|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:25 am
opcy ~~lena-undesaid~~ co wam odwalilo...? neutral nic..... przeca zachowywujemy sie calkiem normalnie... jak na.. na... na nas przy... przy... przystalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:27 am
Ozzwald opcy ~~lena-undesaid~~ co wam odwalilo...? neutral nic..... przeca zachowywujemy sie calkiem normalnie... jak na.. na... na nas przy... przy... przystalo co się jąkasz ? rolleyes Aidanna ,az tak Cie tres...stresuje ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:28 am
YumiTao Ozzwald opcy ~~lena-undesaid~~ co wam odwalilo...? neutral nic..... przeca zachowywujemy sie calkiem normalnie... jak na.. na... na nas przy... przy... przystalo co się jąkasz ? rolleyes Aidanna ,az tak Cie tres...stresuje ? XDnie stresuje mnie moj projekt... trza niedlugo oddac a ja lenia zlapalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:31 am
YumiTao Ozzwald opcy ~~lena-undesaid~~ co wam odwalilo...? neutral nic..... przeca zachowywujemy sie calkiem normalnie... jak na.. na... na nas przy... przy... przystalo co się jąkasz ? rolleyes Aidanna ,az tak Cie tres...stresuje ? XDzmijuch ty bucu... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:34 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald opcy ~~lena-undesaid~~ co wam odwalilo...? neutral nic..... przeca zachowywujemy sie calkiem normalnie... jak na.. na... na nas przy... przy... przystalo co się jąkasz ? rolleyes Aidanna ,az tak Cie tres...stresuje ? XDnie stresuje mnie moj projekt... trza niedlugo oddac a ja lenia zlapalem mam dosłownie to samo ... koniec semestru ,a mi sie nawet nie chce w klawiature stukać ,tylko bym komrucha ucinała whee XD
*wali głową* ygbv ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:35 am
YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald opcy ~~lena-undesaid~~ co wam odwalilo...? neutral nic..... przeca zachowywujemy sie calkiem normalnie... jak na.. na... na nas przy... przy... przystalo co się jąkasz ? rolleyes Aidanna ,az tak Cie tres...stresuje ? XDnie stresuje mnie moj projekt... trza niedlugo oddac a ja lenia zlapalem mam dosłownie to samo ... koniec semestru ,a mi sie nawet nie chce w klawiature stukać ,tylko bym komrucha ucinała whee XD
*wali głową* ygbv ... stare a wasz rok szkolny trwa do 15 czerwca poprostu pieknie stressed stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:40 am
Twisted_Exile stare a wasz rok szkolny trwa do 15 czerwca poprostu pieknie stressed stare twisted skąd wiesz ,to nie jest jeszcze takie pewne ... rolleyes ... ja osobiście nie mam nic przeciwko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:43 am
YumiTao mehehe to ci coś chyba nie wyszło rofl eee tam przesadzasz podstawowe cele zostaly spelnione.... wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:46 am
opcy YumiTao mehehe to ci coś chyba nie wyszło rofl eee tam przesadzasz podstawowe cele zostaly spelnione.... wink mrgreen ee tam zatraciłes swoją bucowatość poprostu bucurku cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:47 am
YumiTao opcy YumiTao mehehe to ci coś chyba nie wyszło rofl eee tam przesadzasz podstawowe cele zostaly spelnione.... wink mrgreen ee tam zatraciłes swoją bucowatość poprostu bucurku cool mrgreen a tam powiadasz... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|