|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:48 pm
help! nie moge znalezc wyszukiwarki uzytkownikow gai!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:49 pm
Mirabell help! nie moge znalezc wyszukiwarki uzytkownikow gai! Idz do friends, tam masz "search friends"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:50 pm
Delein BeeWolf_san Delein I masz takie malutkie jaderko, jak one? XDD Nie jedno lecz dwa wink wkoncu, wyrzej w łancu pokarmowym stoie ja. Filtruje Najdziksza, Pantofelek=>Bee XD Nie ma to jak szczyt ewolucji, ne? *merd ogonem* 3nodding Wachlujac zeskami przetacza sie w strone dzikiej aby ja Filtrnac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:51 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein I masz takie malutkie jaderko, jak one? XDD Nie jedno lecz dwa wink wkoncu, wyrzej w łancu pokarmowym stoie ja. Filtruje Najdziksza, Pantofelek=>Bee XD Nie ma to jak szczyt ewolucji, ne? *merd ogonem* 3nodding Wachlujac zeskami przetacza sie w strone dzikiej aby ja Filtrnac. Alez ty sie flirtownie przetaczasz...myslales kiedys nad opatentowaniem tego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:53 pm
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein I masz takie malutkie jaderko, jak one? XDD Nie jedno lecz dwa wink wkoncu, wyrzej w łancu pokarmowym stoie ja. Filtruje Najdziksza, Pantofelek=>Bee XD Nie ma to jak szczyt ewolucji, ne? *merd ogonem* 3nodding Wachlujac zeskami przetacza sie w strone dzikiej aby ja Filtrnac. Alez ty sie flirtownie przetaczasz...myslales kiedys nad opatentowaniem tego? to moje filtrujace przetaczanie sie jestdla karzdego nie chce miec tego dla siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:55 pm
BeeWolf_san to moje filtrujace przetaczanie sie jestdla karzdego nie chce miec tego dla siebie. Ale wiesz, ludzie mogliby mowic "ej, przetocz sie jak Bee", albo "przetaczaja sie tylko wybrani"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:56 pm
Delein Mirabell help! nie moge znalezc wyszukiwarki uzytkownikow gai! Idz do friends, tam masz "search friends" dzieki! *hugs*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:57 pm
Delein BeeWolf_san to moje filtrujace przetaczanie sie jestdla karzdego nie chce miec tego dla siebie. Ale wiesz, ludzie mogliby mowic "ej, przetocz sie jak Bee", albo "przetaczaja sie tylko wybrani" Filtrujacy przetok lub kork beczuszki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:58 pm
Mirabell Delein Mirabell help! nie moge znalezc wyszukiwarki uzytkownikow gai! Idz do friends, tam masz "search friends" dzieki! *hugs* Alez no prob...don't be fear, Del is here! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 3:00 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san to moje filtrujace przetaczanie sie jestdla karzdego nie chce miec tego dla siebie. Ale wiesz, ludzie mogliby mowic "ej, przetocz sie jak Bee", albo "przetaczaja sie tylko wybrani" Filtrujacy przetok lub kork beczuszki. No widzisz, bylbys guru w innej kategorii niz teraz jestes XD Okej, na mnie juz czas...ide spac... Dobranoc zboczuchy! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 3:01 pm
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san to moje filtrujace przetaczanie sie jestdla karzdego nie chce miec tego dla siebie. Ale wiesz, ludzie mogliby mowic "ej, przetocz sie jak Bee", albo "przetaczaja sie tylko wybrani" Filtrujacy przetok lub kork beczuszki. No widzisz, bylbys guru w innej kategorii niz teraz jestes XD Okej, na mnie juz czas...ide spac... Dobranoc zboczuchy! *puff* *znika* zaistniał bym czyms inym niz gluppota. papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 3:02 pm