|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:14 am
opcy Ridsu opcy Ridsu Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh gowno prawda to miesiac sesji poprawek wypierdo*enia z uczelni itd gonk *pstryk ja w ucho* moze orzecha skruszysz?....... tak 3nodding poprosze mrgreen *podaje orzecha* *skruszyla zadkiem* trzymaj mozesz jesc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:15 am
Kiray Lucjusz Ridsu Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh gowno prawda to miesiac sesji poprawek wypierdo*enia z uczelni itd gonk jakie to brutalne... ale prawdziwe mi sie sesja zaczyna 30 stycznia crying crying 5 egzaminow wiec poprawki beda na 100% a wiec luty bedzie bardzo ciekawy bo wykanczajacy nerwowo i intelektualnie...... xd crying stare ninja a ja bede mial tylko dwa egzaminy... cool i istnieje szansa ze jeden z nich mi odpadnie ninja odpadl mi juz jednen ale to nie zmienia faktu ze zostaly jeszcze 3 crying czy mi sie zdaje czy marudze? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:18 am
Ridsu *skruszyla zadkiem* trzymaj mozesz jesc 3nodding nie.. dzieki......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:21 am
Ridsu Kiray Lucjusz Ridsu Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh gowno prawda to miesiac sesji poprawek wypierdo*enia z uczelni itd gonk jakie to brutalne... ale prawdziwe mi sie sesja zaczyna 30 stycznia crying crying 5 egzaminow wiec poprawki beda na 100% a wiec luty bedzie bardzo ciekawy bo wykanczajacy nerwowo i intelektualnie...... xd crying stare ninja a ja bede mial tylko dwa egzaminy... cool i istnieje szansa ze jeden z nich mi odpadnie ninja odpadl mi juz jednen ale to nie zmienia faktu ze zostaly jeszcze 3 crying czy mi sie zdaje czy marudze? confused nie marudzisz za to ja dopiero zaczne marudzic jak mi sie sesja zacznie i nadobre wdepne w to bagno egzaminow whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:24 am
opcy Ridsu *skruszyla zadkiem* trzymaj mozesz jesc 3nodding nie.. dzieki...... odrzucasz mojego orzecha crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:26 am
Ridsu opcy Ridsu *skruszyla zadkiem* trzymaj mozesz jesc 3nodding nie.. dzieki...... odrzucasz mojego orzecha crying tak wyszlo.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:29 am
Ridsu czy mi sie zdaje czy marudze? confused ninja jak stara panna... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:30 am
Kiray Ridsu czy mi sie zdaje czy marudze? confused ninja jak stara panna... ninja jaki ty ubprzejmy sie robiles... bardzo delikatnie to ujales blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:31 am
Kiray Ridsu czy mi sie zdaje czy marudze? confused ninja jak stara panna... ninja hhmmm.... mozliwe moze byc i tak a puki cio tymczasem bo lece
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:41 am
Ozzwald Kiray Ridsu czy mi sie zdaje czy marudze? confused ninja jak stara panna... ninja jaki ty ubprzejmy sie robiles... bardzo delikatnie to ujales blaugh ninja znasz mnie... zawsze wiedzialem jak zagadac do panny wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:42 am
Kiray Ozzwald Kiray Ridsu czy mi sie zdaje czy marudze? confused ninja jak stara panna... ninja jaki ty ubprzejmy sie robiles... bardzo delikatnie to ujales blaugh ninja znasz mnie... zawsze wiedzialem jak zagadac do panny wink ninja szczegulnie do czubka... najpierw strzelic ze stanika(opcjionalnie poczochrac), potem powiedziec ze jest glupia, zabrac jej cos, i sie glupio zapytac czemu nas nie lubi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:44 am
generalowie.. jestem pod wrazeniem! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:45 am
opcy generalowie.. jestem pod wrazeniem! 3nodding nie ty pierwszy i nie ostatni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:52 am
Ozzwald szczegulnie do czubka... najpierw strzelic ze stanika(opcjionalnie poczochrac), potem powiedziec ze jest glupia, zabrac jej cos, i sie glupio zapytac czemu nas nie lubi ninja dyplomacja jest nasza mocno strona mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|