|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:01 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Ludzie pragne przezyc wzniosła pełna emocji chwile. cool ninja ...dobra nie bede zlosliwa mrgreen twisted nie no badz złosliwa, cos sie bedzie działo. nie bede bed mila i uczynna a wiec co sie stalo takiego wznioslego *powazny wyraz twarzy* panie B.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:02 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Ludzie pragne przezyc wzniosła pełna emocji chwile. cool ninja ...dobra nie bede zlosliwa mrgreen twisted nie no badz złosliwa, cos sie bedzie działo. nie bede bed mila i uczynna a wiec co sie stalo takiego wznioslego *powazny wyraz twarzy* panie B. No własnie nic sie nie stało, bo ja narazie tylko pragne... Delein moge cie filtrnac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:03 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Ludzie pragne przezyc wzniosła pełna emocji chwile. cool ninja ...dobra nie bede zlosliwa mrgreen twisted nie no badz złosliwa, cos sie bedzie działo. nie bede bed mila i uczynna a wiec co sie stalo takiego wznioslego *powazny wyraz twarzy* panie B. No własnie nic sie nie stało, bo ja narazie tylko pragne... Delein moge cie filtrnac? ninja a czego ci do tego potrzeba neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:04 pm
Twisted_Exile ninja a czego ci do tego potrzeba neutral Nie mam zieloniutkiego pojecia czwgo mi CZEBA ... Poprostu tak jakos. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:06 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile ninja a czego ci do tego potrzeba neutral Nie mam zieloniutkiego pojecia czwgo mi CZEBA ... Poprostu tak jakos. rofl mrgreen albo Tobie potrzeba tego co zawsze zwiezej dostawy bielizny mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:08 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile ninja a czego ci do tego potrzeba neutral Nie mam zieloniutkiego pojecia czwgo mi CZEBA ... Poprostu tak jakos. rofl mrgreen albo Tobie potrzeba tego co zawsze zwiezej dostawy bielizny mrgreen twisted nie traktuj mnie jak ppppustego kawałka miesa bez uczuc, ja naprawde chce czegos wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:08 pm
BeeWolf_san Delein moge cie filtrnac? Dajesz cool Ej w ogole slyszalam dzisiaj w wiadomosciach, ze jakas babka wziela slub z delfinem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:09 pm
Delein BeeWolf_san Delein moge cie filtrnac? Dajesz cool Ej w ogole slyszalam dzisiaj w wiadomosciach, ze jakas babka wziela slub z delfinem.. >dotyka czoła delein< No i ten katar wszystko tłumacza. Deli Deli ty nie czytaj wicej popcornu i nie wachaj kleiu. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:09 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile ninja a czego ci do tego potrzeba neutral Nie mam zieloniutkiego pojecia czwgo mi CZEBA ... Poprostu tak jakos. rofl mrgreen albo Tobie potrzeba tego co zawsze zwiezej dostawy bielizny mrgreen twisted nie traktuj mnie jak ppppustego kawałka miesa bez uczuc, ja naprawde chce czegos wiecej. confused dobra ja lepiej pojde narazie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:11 pm
Twisted_Exile confused dobra ja lepiej pojde narazie stressed bosz, samica co ty ostatnio bys tylko tak uciekała w kuleczko.? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:12 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein moge cie filtrnac? Dajesz cool Ej w ogole slyszalam dzisiaj w wiadomosciach, ze jakas babka wziela slub z delfinem.. >dotyka czoła delein< No i ten katar wszystko tłumacza. Deli Deli ty nie czytaj wicej popcornu i nie wachaj kleiu. 4laugh Co tlumaczy? Oo.. A popcorn skonczylam czytac jak mialam 12 lat XD Kleja nie wacham ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:14 pm
Delein Co tlumaczy? Oo.. A popcorn skonczylam czytac jak mialam 12 lat XD Kleja nie wacham ^^" W takim wypadku zakładajac, ze jestes zdrowa na ciele i umysle ... [nie wiem po co ciało ale brzmi lepiej heart ] oznacza to tylko iż to sie wydarzyło, z delfinem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:15 pm
BeeWolf_san Delein Co tlumaczy? Oo.. A popcorn skonczylam czytac jak mialam 12 lat XD Kleja nie wacham ^^" W takim wypadku zakładajac, ze jestes zdrowa na ciele i umysle ... [nie wiem po co ciało ale brzmi lepiej heart ] oznacza to tylko iż to sie wydarzyło, z delfinem. No naprawde sie wydarzylo! Jak bumbum mowili w radiu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:17 pm
Delein BeeWolf_san Delein Co tlumaczy? Oo.. A popcorn skonczylam czytac jak mialam 12 lat XD Kleja nie wacham ^^" W takim wypadku zakładajac, ze jestes zdrowa na ciele i umysle ... [nie wiem po co ciało ale brzmi lepiej heart ] oznacza to tylko iż to sie wydarzyło, z delfinem. No naprawde sie wydarzylo! Jak bumbum mowili w radiu! no w sumie mozliwe jest wszystko, dzis w wiadomosciach mowili, ze nauczycielka w podstawowce uczyła dzieci iż "Krzysztow kolumb był Polskim naukowcem i opłynoł ziemie wjeden rok i kilka miesiecy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 1:21 pm
Anku mnie przegonila ze skajpa i mowi ze mam isc spac.....
*tajniaczy sie*
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |