|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:03 pm
...miau? wywiało mnie, ale jestem spowrotem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:07 pm
LittleDream ...miau? wywiało mnie, ale jestem spowrotem xD eek eek eek eek ELI 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:08 pm
Twisted_Exile LittleDream ...miau? wywiało mnie, ale jestem spowrotem xD eek eek eek eek ELI 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted yo XDDDD...co tam >]?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:10 pm
LittleDream Twisted_Exile LittleDream ...miau? wywiało mnie, ale jestem spowrotem xD eek eek eek eek ELI 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted yo XDDDD...co tam >]? a nic jutro do szkoly xp nudy za miesiac zaaliczenia i wogole dupnioe jest stressed mrgreen twisted a co u Ciebie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:11 pm
O.o .. nie tylko ja narzekam na szkolke ...xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:12 pm
Twisted_Exile LittleDream Twisted_Exile LittleDream ...miau? wywiało mnie, ale jestem spowrotem xD eek eek eek eek ELI 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted yo XDDDD...co tam >]? a nic jutro do szkoly xp nudy za miesiac zaaliczenia i wogole dupnioe jest stressed mrgreen twisted a co u Ciebie twisted hm...nudy, jutro do szkoły, a kopane zaliczenia nawet nie wiem kiedy xDDD...dawno cię nie widziałam >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:12 pm
Nie to, zebym sie reklamowala, ale mozecie zaglosowac na mojego avka X3 W przyplywie dobrych checi.
Ugha.. dobry. Ja na chwile.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:14 pm
LittleDream Twisted_Exile LittleDream Twisted_Exile LittleDream ...miau? wywiało mnie, ale jestem spowrotem xD eek eek eek eek ELI 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh mrgreen twisted yo XDDDD...co tam >]? a nic jutro do szkoly xp nudy za miesiac zaaliczenia i wogole dupnioe jest stressed mrgreen twisted a co u Ciebie twisted hm...nudy, jutro do szkoły, a kopane zaliczenia nawet nie wiem kiedy xDDD...dawno cię nie widziałam >.> ninja a wiesz bo mnie ladnie trza poprosic o spotkanie xd mrgreen jakby nie patrzec tez Cie dawno moje slyczne niebieskie oczeta nie widzialy xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:15 pm
Ibris Nie to, zebym sie reklamowala, ale mozecie zaglosowac na mojego avka X3 W przyplywie dobrych checi.
Ugha.. dobry. Ja na chwile. ...^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:15 pm
Ibris Nie to, zebym sie reklamowala, ale mozecie zaglosowac na mojego avka X3 W przyplywie dobrych checi.
Ugha.. dobry. Ja na chwile. wlasnie sie zastanawiam czy dalam ci 10 czy 0 xd zartuje 10 poszla 3nodding mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:17 pm
No, dzieki Twisted XD
Ja sie teraz zaczynam znow "mordowac" z rysunkiem :3 W koncu... mam dosc nauki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:21 pm
Ibris No, dzieki Twisted XD
Ja sie teraz zaczynam znow "mordowac" z rysunkiem :3 W koncu... mam dosc nauki XD Heh ...^_^ ... Ja mam dosc juz od kilku lat ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|