|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:07 am
Baliaur chybacosnageleriepusciles sklerotykujeden ano fakt........ myslalem ze nikt nie zauwazyl........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:10 am
opcy Baliaur chybacosnageleriepusciles sklerotykujeden ano fakt........ myslalem ze nikt nie zauwazyl........ ja nie zauwarzylem.. bo nie odwiedzam galerii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:11 am
Ozzwald opcy Baliaur chybacosnageleriepusciles sklerotykujeden ano fakt........ myslalem ze nikt nie zauwazyl........ ja nie zauwarzylem.. bo nie odwiedzam galerii lamiesz mi serduszko.... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:14 am
opcy Ozzwald opcy Baliaur chybacosnageleriepusciles sklerotykujeden ano fakt........ myslalem ze nikt nie zauwazyl........ ja nie zauwarzylem.. bo nie odwiedzam galerii lamiesz mi serduszko.... 4laugh tia... okropne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:15 am
opcy Ozzwald opcy Baliaur chybacosnageleriepusciles sklerotykujeden ano fakt........ myslalem ze nikt nie zauwazyl........ ja nie zauwarzylem.. bo nie odwiedzam galerii lamiesz mi serduszko.... 4laugh dobrze ze tylko serce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:16 am
Aidanna opcy Ozzwald opcy Baliaur chybacosnageleriepusciles sklerotykujeden ano fakt........ myslalem ze nikt nie zauwazyl........ ja nie zauwarzylem.. bo nie odwiedzam galerii lamiesz mi serduszko.... 4laugh tia... okropne rolleyes miernie ci to wychodzi...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:17 am
opcy miernie ci to wychodzi...... mrgreen ale sie stara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:19 am
Ozzwald opcy miernie ci to wychodzi...... mrgreen ale sie stara niekiedy nie wystarczy sie starac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy miernie ci to wychodzi...... mrgreen ale ja sie nie staram... nie chce mi sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Amon Amarth - [The Crusher #02] Masters Of War [4:34]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:22 am
Aidanna opcy miernie ci to wychodzi...... mrgreen ale ja sie nie staram... nie chce mi sie... ciiiii bo wyjde na glupka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:23 am
Ozzwald Amon Amarth - [The Crusher #02] Masters Of War [4:34] wlasnie Ozz jako sluchacza metalu chcialebym cie spytac co myslisz o zespole Spiral Architect (plikow zadnych nie dolacze ale jak chcesz to mozesz sobie sciagnac na jakim mule).... jeden z moich ulubionych w kazdym razie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:23 am
Ozzwald Aidanna opcy miernie ci to wychodzi...... mrgreen ale ja sie nie staram... nie chce mi sie... ciiiii bo wyjde na glupka wink diobra... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:25 am
opcy Ozzwald Amon Amarth - [The Crusher #02] Masters Of War [4:34] wlasnie Ozz jako sluchacza metalu chcialebym cie spytac co myslisz o zespole Spiral Architect (plikow zadnych nie dolacze ale jak chcesz to mozesz sobie sciagnac na jakim mule).... jeden z moich ulubionych w kazdym razie.... nic nie mysle jeszcze, ale sie z nim zapoznam i wyraze opinie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:26 am
Ozzwald opcy Ozzwald Amon Amarth - [The Crusher #02] Masters Of War [4:34] wlasnie Ozz jako sluchacza metalu chcialebym cie spytac co myslisz o zespole Spiral Architect (plikow zadnych nie dolacze ale jak chcesz to mozesz sobie sciagnac na jakim mule).... jeden z moich ulubionych w kazdym razie.... nic nie mysle jeszcze, ale sie z nim zapoznam i wyraze opinie.... byloby milo.... album zwie sie "A Sceptic's Universe" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|