|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:30 pm
Delein Najdziksz a z dzikich, Omi nam dała pozwolenie na Filtrowanie. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:35 pm
BeeWolf_san Delein Najdziksz a z dzikich, Omi nam dała pozwolenie na Filtrowanie. rofl *pierdut* O rany rofl Lojezusmaryja...co ty ze mna flirtowac chcesz? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:37 pm
Delein BeeWolf_san Delein Najdziksz a z dzikich, Omi nam dała pozwolenie na Filtrowanie. rofl *pierdut* O rany rofl Lojezusmaryja...co ty ze mna flirtowac chcesz? XD no a co se szkudzic bedziemy, Najdziksza no zgudz sie pofiltrujemy SE my we dwa takie tu wink rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:38 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein Najdziksz a z dzikich, Omi nam dała pozwolenie na Filtrowanie. rofl *pierdut* O rany rofl Lojezusmaryja...co ty ze mna flirtowac chcesz? XD no a co se szkudzic bedziemy, Najdziksza no zgudz sie pofiltrujemy SE my we dwa takie tu wink rofl No to dajesz, flirtnij mnie XD ... .. Oszaleje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:40 pm
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein Najdziksz a z dzikich, Omi nam dała pozwolenie na Filtrowanie. rofl *pierdut* O rany rofl Lojezusmaryja...co ty ze mna flirtowac chcesz? XD no a co se szkudzic bedziemy, Najdziksza no zgudz sie pofiltrujemy SE my we dwa takie tu wink rofl No to dajesz, flirtnij mnie XD ... .. Oszaleje XD Filtruje Dzika... swoimi rzeskami. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:41 pm
BeeWolf_san Filtruje Dzika... swoimi rzeskami. 4laugh Skojarzylo mi sie z rzeskami od pantofelka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:42 pm
Delein BeeWolf_san Filtruje Dzika... swoimi rzeskami. 4laugh Skojarzylo mi sie z rzeskami od pantofelka XD Pantofelki to straszne luzaki, a ja całkiem luzny jestem, no i jak one zabardzo nie mysle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:43 pm
Delein BeeWolf_san Filtruje Dzika... swoimi rzeskami. 4laugh Skojarzylo mi sie z rzeskami od pantofelka XD jakie to romantyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:44 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Filtruje Dzika... swoimi rzeskami. 4laugh Skojarzylo mi sie z rzeskami od pantofelka XD Pantofelki to straszne luzaki, a ja całkiem luzny jestem, no i jak one zabardzo nie mysle. I masz takie malutkie jaderko, jak one? XDD Omi- romantycznosc to moje drugie imie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:44 pm
Omega Sun Delein BeeWolf_san Filtruje Dzika... swoimi rzeskami. 4laugh Skojarzylo mi sie z rzeskami od pantofelka XD jakie to romantyczne xd mnie urzeklo 'flirtuj mnie' biggrin that's why i love her smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:46 pm
Delein I masz takie malutkie jaderko, jak one? XDD Nie jedno lecz dwa wink wkoncu, wyrzej w łancu pokarmowym stoie ja. Filtruje Najdziksza,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:46 pm
Adwokat.Kozy mnie urzeklo 'flirtuj mnie' biggrin that's why i love her smile "Flirtnij" nie "flirtuj" XD *lasi sie do niego ruchami amebicznymi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:47 pm
BeeWolf_san Delein I masz takie malutkie jaderko, jak one? XDD Nie jedno lecz dwa wink wkoncu, wyrzej w łancu pokarmowym stoie ja. Filtruje Najdziksza, Pantofelek=>Bee XD Nie ma to jak szczyt ewolucji, ne? *merd ogonem* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|