|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:55 am
Kiray Ozzwald szczegulnie do czubka... najpierw strzelic ze stanika(opcjionalnie poczochrac), potem powiedziec ze jest glupia, zabrac jej cos, i sie glupio zapytac czemu nas nie lubi ninja dyplomacja jest nasza mocno strona mrgreen ninja przypomnialem sobie jeszcze ze jak czasem krzyczala podczas jak probowalismy nawiazac kontakt to warczalem na nia... dyplomacja... blizsze to zastraszaniub bylo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:02 am
szok... w koncu usmiechnieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:06 am
Aidanna szok... w koncu usmiechnieta redface w koncu jej dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:07 am
BeeWolf_san Aidanna szok... w koncu usmiechnieta redface w koncu jej dobrze. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:10 am
BeeWolf_san Aidanna szok... w koncu usmiechnieta redface w koncu jej dobrze. wiedzialem ze sprostasz zadaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:10 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna szok... w koncu usmiechnieta redface w koncu jej dobrze. xd szkoda, ze to nie moja zasługa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:12 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna szok... w koncu usmiechnieta redface w koncu jej dobrze. xd szkoda, ze to nie moja zasługa. bo sie zabrac do tego nie umiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:14 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna szok... w koncu usmiechnieta redface w koncu jej dobrze. xd szkoda, ze to nie moja zasługa. to w takim razie kto... czyzby gosia sie skusila ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:14 am
Aidanna BeeWolf_san szkoda, ze to nie moja zasługa. bo sie zabrac do tego nie umiesz... zeby sie do czegos zabrac trzeba wykazac najpierw chec, a ja checi nie wykazuje ostatnio, w zadnej dziecinie zycia. Ozzwaldzie: A możliwe możliwe, że gosia sie skusiła na Evil ... dziewczeta sobie radza jak moga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:18 am
wrocilam.
bee to cos wspolnego mamy ja tez ostatnio checi na nic nie mam ale dobrze mi z tym mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:18 am
najlepsze to ze napisze i sobie pojdzie jak ona moze... zupelnie jak ja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:19 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san szkoda, ze to nie moja zasługa. bo sie zabrac do tego nie umiesz... zeby sie do czegos zabrac trzeba wykazac najpierw chec, a ja checi nie wykazuje ostatnio, w zadnej dziecinie zycia. Ozzwaldzie: A możliwe możliwe, że gosia sie skusiła na Evil ... dziewczeta sobie radza jak moga. Oz wy... 10 minut mnie nie bylo a tak mi dupe obrobiliscie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:21 am
EvilYuki Oz wy... 10 minut mnie nie bylo a tak mi dupe obrobiliscie ;P zdaza sie. Ich tylko do ministerstwa wyslac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|