|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 5:59 am
Delein Oewnie, ze sie ciesze...tylko ze jeszcze poloneza nie mamy przecwiczonego i nie umiem w butach na obcasach chodzic ^^' eee tam, nie Ty jedna bedziesz w takiej sytuacji wink A na koncu i tak sie skonczy na tym, ze wszyscy beda bosa a buty pod stolem. Wez sobie najlepiej jakies wygodne na zmiane. Ja o tym nie pomyslalam i na weselu kuzynki musialam jechac do domu po druga pare, bo juz po pierwszych godzinach nie dalam rady chodzic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:01 am
Omega Sun Delein Oewnie, ze sie ciesze...tylko ze jeszcze poloneza nie mamy przecwiczonego i nie umiem w butach na obcasach chodzic ^^' eee tam, nie Ty jedna bedziesz w takiej sytuacji wink A na koncu i tak sie skonczy na tym, ze wszyscy beda bosa a buty pod stolem. Wez sobie najlepiej jakies wygodne na zmiane. Ja o tym nie pomyslalam i na weselu kuzynki musialam jechac do domu po druga pare, bo juz po pierwszych godzinach nie dalam rady chodzic sweatdrop Wezme na pewno wink Jeszcze tylko sobie muzyke musimy pozgrywac i bedzie git 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:04 am
Delein Omega Sun Delein Mniam mniam...nie ma to jak barszczyk uszkowy... Bogowie,za dwa tygodnie z hakiem mam studniowke... stressed i co, nie cieszysz sie z tego powodu? smile Oewnie, ze sie ciesze...tylko ze jeszcze poloneza nie mamy przecwiczonego i nie umiem w butach na obcasach chodzic ^^' hahaha, u nas też są problemy z polonezem smile a o buty się nie martw ;3 zacznij chodzić w nich tak tydzien przed ;3 godzinka dziennie wystarczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:10 am
ninja i jakie majtki zalozycie mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:11 am
Ja w zieleni of kors...dlugi dol z godetem- ciemnozielony i gorset w jasniejszym odcieniu...do tego brudnozloty szal :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:14 am
Kiray ninja i jakie majtki zalozycie mrgreen ninja to chyba najmniejszy akurat problem rofl btw: witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:17 am
dark wampirek Kiray ninja i jakie majtki zalozycie mrgreen ninja to chyba najmniejszy akurat problem rofl btw: witaj smile ninja majtki to podstawa... Del dlaczego niektore falcony sa takie fioletowe i maja opaski na glowie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:17 am
Kiray ninja i jakie majtki zalozycie mrgreen ninja Czerwone a jak! I czerwona podwiazke mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:18 am
Kiray Del dlaczego niektore falcony sa takie fioletowe i maja opaski na glowie? ninja bo to sa falcony od sniperow....skubancy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:21 am
Delein Kiray Del dlaczego niektore falcony sa takie fioletowe i maja opaski na glowie? ninja bo to sa falcony od sniperow....skubancy... ninja czerwone heart heart sniper fajna rzecz...bede mial takiego...niedlugo xd a te trap detected i remove trap to przydatne jest? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:21 am
dobra, ide spobie w theme hospital pograc XD Mam 30k dlugow i tlumy chorych, ktorzy rzygaja...
Bede lurkowac co jakis czas :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:30 am
Kiray ninja i jakie majtki zalozycie mrgreen ninja Napewno czerwone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:56 am