|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:47 am
opcy Ozzwald ktos sie nia musi zajac bo dziewcczyna nie jest zaspokojona ja nie mam czasu..... chyba wypadnie na ciebie..... ja nie moge... ja monogamie prowadze, moze gosiak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:49 am
Ozzwald ja nie moge... ja monogamie prowadze, moze gosiak nu.. gosia mi wyglada na odpowiednio rozwydrzona aby sprostac temu zadaniu... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:52 am
opcy Gosiak .... ==' musze sie uczyc na jutrzejszy sprawdzian bo moj stary zgubila nauczycielka i twierdzi ze go nie pisalam i karze mi napisac super test... ktrory seryjnie ma extra pytania z calego polrocza ... jak mam ja przekonac ze serio pisalam ? ==' ugryz ja w lydke... albo lepiej wyslij mi zdjecia majtek swych a ja ci to zalatwie..... ... taa napewno odrazu mi da 4 na polrocze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:54 am
Gosiak opcy Gosiak .... ==' musze sie uczyc na jutrzejszy sprawdzian bo moj stary zgubila nauczycielka i twierdzi ze go nie pisalam i karze mi napisac super test... ktrory seryjnie ma extra pytania z calego polrocza ... jak mam ja przekonac ze serio pisalam ? ==' ugryz ja w lydke... albo lepiej wyslij mi zdjecia majtek swych a ja ci to zalatwie..... ... taa napewno odrazu mi da 4 na polrocze XD w najgorszym przypadku........ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:55 am
opcy Ozzwald ja nie moge... ja monogamie prowadze, moze gosiak nu.. gosia mi wyglada na odpowiednio rozwydrzona aby sprostac temu zadaniu... wink dajcie mi sie skupic na tej biologii XD poszukajcie kogos inengo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:56 am
Gosiak opcy Ozzwald ja nie moge... ja monogamie prowadze, moze gosiak nu.. gosia mi wyglada na odpowiednio rozwydrzona aby sprostac temu zadaniu... wink dajcie mi sie skupic na tej biologii XD poszukajcie kogos inengo ^^ oo biologii sie uczysz tym lepiej... juz napewno wiesz gdzie ja chwycic etc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:56 am
opcy Gosiak opcy Gosiak .... ==' musze sie uczyc na jutrzejszy sprawdzian bo moj stary zgubila nauczycielka i twierdzi ze go nie pisalam i karze mi napisac super test... ktrory seryjnie ma extra pytania z calego polrocza ... jak mam ja przekonac ze serio pisalam ? ==' ugryz ja w lydke... albo lepiej wyslij mi zdjecia majtek swych a ja ci to zalatwie..... ... taa napewno odrazu mi da 4 na polrocze XD w najgorszym przypadku........ wink ...no ale przeciez nie zrobie jej nic... ja schorowana jestem XD paskuda z niej wyciaga mnie z lozka i to jeszcze na sprawdziany i chce mi dopa dac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:57 am
hej hej hej.. ja nie jestem ponury, jestem facet od makulatury XDXDXD witajcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:59 am
Ozzwald Gosiak opcy Ozzwald ja nie moge... ja monogamie prowadze, moze gosiak nu.. gosia mi wyglada na odpowiednio rozwydrzona aby sprostac temu zadaniu... wink dajcie mi sie skupic na tej biologii XD poszukajcie kogos inengo ^^ oo biologii sie uczysz tym lepiej... juz napewno wiesz gdzie ja chwycic etc mrgreen jezeli mam chwycic za trzy kolejne nukleotyty tworzace kodon inicjujący to nie ma sprawy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:00 am
Ozzwald opcy Ozzwald ktos sie nia musi zajac bo dziewcczyna nie jest zaspokojona ja nie mam czasu..... chyba wypadnie na ciebie..... ja nie moge... ja monogamie prowadze, moze gosiak wsumie co mam do stracenia nie taki rzeczy sie robiło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:01 am
Iael hej hej hej.. ja nie jestem ponury, jestem facet od makulatury XDXDXD witajcie Hej 3nodding . Papa Ozz 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:02 am
Gosiak Ozzwald Gosiak opcy Ozzwald ja nie moge... ja monogamie prowadze, moze gosiak nu.. gosia mi wyglada na odpowiednio rozwydrzona aby sprostac temu zadaniu... wink dajcie mi sie skupic na tej biologii XD poszukajcie kogos inengo ^^ oo biologii sie uczysz tym lepiej... juz napewno wiesz gdzie ja chwycic etc mrgreen jezeli mam chwycic za trzy kolejne nukleotyty tworzace kodon inicjujący to nie ma sprawy gosiu moze ja ty i evil strorzymy trujke stop co ty na to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:04 am
BeeWolf_san Gosiak jezeli mam chwycic za trzy kolejne nukleotyty tworzace kodon inicjujący to nie ma sprawy gosiu moze ja ty i evil strorzymy trujke stop co ty na to ? tak mowisz? XD jeszcze nie probowalam no ale XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:05 am
Gosiak BeeWolf_san Gosiak jezeli mam chwycic za trzy kolejne nukleotyty tworzace kodon inicjujący to nie ma sprawy gosiu moze ja ty i evil strorzymy trujke stop co ty na to ? tak mowisz? XD jeszcze nie probowalam no ale XD połaczymy przyjemne z porzytecznym, ty sie poczujesz jak nukleotyd a ja bede miał zabawe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|