|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:48 pm
Omega Sun Kimagure-chan ninja ninja ja tylko na chwilke.. wkurza mnie że w szkole mamy 1 lekture obowiązkową na miesiąc i jeszcze musimy prowadzic zeszyt w ktorym streszczamy jedna lekture co miesiac... mad a jak sie nie stresci to sie dostaje pałe... arghh... domokun To straszne.... pojdziesz na studia, to bedziesz miala po 30 pozycji z kazdego przedmiotu co semestr i nikogo nie bedzie obchodzilo, ze nie masz czasu tego czytac blaugh a tak w ogole... co studiujesz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:50 pm
Twisted_Exile ninja sad z reguly mam racje ...takto w zyciu z wlasniej woli byscie nie siegneli po ksiazke bo rosnie nam pokolenie analfabetow stressed sad ninja masz racje ? Stawiasz Voodke wink ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:51 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile ninja sad z reguly mam racje ...takto w zyciu z wlasniej woli byscie nie siegneli po ksiazke bo rosnie nam pokolenie analfabetow stressed sad ninja masz racje ? Stawiasz Voodke wink ... cool ninja sad jak ja ze mna wypijesz sad ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:51 pm
BeeWolf_san 4laugh Avsko ... "zjec kota łaaaaa" Ja ci dam kota! Kotleta bys zjadl!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:52 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile ninja sad z reguly mam racje ...takto w zyciu z wlasniej woli byscie nie siegneli po ksiazke bo rosnie nam pokolenie analfabetow stressed sad ninja masz racje ? Stawiasz Voodke wink ... cool ninja sad jak ja ze mna wypijesz sad ninja twisted Okej. Źle zrobiłłaś biggrin ugabuga pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:52 pm
BeeWolf_san Omi ale ja go kofałem. 4laugh *daje zamiast papierosa lizaczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:53 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile ninja sad z reguly mam racje ...takto w zyciu z wlasniej woli byscie nie siegneli po ksiazke bo rosnie nam pokolenie analfabetow stressed sad ninja masz racje ? Stawiasz Voodke wink ... cool ninja sad jak ja ze mna wypijesz sad ninja twisted dlaczemu smutna jestes?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:54 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile ninja sad z reguly mam racje ...takto w zyciu z wlasniej woli byscie nie siegneli po ksiazke bo rosnie nam pokolenie analfabetow stressed sad ninja masz racje ? Stawiasz Voodke wink ... cool ninja sad jak ja ze mna wypijesz sad ninja twisted Okej. Źle zrobiłłaś biggrin ugabuga pirate ninja sad co zle zrobilam confused sad ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ja ci dam kota! Kotleta bys zjadl! 4laugh zło .... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok... ja lece... kasiazke czytac... sweatdrop paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:55 pm
Delein Nu mialam inhalacje solna i z mukosolvanem, takim lekiem na pluca...smieszne to bylo XD Ale i tak najbardziej podobaly mi sie jacuzzi, lozka wodne i gimnastyka :] Avsko Wilczus! kurcze, to fajna sprawa biggrin Musze sie zapytac lekarza co mam zrobic, zeby wyjechac na takie zdrowotne wczasy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san Omi ale ja go kofałem. 4laugh *daje zamiast papierosa lizaczka* Gryzie omege w uszko, a ja wole uszko biggrin Twisted nic, teraz musisz voodke kupic i wydac kase uhaha ... arrow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:57 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Omi ale ja go kofałem. 4laugh *daje zamiast papierosa lizaczka* Gryzie omege w uszko, a ja wole uszko biggrin Twisted nic, teraz musisz voodke kupic i wydac kase uhaha ... arrow ninja przynajmniej z kms sie napije sad ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 03, 2006 1:57 pm
Omega Sun Delein Nu mialam inhalacje solna i z mukosolvanem, takim lekiem na pluca...smieszne to bylo XD Ale i tak najbardziej podobaly mi sie jacuzzi, lozka wodne i gimnastyka :] Avsko Wilczus! kurcze, to fajna sprawa biggrin Musze sie zapytac lekarza co mam zrobic, zeby wyjechac na takie zdrowotne wczasy Naprawde polecam...i fajnych ludzi mozna poznac...bylam nawet "grupowa" kurde balans XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|