|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:58 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ano moze... Boze, ja chce wakacje... crying w lutym bedziesz miec 2 tyg ferii W lutym? ferie mam o 15 stycznia... wszystko fajnie... nie wiem nie pamietam jak sa ferie w szkolach... edit: tak czy siak juz niedlugo masz wolne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:59 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ano moze... Boze, ja chce wakacje... crying w lutym bedziesz miec 2 tyg ferii W lutym? ferie mam o 15 stycznia... wszystko fajnie... czyli jednak ferie sa tydzien wczesniej... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:59 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ano moze... Boze, ja chce wakacje... crying w lutym bedziesz miec 2 tyg ferii W lutym? ferie mam o 15 stycznia... wszystko fajnie... zamknij sie scream to szczyt bezczelnosci mowic o wakacjach w przededniu sesji niektorych crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:00 am
Ozzwald EvilYuki Ano moze... Boze, ja chce wakacje... crying w lutym bedziesz miec 2 tyg ferii luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:00 am
Aidanna czyli jednak ferie sa tydzien wczesniej... sweatdrop zalerzy od wojewudztwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:01 am
cos tam podobno mowili dzisiaj... jutro nam wychowawca powie co i jak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:01 am
Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh ale ma swoje mroczne dni.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:02 am
Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh gowno prawda to miesiac sesji poprawek wypierdo*enia z uczelni itd gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:03 am
Ridsu Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh gowno prawda to miesiac sesji poprawek wypierdo*enia z uczelni itd gonk *pstryk ja w ucho* moze orzecha skruszysz?.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:06 am
opcy Ridsu Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh gowno prawda to miesiac sesji poprawek wypierdo*enia z uczelni itd gonk *pstryk ja w ucho* moze orzecha skruszysz?....... tak 3nodding poprosze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:09 am
Ridsu Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh gowno prawda to miesiac sesji poprawek wypierdo*enia z uczelni itd gonk jakie to brutalne... ale prawdziwe mi sie sesja zaczyna 30 stycznia crying crying 5 egzaminow wiec poprawki beda na 100% a wiec luty bedzie bardzo ciekawy bo wykanczajacy nerwowo i intelektualnie...... xd crying stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:09 am
Ridsu EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ano moze... Boze, ja chce wakacje... crying w lutym bedziesz miec 2 tyg ferii W lutym? ferie mam o 15 stycznia... wszystko fajnie... zamknij sie scream to szczyt bezczelnosci mowic o wakacjach w przededniu sesji niektorych crying A ty myslisz ze nam ocen nie wystawiaja? Jutro musze wiedziec wszystko o wojnach 17-wiecznych crying ni w chuja sie nie naucze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:11 am
Ridsu opcy Ridsu Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh gowno prawda to miesiac sesji poprawek wypierdo*enia z uczelni itd gonk *pstryk ja w ucho* moze orzecha skruszysz?....... tak 3nodding poprosze mrgreen *podaje orzecha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:12 am
Lucjusz Ridsu Aidanna luty to fajny miesiac wink 3nodding 4laugh gowno prawda to miesiac sesji poprawek wypierdo*enia z uczelni itd gonk jakie to brutalne... ale prawdziwe mi sie sesja zaczyna 30 stycznia crying crying 5 egzaminow wiec poprawki beda na 100% a wiec luty bedzie bardzo ciekawy bo wykanczajacy nerwowo i intelektualnie...... xd crying stare ninja a ja bede mial tylko dwa egzaminy... cool i istnieje szansa ze jeden z nich mi odpadnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|