|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:30 am
opcy Ozzwald opcy Ozzwald Amon Amarth - [The Crusher #02] Masters Of War [4:34] wlasnie Ozz jako sluchacza metalu chcialebym cie spytac co myslisz o zespole Spiral Architect (plikow zadnych nie dolacze ale jak chcesz to mozesz sobie sciagnac na jakim mule).... jeden z moich ulubionych w kazdym razie.... nic nie mysle jeszcze, ale sie z nim zapoznam i wyraze opinie.... byloby milo.... album zwie sie "A Sceptic's Universe" 3nodding tak wiem... juz jako probki wzielem losowe mp3 bo beda szybciej... plus albmik w zipie tez juz jedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:32 am
Ozzwald tak wiem... juz jako probki wzielem losowe mp3 bo beda szybciej... plus albmik w zipie tez juz jedzie gut mrgreen Goldfrapp [Black Cherry #10] Slippage [3:55]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:41 am
.... ==' musze sie uczyc na jutrzejszy sprawdzian bo moj stary zgubila nauczycielka i twierdzi ze go nie pisalam i karze mi napisac super test... ktrory seryjnie ma extra pytania z calego polrocza ...
jak mam ja przekonac ze serio pisalam ? =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:44 am
Gosiak .... ==' musze sie uczyc na jutrzejszy sprawdzian bo moj stary zgubila nauczycielka i twierdzi ze go nie pisalam i karze mi napisac super test... ktrory seryjnie ma extra pytania z calego polrocza ... jak mam ja przekonac ze serio pisalam ? ==' ugryz ja w lydke... albo lepiej wyslij mi zdjecia majtek swych a ja ci to zalatwie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:44 am
Gosiak .... ==' musze sie uczyc na jutrzejszy sprawdzian bo moj stary zgubila nauczycielka i twierdzi ze go nie pisalam i karze mi napisac super test... ktrory seryjnie ma extra pytania z calego polrocza ... jak mam ja przekonac ze serio pisalam ? ==' przywal jej... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:45 am
ktos sie nia musi zajac bo dziewcczyna nie jest zaspokojona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:46 am
Ozzwald ktos sie nia musi zajac bo dziewcczyna nie jest zaspokojona ja nie mam czasu..... chyba wypadnie na ciebie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:46 am
Ozzwald ktos sie nia musi zajac bo dziewcczyna nie jest zaspokojona Oszzzzz.... tyyyy.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|