|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:13 am
Ridsu i czego mandaryne cieszysz? czemu mandaryn... nie jestem urzednikiem chinskim z III w.p.n.e ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:13 am
Ridsu opcy witaj srednio owcowata osobo.. witaj nie tak calkiem bucowaty bucu dżu jakiemaszmajtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:16 am
Aidanna Ridsu i czego mandaryne cieszysz? czemu mandaryn... nie jestem urzednikiem chinskim z III w.p.n.e ninja a to sie jeszcze okaze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:16 am
bo lubie jak mi muchy wpadaja w zeby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:17 am
Ridsu Aidanna Ridsu i czego mandaryne cieszysz? czemu mandaryn... nie jestem urzednikiem chinskim z III w.p.n.e ninja a to sie jeszcze okazeaha... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:18 am
opcy Ridsu opcy witaj srednio owcowata osobo.. witaj nie tak calkiem bucowaty bucu dżu jakiemaszmajtki? a co was to zasadniczo interesuje? mrgreen dla twej niewontpliwie niezaspokojonej ciekawosci powiem iz obecnie jestem w stanie urzytku na te chwile czerwonych bokserek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:19 am
Aidanna Ridsu Aidanna Ridsu i czego mandaryne cieszysz? czemu mandaryn... nie jestem urzednikiem chinskim z III w.p.n.e ninja a to sie jeszcze okazeaha... confused ożby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:20 am
Ridsu a co was to zasadniczo interesuje? mrgreen dla twej niewontpliwie niezaspokojonej ciekawosci powiem iz obecnie jestem w stanie urzytku na te chwile czerwonych bokserek masz racje.... w zasadzie to mnie nie interesuje.... z przyzwyczajenia spytalem now playing: Manitoba > Up in Flames > Bijoux
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:21 am
Ridsu Aidanna Ridsu Aidanna Ridsu i czego mandaryne cieszysz? czemu mandaryn... nie jestem urzednikiem chinskim z III w.p.n.e ninja a to sie jeszcze okazeaha... confused ożby *drapie sie w glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:22 am
i wszyscy wiedza o co chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:23 am
Ozzwald bo lubie jak mi muchy wpadaja w zeby "smiejecie sie na glos sie usmiechacie zeby wam wystaja i co wpadaja wam tam rozne podejrzane rzeczy np muchy pajaki i inne ptactwo a przeciez ptasia grypa panuje wy sobie nie zdajecie sprawy z powagi stanu rzeczy potem buzi cioci wujkowi mamie i epidemia gotowa" - Jadwiga M. moja nauczycielka od histy z liceum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:24 am
opcy Ridsu a co was to zasadniczo interesuje? mrgreen dla twej niewontpliwie niezaspokojonej ciekawosci powiem iz obecnie jestem w stanie urzytku na te chwile czerwonych bokserek masz racje.... w zasadzie to mnie nie interesuje.... z przyzwyczajenia spytalem "nie ma sensu robienie czegos co nie poprawia twojej sytuacji " - profesor od BMZ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:25 am
Ridsu Ozzwald bo lubie jak mi muchy wpadaja w zeby "smiejecie sie na glos sie usmiechacie zeby wam wystaja i co wpadaja wam tam rozne podejrzane rzeczy np muchy pajaki i inne ptactwo a przeciez ptasia grypa panuje wy sobie nie zdajecie sprawy z powagi stanu rzeczy potem buzi cioci wujkowi mamie i epidemia gotowa" - Jadwiga M. moja nauczycielka od histy z liceum fajna nauczycielka... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:27 am
Ridsu opcy Ridsu a co was to zasadniczo interesuje? mrgreen dla twej niewontpliwie niezaspokojonej ciekawosci powiem iz obecnie jestem w stanie urzytku na te chwile czerwonych bokserek masz racje.... w zasadzie to mnie nie interesuje.... z przyzwyczajenia spytalem "nie ma sensu robienie czegos co nie poprawia twojej sytuacji " - profesor od BMZ "I uj!" Marcin S.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|