|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:06 am
#Beatles - Obladi Oblada mrgreen
Oye cool ... zangazowałam się w ratowanie jakiejś hamerykańskiej gildii ... XD
matka miłosiedzia - zmija ...
wsumie to przyszłam sie tylko przywitać ... cyśćipo pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:07 am
BeeWolf_san Gosiak BeeWolf_san Gosiak jezeli mam chwycic za trzy kolejne nukleotyty tworzace kodon inicjujący to nie ma sprawy gosiu moze ja ty i evil strorzymy trujke stop co ty na to ? tak mowisz? XD jeszcze nie probowalam no ale XD połaczymy przyjemne z porzytecznym, ty sie poczujesz jak nukleotyd a ja bede miał zabawe biggrin nie wiem czy chcialabym sie poczuc jak nukleotyd XD zaczynam w to watpic ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:10 am
Gosiak BeeWolf_san Gosiak BeeWolf_san Gosiak jezeli mam chwycic za trzy kolejne nukleotyty tworzace kodon inicjujący to nie ma sprawy gosiu moze ja ty i evil strorzymy trujke stop co ty na to ? tak mowisz? XD jeszcze nie probowalam no ale XD połaczymy przyjemne z porzytecznym, ty sie poczujesz jak nukleotyd a ja bede miał zabawe biggrin nie wiem czy chcialabym sie poczuc jak nukleotyd XD zaczynam w to watpic ;p nie chciała bys ;( ranisz mnie... no ale jak nie ma Evil to i tak nie wyjdzie wiec we dwoje mozemy poudawac Rybosom ja podjednostka wieksza ty mniejsza wink Jakas mała translacyjke przeprowadzimy 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:11 am
YumiTao #Beatles - Obladi Oblada mrgreen
Oye cool ... zangazowałam się w ratowanie jakiejś hamerykańskiej gildii ... XD
matka miłosiedzia - zmija ...
wsumie to przyszłam sie tylko przywitać ... cyśćipo pirate oi! zmijka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:11 am
BeeWolf_san nie chciała bys ;( ranisz mnie... no ale jak nie ma Evil to i tak nie wyjdzie wiec we dwoje mozemy poudawac Rybosom ja podjednostka wieksza ty mniejsza wink Jakas mała translacyjke przeprowadzimy 4laugh eek .... talk2hand talk2hand talk2hand ...to ja wracam do pisania nic tu po mnie raczej talk2hand talk2hand talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:12 am
BeeWolf_san Gosiak BeeWolf_san połaczymy przyjemne z porzytecznym, ty sie poczujesz jak nukleotyd a ja bede miał zabawe biggrin nie wiem czy chcialabym sie poczuc jak nukleotyd XD zaczynam w to watpic ;p nie chciała bys ;( ranisz mnie... no ale jak nie ma Evil to i tak nie wyjdzie wiec we dwoje mozemy poudawac Rybosom ja podjednostka wieksza ty mniejsza wink Jakas mała translacyjke przeprowadzimy 4laugh to taka praktyka do teorii przy ktorej siedze teraz biggrin tylko jak ja to biologiczce wytlumacze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:12 am
Twisted_Exile BeeWolf_san nie chciała bys ;( ranisz mnie... no ale jak nie ma Evil to i tak nie wyjdzie wiec we dwoje mozemy poudawac Rybosom ja podjednostka wieksza ty mniejsza wink Jakas mała translacyjke przeprowadzimy 4laugh eek .... talk2hand talk2hand talk2hand ...to ja wracam do pisania nic tu po mnie raczej talk2hand talk2hand talk2hand twisted bedziemy robic białka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:14 am
Gosiak to taka praktyka do teorii przy ktorej siedze teraz biggrin tylko jak ja to biologiczce wytlumacze XD jesli zaczniesz jej opowiadać jak sie moje mRNA przyłacza do twojego miejsca AMINOACYLOWEGO to ci postawi 6 i nie bedziesz musiała konczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:20 am
co tam u was slychac ?? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosia niechce produkowac białeczek to sobie ide ... 4laugh
A tak mniej smiesznie to ide czyatc ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Gosiak to taka praktyka do teorii przy ktorej siedze teraz biggrin tylko jak ja to biologiczce wytlumacze XD jesli zaczniesz jej opowiadać jak sie moje mRNA przyłacza do twojego miejsca AMINOACYLOWEGO to ci postawi 6 i nie bedziesz musiała konczyc. ale obiecujesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:21 am
Gosiak BeeWolf_san Gosiak to taka praktyka do teorii przy ktorej siedze teraz biggrin tylko jak ja to biologiczce wytlumacze XD jesli zaczniesz jej opowiadać jak sie moje mRNA przyłacza do twojego miejsca AMINOACYLOWEGO to ci postawi 6 i nie bedziesz musiała konczyc. ale obiecujesz XD tak obiecuje 4laugh heart papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:21 am
BeeWolf_san Gosia niechce produkowac białeczek to sobie ide ... 4laugh A tak mniej smiesznie to ide czyatc ... :* ee tam panikujesz :] a ja ide w takim razie edukowac sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:51 am