|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:21 am
EvilYuki BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san szkoda, ze to nie moja zasługa. bo sie zabrac do tego nie umiesz... zeby sie do czegos zabrac trzeba wykazac najpierw chec, a ja checi nie wykazuje ostatnio, w zadnej dziecinie zycia. Ozzwaldzie: A możliwe możliwe, że gosia sie skusiła na Evil ... dziewczeta sobie radza jak moga. Oz wy... 10 minut mnie nie bylo a tak mi dupe obrobiliscie ;P Z załorzenia jakie wyprowadziłem sobie to cały czas byłaś i patrzyłaś wink Risdu: a mnie z tymmarnie bo bym cos porobił sobie ciekawego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:22 am
EvilYuki BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san szkoda, ze to nie moja zasługa. bo sie zabrac do tego nie umiesz... zeby sie do czegos zabrac trzeba wykazac najpierw chec, a ja checi nie wykazuje ostatnio, w zadnej dziecinie zycia. Ozzwaldzie: A możliwe możliwe, że gosia sie skusiła na Evil ... dziewczeta sobie radza jak moga. Oz wy... 10 minut mnie nie bylo a tak mi dupe obrobiliscie ;P no no no... ja demontuje pogloske bym cokolwiek robil z twoja jak to ujelas dupa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:23 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san szkoda, ze to nie moja zasługa. bo sie zabrac do tego nie umiesz... zeby sie do czegos zabrac trzeba wykazac najpierw chec, a ja checi nie wykazuje ostatnio, w zadnej dziecinie zycia. Ozzwaldzie: A możliwe możliwe, że gosia sie skusiła na Evil ... dziewczeta sobie radza jak moga. Oz wy... 10 minut mnie nie bylo a tak mi dupe obrobiliscie ;P Z załorzenia jakie wyprowadziłem sobie to cały czas byłaś i patrzyłaś wink Risdu: a mnie z tymmarnie bo bym cos porobił sobie ciekawego. na trzecim miejscu w srod fantazji ludzkich jest wlasnie podgladanie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:25 am
ksz ksz...
ide sobie od was ;P wojny 17-wieczne na mnie czekaja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:25 am
BeeWolf_san Risdu: a mnie z tymmarnie bo bym cos porobił sobie ciekawego. ja sie ciesze ze na chwile moglam przystopowac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:26 am
Ozzwald BeeWolf_san Z załorzenia jakie wyprowadziłem sobie to cały czas byłaś i patrzyłaś wink Risdu: a mnie z tymmarnie bo bym cos porobił sobie ciekawego. na trzecim miejscu w srod fantazji ludzkich jest wlasnie podgladanie blaugh Ja to tam nigdy nie marzyłem o podglądaniu ... I Ozzy ty na ten temat zamilcz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:27 am
Ridsu BeeWolf_san Risdu: a mnie z tymmarnie bo bym cos porobił sobie ciekawego. ja sie ciesze ze na chwile moglam przystopowac 3nodding Ty byłaś moze przepracowna a teraz sobie odpoczywasz, a mnie złapało lenistwo i nichce mi sie nic robić, idze dzis na trening wiec moze sie troszke rozruszam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:29 am
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Z załorzenia jakie wyprowadziłem sobie to cały czas byłaś i patrzyłaś wink Risdu: a mnie z tymmarnie bo bym cos porobił sobie ciekawego. na trzecim miejscu w srod fantazji ludzkich jest wlasnie podgladanie blaugh Ja to tam nigdy nie marzyłem o podglądaniu ... I Ozzy ty na ten temat zamilcz. jeszcze nie wiem o co chodzi... tylko ja bylem swiadkiem jak pan K.B z panem P.K rano na lozku, ale to nie bylo podgladanie... bom zobaczyl sie speszyl i sie polozyl spac dalej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:32 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Z załorzenia jakie wyprowadziłem sobie to cały czas byłaś i patrzyłaś wink Risdu: a mnie z tymmarnie bo bym cos porobił sobie ciekawego. na trzecim miejscu w srod fantazji ludzkich jest wlasnie podgladanie blaugh Ja to tam nigdy nie marzyłem o podglądaniu ... I Ozzy ty na ten temat zamilcz. jeszcze nie wiem o co chodzi... tylko ja bylem swiadkiem jak pan K.B z panem P.K rano na lozku, ale to nie bylo podgladanie... bom zobaczyl sie speszyl i sie polozyl spac dalej Dobrze ze nie wiesz o czym mowie ... blaugh ale przed oknem sie fajnie czasem siedziało nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:32 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Risdu: a mnie z tymmarnie bo bym cos porobił sobie ciekawego. ja sie ciesze ze na chwile moglam przystopowac 3nodding Ty byłaś moze przepracowna a teraz sobie odpoczywasz, a mnie złapało lenistwo i nichce mi sie nic robić, idze dzis na trening wiec moze sie troszke rozruszam. a ty co? moj prawnik ze wiesz zem przepracowana byla? faktycznie bylam ale to nie ma nic do rzeczy ze od 3 dni zlapalam lenia i spie po 16h blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:33 am
BeeWolf_san Dobrze ze nie wiesz o czym mowie ... blaugh ale przed oknem sie fajnie czasem siedziało nie? tylko marta chyba cos widziala, nie udana samobujcza misje, ale nie jest pewna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:34 am
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Risdu: a mnie z tymmarnie bo bym cos porobił sobie ciekawego. ja sie ciesze ze na chwile moglam przystopowac 3nodding Ty byłaś moze przepracowna a teraz sobie odpoczywasz, a mnie złapało lenistwo i nichce mi sie nic robić, idze dzis na trening wiec moze sie troszke rozruszam. a ty co? moj prawnik ze wiesz zem przepracowana byla? faktycznie bylam ale to nie ma nic do rzeczy ze od 3 dni zlapalam lenia i spie po 16h blaugh twoj co ? 4laugh
ja dzis spałem 12godzin :] i sie niechwale. a co było najleprze o godzinie 8 jak sie obudziłem byłem pełen energii a juz o 12 nic mi sie niechcciało, muche chyba wstawać wcześniej. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:35 am
Ozzwald BeeWolf_san Dobrze ze nie wiesz o czym mowie ... blaugh ale przed oknem sie fajnie czasem siedziało nie? tylko marta chyba cos widziala, nie udana samobujcza misje, ale nie jest pewna wink I tej wersji sie trzymajmy... ja znikam baj baj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:37 am
BeeWolf_san twoj co ? 4laugh
ja dzis spałem 12godzin :] i sie niechwale. a co było najleprze o godzinie 8 jak sie obudziłem byłem pełen energii a juz o 12 nic mi sie niechcciało, muche chyba wstawać wcześniej. mrgreen a ja musze cos sobie na depreche kupic i bede wtedy do zycia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:47 am
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Dobrze ze nie wiesz o czym mowie ... blaugh ale przed oknem sie fajnie czasem siedziało nie? tylko marta chyba cos widziala, nie udana samobujcza misje, ale nie jest pewna wink I tej wersji sie trzymajmy... ja znikam baj baj. trzymaj sie... wersje ustalone wiec nie zginiemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|