|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:58 pm
Kimagure-chan a tak w ogole... co studiujesz? wink administracje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:58 pm
Twisted_Exile ninja przynajmniej z kms sie napije sad ninja zeby sie napic to musisz ze 3/4 kupic biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:59 pm
Wezmitegopotworasprzedoczu! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Twisted_Exile ninja sad z reguly mam racje ...takto w zyciu z wlasniej woli byscie nie siegneli po ksiazke bo rosnie nam pokolenie analfabetow stressed sad ninja masz racje ? Stawiasz Voodke wink ... cool "kto ma racje stawia wodke i kolacje "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san Twisted_Exile ninja sad z reguly mam racje ...takto w zyciu z wlasniej woli byscie nie siegneli po ksiazke bo rosnie nam pokolenie analfabetow stressed sad ninja masz racje ? Stawiasz Voodke wink ... cool "kto ma racje stawia wodke i kolacje " Uczysz sie bejbe :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:00 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile ninja przynajmniej z kms sie napije sad ninja zeby sie napic to musisz ze 3/4 kupic biggrin mrgreen zapewne finlandi sad dobra ide narazie wszystkim nie bede smecic sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:01 pm
foo: The Cure - Tainted Love.mp3 [2:42]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:03 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile ninja przynajmniej z kms sie napije sad ninja zeby sie napic to musisz ze 3/4 kupic biggrin mrgreen zapewne finlandi sad dobra ide narazie wszystkim nie bede smecic sad twisted Finlandia Cranbary lub czysta, limonka odpada biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:03 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Twisted_Exile ninja sad z reguly mam racje ...takto w zyciu z wlasniej woli byscie nie siegneli po ksiazke bo rosnie nam pokolenie analfabetow stressed sad ninja masz racje ? Stawiasz Voodke wink ... cool "kto ma racje stawia wodke i kolacje " Uczysz sie bejbe :* moj wujek zawsze sypie takimi rymowankami jak go upija wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:05 pm
Omega Sun moj wujek zawsze sypie takimi rymowankami jak go upija wink Prawdziwy sarmata biggrin A dzika jaka lubi voodke ? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:09 pm
BeeWolf_san Omega Sun moj wujek zawsze sypie takimi rymowankami jak go upija wink Prawdziwy sarmata biggrin A dzika jaka lubi voodke ? 4laugh Dzika za zamierzchlych czasow pijala wodke kazda, byleby wodke miala w nazwie...bardzo lubila zoladkowa gorzka...teraz ma wodkowstret, wiec preferuje debowe mocne i wino praktycznie kazde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:11 pm
ide lurkowac ludki wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:12 pm
Delein BeeWolf_san Omega Sun moj wujek zawsze sypie takimi rymowankami jak go upija wink Prawdziwy sarmata biggrin A dzika jaka lubi voodke ? 4laugh Dzika za zamierzchlych czasow pijala wodke kazda, byleby wodke miala w nazwie...bardzo lubila zoladkowa gorzka...teraz ma wodkowstret, wiec preferuje debowe mocne i wino praktycznie kazde... Jak wpadne do dzikiej to dzikiej voodowstrent przejdzie, bo ja mam magie w stopach i juz nie jedna nakłoniłem. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:12 pm
Adwokat.Kozy ide lurkowac ludki wink ninja Bezczelny jestes! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 2:13 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Omega Sun moj wujek zawsze sypie takimi rymowankami jak go upija wink Prawdziwy sarmata biggrin A dzika jaka lubi voodke ? 4laugh Dzika za zamierzchlych czasow pijala wodke kazda, byleby wodke miala w nazwie...bardzo lubila zoladkowa gorzka...teraz ma wodkowstret, wiec preferuje debowe mocne i wino praktycznie kazde... Jak wpadne do dzikiej to dzikiej voodowstrent przejdzie, bo ja mam magie w stopach i juz nie jedna nakłoniłem. mrgreen no nie wiem nie wiem...ja od marca nawet drina nie wypilam, jestem uparta XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|