|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:31 am
mwhhahaha.. blaugh mama poszla do szkoly na wywiadowke rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:36 am
Kimagure-chan mwhhahaha.. blaugh mama poszla do szkoly na wywiadowke rofl rofl rofl ciesz sie poki jeszcze mozesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:36 am
BeeWolf_san foo: Marilyn Manson - [Not Another Teen Movie ST #01] Tainted Love [3:20] Nie badz zła pokasz cycki ... *rozpina sweter*
masz i patrz !
moze w lutym bede jechac do Polski, to bede ladowac w Warszawie, wtedy bedziesz mial w realu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:37 am
opcy Kimagure-chan mwhhahaha.. blaugh mama poszla do szkoly na wywiadowke rofl rofl rofl ciesz sie poki jeszcze mozesz... blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:38 am
Julka BeeWolf_san foo: Marilyn Manson - [Not Another Teen Movie ST #01] Tainted Love [3:20] Nie badz zła pokasz cycki ... *rozpina sweter*
masz i patrz !
moze w lutym bede jechac do Polski, to bede ladowac w Warszawie, wtedy bedziesz mial w realu rofl jaki rozmiar stanika jesli moge spytac.... nie pamietam czy juzpytalem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:39 am
opcy Julka BeeWolf_san foo: Marilyn Manson - [Not Another Teen Movie ST #01] Tainted Love [3:20] Nie badz zła pokasz cycki ... *rozpina sweter*
masz i patrz !
moze w lutym bede jechac do Polski, to bede ladowac w Warszawie, wtedy bedziesz mial w realu rofl jaki rozmiar stanika jesli moge spytac.... nie pamietam czy juzpytalem..... pytales rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:41 am
zreszta niewazne........ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:42 am
u mnie w szkole to nienajgorzej nie licząc histori xd bo wychodzi mi jak narazie 2-3 rolleyes
ps. widze że troche sie spoznilem na niezly pokaz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:43 am
opcy zreszta niewazne........ mrgreen why ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:44 am
Julka opcy zreszta niewazne........ mrgreen why ? nie masz najmniejszych szans sprostac takiej konkurencji....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:46 am
opcy Julka opcy zreszta niewazne........ mrgreen why ? nie masz najmniejszych szans sprostac takiej konkurencji.... jakiej ?
*zastanawia sie kiedy cos ja ominelo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:48 am
Julka jakiej ?
*zastanawia sie kiedy cos ja ominelo* oi! ominelo ominelo...... mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:49 am
foo: Digital - Vois Sur Leur Chemin.mp3 [4:28]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:50 am
opcy Julka jakiej ?
*zastanawia sie kiedy cos ja ominelo* oi! ominelo ominelo...... mrgreen heart co gdzie jak ??<******** wieczorkiem to mi wszystko opowiesz
*daje buziaki na do widzenia i znika*
3majcie sie moje kochane szkraby !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:52 am
Julka co gdzie jak ??<******** wieczorkiem to mi wszystko opowiesz
*daje buziaki na do widzenia i znika*
3majcie sie moje kochane szkraby !!
narazie ... foo: Bouga-Akhenaton - [B.O comme un aimant #21] Belsunce breakdown [3:58]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|