39 am
opcy, juz Cie lubie razz Lubie hardcore'a twisted a z twojego opisu wnioskuje ze zapowiada sie "cięzka przeprawa" blaugh *mowi gotowy do ucieczki* 3nodding
*macha ręką do reszty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:40 am
Twisted_Exile opcy redface nono.... od kiedy...? no wiesz...... ninja uwazaj z tym 'pucipuci' bo jak juz mowilem Anku jest dobrze uzbrojona...... rofl rofl tez cie uwielbiam wink ja tez mowilam ze jestem niezle uzbrojona a pozatym chyba krzywdy Ci nie robie robiac *puci puci* 4laugh rofl mrgreen twisted no bezposrednio to nie robisz... rofl disciples of ageemablues [Bittersweet #01] Bittersweet - Beutiful In A Wild Kind Of Way Edit [3:05]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:41 am
Mr. Smokey opcy, juz Cie lubie razz Lubie hardcore'a twisted a z twojego opisu wnioskuje ze zapowiada sie "cięzka przeprawa" blaugh *mowi gotowy do ucieczki* 3nodding *macha ręką do reszty* gonk run for Your life a wlasnie ja jestem Twist miejscowa cholera i wredota...zimna suka jak niektorzy potwierdzaja xd mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:41 am
Twisted_Exile opcy redface nono.... od kiedy...? no wiesz...... ninja uwazaj z tym 'pucipuci' bo jak juz mowilem Anku jest dobrze uzbrojona...... rofl rofl tez cie uwielbiam wink ja tez mowilam ze jestem niezle uzbrojona a pozatym chyba krzywdy Ci nie robie robiac *puci puci* 4laugh rofl mrgreen twisted w sumie chyba lepiej *puci puci* niż *kici kici* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:42 am
opcy Twisted_Exile opcy redface nono.... od kiedy...? no wiesz...... ninja uwazaj z tym 'pucipuci' bo jak juz mowilem Anku jest dobrze uzbrojona...... rofl rofl tez cie uwielbiam wink ja tez mowilam ze jestem niezle uzbrojona a pozatym chyba krzywdy Ci nie robie robiac *puci puci* 4laugh rofl mrgreen twisted no bezposrednio to nie robisz... rofl disciples of ageemablues [Bittersweet #01] Bittersweet - Beutiful In A Wild Kind Of Way Edit [3:05] ninja a posrednio procz urazanie twojej meskiej dumy mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:43 am
Mr. Smokey opcy, juz Cie lubie razz Lubie hardcore'a twisted a z twojego opisu wnioskuje ze zapowiada sie "cięzka przeprawa" blaugh *mowi gotowy do ucieczki* 3nodding *macha ręką do reszty* masz szcescie bo jezeli chodzi o moderatornie to mamy uklad dobry glina/zly glina no i ja jestem ten dobry niby... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:44 am
Twisted_Exile ninja a posrednio procz urazanie twojej meskiej dumy mrgreen twisted ninja sytuacja jest duzo prosciejsza.... posrednio prez to ze to ja od Anku oberwe... oo wlasnie przyszla.. mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 11:45 am
opcy oi! jakby co to ja jestem opcuch - miejscowy buc, cwaniak i przedstawiciel faszystowskich, niesprawiedliwych, zlych, zlych wladz tejze gildii.... Twisted_Exile gonk run for Your life a wlasnie ja jestem Twist miejscowa cholera i wredota...zimna suka jak niektorzy potwierdzaja xd mrgreen twisted heart Widze wymarzone towarzystwo dla masochisty... mrrrr heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|