|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:17 pm
*poof!*
Witam wszystkich w nowym roku!
Bee: zajefajna sygnaturka!
on topic: ostatnio odkrylem gin z tonikiem - pychotka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:18 pm
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Omega Sun moj wujek zawsze sypie takimi rymowankami jak go upija wink Prawdziwy sarmata biggrin A dzika jaka lubi voodke ? 4laugh Dzika za zamierzchlych czasow pijala wodke kazda, byleby wodke miala w nazwie...bardzo lubila zoladkowa gorzka...teraz ma wodkowstret, wiec preferuje debowe mocne i wino praktycznie kazde... Jak wpadne do dzikiej to dzikiej voodowstrent przejdzie, bo ja mam magie w stopach i juz nie jedna nakłoniłem. mrgreen no nie wiem nie wiem...ja od marca nawet drina nie wypilam, jestem uparta XD nie jedna mowiła nie wiem, nie chce nie zrobie tego i sie konczyło po mojemu wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:19 pm
ninja chcialam sie pozegnac ze wszystkimi a jakis czas doszlam do wniosku ze tez robie sobie przerwe od POGG...i do uslyszenia ludzie i ludziska smile twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:19 pm
Mirabell *poof!* Witam wszystkich w nowym roku! Bee: zajefajna sygnaturka! on topic: ostatnio odkrylem gin z tonikiem - pychotka! wygladasz tak... inaczej surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:20 pm
Twisted_Exile ninja chcialam sie pozegnac ze wszystkimi a jakis czas doszlam do wniosku ze tez robie sobie przerwe od POGG...i do uslyszenia ludzie i ludziska smile twisted Co Ty wymyslasz scream Zostajesz z nami i juz 4laugh *przykuwa Twistusie lancuchem do kaloryfera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:21 pm
Omega Sun Mirabell *poof!* Witam wszystkich w nowym roku! Bee: zajefajna sygnaturka! on topic: ostatnio odkrylem gin z tonikiem - pychotka! wygladasz tak... inaczej surprised teehee! edit: zbierałem jeszcze na kitsune mask do kompletu, ale po nowym roku z 45-50k skoczyly na 75, wiec sobie odpuscilem... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:22 pm
Twisted_Exile ninja chcialam sie pozegnac ze wszystkimi a jakis czas doszlam do wniosku ze tez robie sobie przerwe od POGG...i do uslyszenia ludzie i ludziska smile twisted Ocipiałaś partyzantko crying Mirabelciu "Arygatio biggrin "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:22 pm
BeeWolf_san nie jedna mowiła nie wiem, nie chce nie zrobie tego i sie konczyło po mojemu wink 4laugh No zobaczymy mrgreen Twisted, no kurde balans, kolejna na leb upadla...co wyscie z Leth jakas konspire zrobily czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:24 pm
Delein BeeWolf_san nie jedna mowiła nie wiem, nie chce nie zrobie tego i sie konczyło po mojemu wink 4laugh No zobaczymy mrgreen Twisted, no kurde balans, kolejna na leb upadla...co wyscie z Leth jakas konspire zrobily czy co? jeszcze sie stesknia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:24 pm
Omega Sun Twisted_Exile ninja chcialam sie pozegnac ze wszystkimi a jakis czas doszlam do wniosku ze tez robie sobie przerwe od POGG...i do uslyszenia ludzie i ludziska smile twisted Co Ty wymyslasz scream Zostajesz z nami i juz 4laugh *przykuwa Twistusie lancuchem do kaloryfera* powiedzmy ze po wczoraj sie troche podlamalam nie odhcodze tak jak Leth nie klikam quit guild tylko ze albo bedzie mnie bardzo malo albo wogole smile chce odpoczynku i tyle smile Bee nie wiem czy zauwazyles ale jestem kobieta stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:25 pm
Delein BeeWolf_san nie jedna mowiła nie wiem, nie chce nie zrobie tego i sie konczyło po mojemu wink 4laugh No zobaczymy mrgreen Twisted, no kurde balans, kolejna na leb upadla...co wyscie z Leth jakas konspire zrobily czy co? mozliwe ze cos knuja we dwie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:26 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ninja chcialam sie pozegnac ze wszystkimi a jakis czas doszlam do wniosku ze tez robie sobie przerwe od POGG...i do uslyszenia ludzie i ludziska smile twisted Co Ty wymyslasz scream Zostajesz z nami i juz 4laugh *przykuwa Twistusie lancuchem do kaloryfera* powiedzmy ze po wczoraj sie troche podlamalam nie odhcodze tak jak Leth nie klikam quit guild tylko ze albo bedzie mnie bardzo malo albo wogole smile chce odpoczynku i tyle smile Bee nie wiem czy zauwazyles ale jestem kobieta stare twisted Twistus pozwoliłem sobie zauwarzyc. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:27 pm
Twisted_Exile powiedzmy ze po wczoraj sie troche podlamalam nie odhcodze tak jak Leth nie klikam quit guild tylko ze albo bedzie mnie bardzo malo albo wogole smile chce odpoczynku i tyle smile Bee nie wiem czy zauwazyles ale jestem kobieta stare twisted dobra dobra, Ty tu nie kombinuj wink Masz zly dzien i nie wiesz co mowisz dziewczynko! My Cie stad nigdzie nie wypuscimy. I masz sie codziennie meldowac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:27 pm
Twisted_Exile Omega Sun Twisted_Exile ninja chcialam sie pozegnac ze wszystkimi a jakis czas doszlam do wniosku ze tez robie sobie przerwe od POGG...i do uslyszenia ludzie i ludziska smile twisted Co Ty wymyslasz scream Zostajesz z nami i juz 4laugh *przykuwa Twistusie lancuchem do kaloryfera* powiedzmy ze po wczoraj sie troche podlamalam nie odhcodze tak jak Leth nie klikam quit guild tylko ze albo bedzie mnie bardzo malo albo wogole smile chce odpoczynku i tyle smile Bee nie wiem czy zauwazyles ale jestem kobieta stare twisted jestem nie na czasie, to Leth odeszla??? dlaczego???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:28 pm
Omega Sun Twisted_Exile powiedzmy ze po wczoraj sie troche podlamalam nie odhcodze tak jak Leth nie klikam quit guild tylko ze albo bedzie mnie bardzo malo albo wogole smile chce odpoczynku i tyle smile Bee nie wiem czy zauwazyles ale jestem kobieta stare twisted dobra dobra, Ty tu nie kombinuj wink Masz zly dzien i nie wiesz co mowisz dziewczynko! My Cie stad nigdzie nie wypuscimy. I masz sie codziennie meldowac wink kuratora! kuratora jej!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|