|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:18 am
opcy nie chce mi sie isc..... nie mam gdzie........ crying DJ Krush [Jaku #15] Song 2 [4:59]Oo... Nie no to byla metafora taka...wiesz...cos w stylu "aczkolwiek se na lodowke przyklej"... *glaska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:18 am
Witam w tym nowym kolejnym nowym roku
Dziekuje szczegolnie tym ktorzy mi odpisali na zyczenia noworoczne...
nie wazne ze prawie cala karte wytracilam na to ale odpisalo mi tylko 5 osob...
moze reszta nie byla w stanie...
ARGH !! jestem zla... !! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:20 am
Hej wam...
ehhhh.... znowu klapa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:21 am
Julka Witam w tym nowym kolejnym nowym roku
Dziekuje szczegolnie tym ktorzy mi odpisali na zyczenia noworoczne...
nie wazne ze prawie cala karte wytracilam na to ale odpisalo mi tylko 5 osob...
moze reszta nie byla w stanie...
ARGH !! jestem zla... !! scream foo: Marilyn Manson - [Not Another Teen Movie ST #01] Tainted Love [3:20] Nie badz zła pokasz cycki ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:23 am
Delein Adwokat.Kozy Kagaio Del jak tam mój gorset smile sprawowa�‚ si�™? za wielkie mial to na cycki biggrin aj tam...dobry byl jak stalam prosto, ale tak sie nei da cala noc... Ale tak, bardzo mi sie podobal i byl nawet wygodny :3 ja byłam w tym z różowym i całą noc nawet w nim spałam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:26 am
hmm.. pod moja nieuwage pies moj ulozyl sie niemal bezszelestnie na luzku mym confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:27 am
Adwokat.Kozy hmm.. pod moja nieuwage pies moj ulozyl sie niemal bezszelestnie na luzku mym confused a co mu bronic bedziesz, niech ma cos z zycia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:28 am
BeeWolf_san Adwokat.Kozy hmm.. pod moja nieuwage pies moj ulozyl sie niemal bezszelestnie na luzku mym confused a co mu bronic bedziesz, niech ma cos z zycia. popadl w nielaske nawskutek odgryzienia przezen pompona czapki mej czyniac owa zupelnie bezuzyteczna.. a niech lezy sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:28 am
Adwokat.Kozy hmm.. pod moja nieuwage pies moj ulozyl sie niemal bezszelestnie na luzku mym confused Farciarz... *mach ogonem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:29 am
lurk.. czytac ide wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:30 am
Adwokat.Kozy BeeWolf_san Adwokat.Kozy hmm.. pod moja nieuwage pies moj ulozyl sie niemal bezszelestnie na luzku mym confused a co mu bronic bedziesz, niech ma cos z zycia. popadl w nielaske nawskutek odgryzienia przezen pompona czapki mej czyniac owa zupelnie bezuzyteczna.. a niech lezy sobie biedna czapka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:31 am
Okej, na mnie czas...do zobaczenia paszczaki! *cmok dla Adwokata* *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|