|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:39 am
Delein No i zrujnowalam swoj szpital,,, za kilka lat bedziesz rujnowala w realu ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:40 am
BeeWolf_san Delein No i zrujnowalam swoj szpital,,, normalka, polska zlurzba zdrowia. Ale to wszystko przez to, ze za duzo ludzi przyszlo, byl scisk i sie zbeltali... Avsko Yume mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:42 am
Delein BeeWolf_san Delein No i zrujnowalam swoj szpital,,, normalka, polska zlurzba zdrowia. Ale to wszystko przez to, ze za duzo ludzi przyszlo, byl scisk i sie zbeltali... Avsko Yume mrgreen to niemogłas im kazac beltac na trawnik przed szpitalem? jedyne copamientam z Hospital to to ze ludzie przychodzili zespuchnientymi głowami i sie im z nich cos wyjmowało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:44 am
LittleDream kupne xdDDD...co mam........pasuje? *częstuje czekoladką z bombonierki XD* no dziekuje ... >wpierdziela jej całabombonierke wraz z reka<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:45 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein No i zrujnowalam swoj szpital,,, normalka, polska zlurzba zdrowia. Ale to wszystko przez to, ze za duzo ludzi przyszlo, byl scisk i sie zbeltali... Avsko Yume mrgreen to niemogłas im kazac beltac na trawnik przed szpitalem? jedyne copamientam z Hospital to to ze ludzie przychodzili zespuchnientymi głowami i sie im z nich cos wyjmowało. No nie nadazalam ^^" I mam dlug na 30k...ale za to zbudowalam x-raya i skaner...ale nie wyplacalam sie na chirurgow, ktorych bylo tylko dwoch do wyboru, a oni sie szybko meczyli i caly czas by tylko przed tv siedzieli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:52 am
*ręka odrasta xD*
Del, ty rysowałaś swoją sygnaturkę o.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:54 am
LittleDream *ręka odrasta xD* Del, ty rysowałaś swoją sygnaturkę o.o? Nie, Adwokat mi narysowal :3 Ja sie ucze tableta dopier ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:54 am
Delein No nie nadazalam ^^" I mam dlug na 30k...ale za to zbudowalam x-raya i skaner...ale nie wyplacalam sie na chirurgow, ktorych bylo tylko dwoch do wyboru, a oni sie szybko meczyli i caly czas by tylko przed tv siedzieli... i szpital przerobili na pub i wszyscy byli szczesliwi KONIEC
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:55 am
Delein LittleDream *ręka odrasta xD* Del, ty rysowałaś swoją sygnaturkę o.o? Nie, Adwokat mi narysowal :3 Ja sie ucze tableta dopier ^^ kya, spytasz czy narysuje coś dla mnie ;p? kocham ten styl *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:56 am
Sayokun Delein No nie nadazalam ^^" I mam dlug na 30k...ale za to zbudowalam x-raya i skaner...ale nie wyplacalam sie na chirurgow, ktorych bylo tylko dwoch do wyboru, a oni sie szybko meczyli i caly czas by tylko przed tv siedzieli... i szpital przerobili na pub i wszyscy byli szczesliwi KONIEC XD Ty, dobry pomysl...ze solu operacyjnego zrobie bar!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:57 am
LittleDream Delein LittleDream *ręka odrasta xD* Del, ty rysowałaś swoją sygnaturkę o.o? Nie, Adwokat mi narysowal :3 Ja sie ucze tableta dopier ^^ kya, spytasz czy narysuje coś dla mnie ;p? kocham ten styl *-* Siur, zaraz powinien przyjsc, to z nim pogadam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 7:59 am
Delein Sayokun Delein No nie nadazalam ^^" I mam dlug na 30k...ale za to zbudowalam x-raya i skaner...ale nie wyplacalam sie na chirurgow, ktorych bylo tylko dwoch do wyboru, a oni sie szybko meczyli i caly czas by tylko przed tv siedzieli... i szpital przerobili na pub i wszyscy byli szczesliwi KONIEC XD Ty, dobry pomysl...ze solu operacyjnego zrobie bar! jak zrobisz pubik to beda mieli gdzie beltac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 8:02 am
Sayokun jak zrobisz pubik to beda mieli gdzie beltac... Im tam wszystko jedno gdzie beltaja...najczesciej na korytarzu...przez to wydaje fortune na sprzataczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|