|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:21 pm
opcy Anku mnie przegonila ze skajpa i mowi ze mam isc spac..... *tajniaczy sie* ninja A pochwalisz sie swoja Ania ? czy jestes podły i zatrzymasz wsio dla siebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:23 pm
BeeWolf_san opcy Anku mnie przegonila ze skajpa i mowi ze mam isc spac..... *tajniaczy sie* ninja A pochwalisz sie swoja Ania ? czy jestes podły i zatrzymasz wsio dla siebie? w galeri jest jakiestam zdjecie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:23 pm
opcy BeeWolf_san opcy Anku mnie przegonila ze skajpa i mowi ze mam isc spac..... *tajniaczy sie* ninja A pochwalisz sie swoja Ania ? czy jestes podły i zatrzymasz wsio dla siebie? w galeri jest jakiestam zdjecie...... Pedzi do Galerii potykacac sie o włase nogi .... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:25 pm
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san opcy Anku mnie przegonila ze skajpa i mowi ze mam isc spac..... *tajniaczy sie* ninja A pochwalisz sie swoja Ania ? czy jestes podły i zatrzymasz wsio dla siebie? w galeri jest jakiestam zdjecie...... Pedzi do Galerii potykacac sie o włase nogi .... 4laugh a oprocz tego to wszyscy zdrowi w domu? tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:28 pm
opcy BeeWolf_san Pedzi do Galerii potykacac sie o włase nogi .... 4laugh a oprocz tego to wszyscy zdrowi w domu? tak? Bodajze tak, tylko ja sie taki inny uchowłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:30 pm
BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Pedzi do Galerii potykacac sie o włase nogi .... 4laugh a oprocz tego to wszyscy zdrowi w domu? tak? Bodajze tak, tylko ja sie taki inny uchowłem. slodko..... dobra ja spadam bo jutro do roboty trzeba isc....... naranara..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:33 pm
opcy BeeWolf_san opcy BeeWolf_san Pedzi do Galerii potykacac sie o włase nogi .... 4laugh a oprocz tego to wszyscy zdrowi w domu? tak? Bodajze tak, tylko ja sie taki inny uchowłem. slodko..... dobra ja spadam bo jutro do roboty trzeba isc....... naranara.. narazie. ja sie poucze głupot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:33 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein Co tlumaczy? Oo.. A popcorn skonczylam czytac jak mialam 12 lat XD Kleja nie wacham ^^" W takim wypadku zakładajac, ze jestes zdrowa na ciele i umysle ... [nie wiem po co ciało ale brzmi lepiej heart ] oznacza to tylko iż to sie wydarzyło, z delfinem. No naprawde sie wydarzylo! Jak bumbum mowili w radiu! no w sumie mozliwe jest wszystko, dzis w wiadomosciach mowili, ze nauczycielka w podstawowce uczyła dzieci iż "Krzysztow kolumb był Polskim naukowcem i opłynoł ziemie wjeden rok i kilka miesiecy" Tak, slyszalam XD i ze wieloryb to ryba mrgreen Dobranoc Opc...dobrze, ze cie wygania...bo faceci najpierw siedza do niewiadomo jakich godzin, a potem zasypiaja w ciagu dnia i my, kobiety nie mamy co robic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 2:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 2:59 pm
dałam swoje foty z sylwestra... wygladam jak debil... ale ludzie musza znac prade.... rolleyes
dybkowska mnie woła.. mam ja narazie w dupie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 3:07 pm
to cudnie ze nikogo tu nie ma............... rolleyes
ide po herbate... dybkowska wygrala....
dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 3:18 pm
Terrorystka Frania to cudnie ze nikogo tu nie ma............... rolleyes
ide po herbate... dybkowska wygrala....
dobranoc ja tam ogladałem Kung Fu Hustle ... zajebisty film a jak sie pieknie naparzaja. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|