Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22235 22236 22237 22238 22239 22240 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mirabell

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:17 pm

*poof!*

Witam wszystkich w nowym roku!

Bee: zajefajna sygnaturka!

on topic: ostatnio odkrylem gin z tonikiem - pychotka!
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:18 pm

Delein
BeeWolf_san
Delein
BeeWolf_san
Omega Sun

moj wujek zawsze sypie takimi rymowankami jak go upija wink

Prawdziwy sarmata biggrin

A dzika jaka lubi voodke ? 4laugh

Dzika za zamierzchlych czasow pijala wodke kazda, byleby wodke miala w nazwie...bardzo lubila zoladkowa gorzka...teraz ma wodkowstret, wiec preferuje debowe mocne i wino praktycznie kazde...

Jak wpadne do dzikiej to dzikiej voodowstrent przejdzie, bo ja mam magie w stopach i juz nie jedna nakłoniłem. mrgreen

no nie wiem nie wiem...ja od marca nawet drina nie wypilam, jestem uparta XD

nie jedna mowiła nie wiem, nie chce nie zrobie tego i sie konczyło po mojemu wink 4laugh

BeeWolf_san

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:19 pm

ninja chcialam sie pozegnac ze wszystkimi a jakis czas doszlam do wniosku ze tez robie sobie przerwe od POGG...i do uslyszenia ludzie i ludziska smile twisted
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:19 pm

Mirabell
*poof!*

wygladasz tak... inaczej surprised

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:20 pm

Twisted_Exile
ninja chcialam sie pozegnac ze wszystkimi a jakis czas doszlam do wniosku ze tez robie sobie przerwe od POGG...i do uslyszenia ludzie i ludziska smile twisted

Co Ty wymyslasz scream Zostajesz z nami i juz 4laugh
*przykuwa Twistusie lancuchem do kaloryfera*
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:21 pm

Omega Sun
Mirabell
*poof!*

wygladasz tak... inaczej surprised

teehee!

edit: zbierałem jeszcze na kitsune mask do kompletu, ale po nowym roku z 45-50k skoczyly na 75, wiec sobie odpuscilem... crying

Mirabell

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:22 pm

Twisted_Exile

Ocipiałaś partyzantko crying

Mirabelciu "Arygatio biggrin "
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:22 pm

BeeWolf_san

nie jedna mowiła nie wiem, nie chce nie zrobie tego i sie konczyło po mojemu wink 4laugh

No zobaczymy mrgreen

Twisted, no kurde balans, kolejna na leb upadla...co wyscie z Leth jakas konspire zrobily czy co?

Delein

Mirabell

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:24 pm

Delein
BeeWolf_san

No zobaczymy mrgreen

Twisted, no kurde balans, kolejna na leb upadla...co wyscie z Leth jakas konspire zrobily czy co?

jeszcze sie stesknia...
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:24 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

powiedzmy ze po wczoraj sie troche podlamalam nie odhcodze tak jak Leth nie klikam quit guild tylko ze albo bedzie mnie bardzo malo albo wogole smile chce odpoczynku i tyle smile Bee nie wiem czy zauwazyles ale jestem kobieta stare twisted

Twisted_Exile

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:25 pm

Delein
BeeWolf_san

No zobaczymy mrgreen

mozliwe ze cos knuja we dwie. mrgreen
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:26 pm

Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile

powiedzmy ze po wczoraj sie troche podlamalam nie odhcodze tak jak Leth nie klikam quit guild tylko ze albo bedzie mnie bardzo malo albo wogole smile chce odpoczynku i tyle smile Bee nie wiem czy zauwazyles ale jestem kobieta stare twisted

Twistus pozwoliłem sobie zauwarzyc. mrgreen

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:27 pm

Twisted_Exile

dobra dobra, Ty tu nie kombinuj wink Masz zly dzien i nie wiesz co mowisz dziewczynko! My Cie stad nigdzie nie wypuscimy. I masz sie codziennie meldowac wink
PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:27 pm

Twisted_Exile
Omega Sun
Twisted_Exile

jestem nie na czasie, to Leth odeszla??? dlaczego???

Mirabell

Mirabell

PostPosted: Tue Jan 03, 2006 2:28 pm

Omega Sun
Twisted_Exile

dobra dobra, Ty tu nie kombinuj wink Masz zly dzien i nie wiesz co mowisz dziewczynko! My Cie stad nigdzie nie wypuscimy. I masz sie codziennie meldowac wink

kuratora! kuratora jej!!! rofl
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22235 22236 22237 22238 22239 22240 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games